• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisayarıma bi haller oldu.

izguben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
6.144
6.868
248
arkadaşlar akşam işten geldim, bilgisayarımı açtım hemen gayet güzel açıldı , mutfağa gittim geldim bi baktım ekran kararmış, tıkladım açılmadı ekran , kapattım bidaha açayım diye açınca bu sefer dıt dıt dıt ses yaptı, ekran açılma sesi , skype açılma sesi falan geliyor ama ekran yok, kapkara , sizce ne olmuş olabilir bozuldumu ya, başına gelen varmı bu şekilde , içinde de dosyalarım raporlarım vardı mahfoldum açılmazsa ya.:KK17:

benimki de yapıyordu bazen böyle, fişlerini de çekip bekleyin bir süre açılacaktır
hatta bir bilişimci ekran kartı yanmış deyip bir sürü masraf çıkarmıştı
yenisini alırım deyip onaylamamıştım
korkmayın bir şey olmaz ama şimdilik;)
o korkuyla taşınabilir hard disk aldım, artık rahatım, tavsiye ederim

pc ye güven olmuyor..mutlaka önemli şeyleri başka bu yere daha depola..

benımkıde kafayı yedi,mavı ekran verıyor..telden takılıyoz

benimki de yapıyordu bazen böyle, fişlerini de çekip bekleyin bir süre açılacaktır
hatta bir bilişimci ekran kartı yanmış deyip bir sürü masraf çıkarmıştı
yenisini alırım deyip onaylamamıştım
korkmayın bir şey olmaz ama şimdilik:KK66:
o korkuyla taşınabilir hard disk aldım, artık rahatım, tavsiye ederim
fişini çekmemiştim çektim şimdi , inşallah açılır , garanti süreside geçti, birde açılmaz, masraf çok çıkartırlarsa bende yenisini alırım daha iyi, haklısınız banada lazım hard disk kesinlikle.

fişini çekmemiştim çektim şimdi , inşallah açılır , garanti süreside geçti, birde açılmaz, masraf çok çıkartırlarsa bende yenisini alırım daha iyi, haklısınız banada lazım hard disk kesinlikle.
bir de ek olarak hazır fişleri çekmişken,
ekranı kasaya bağlayan ara kabloyu da çıkarıp iki ucun da tozunu alın ve yeniden takın
açılır umarım
iyi şanslar;)

pc ye güven olmuyor..mutlaka önemli şeyleri başka bu yere daha depola..

benımkıde kafayı yedi,mavı ekran verıyor..telden takılıyoz
daha dün akşam yazdıgım raporları tembellik ettim mailime atmadım ya, yoksa kaydederim kesinlikle, benim ekran hep gitti ya sanki hiç açılmaz gibi , çizik çizik oldu ekran sonra dıt dıtt sesi hep gitti:KK64:

bir de ek olarak hazır fişleri çekmişken,
ekranı kasaya bağlayan ara kabloyu da çıkarıp iki ucun da tozunu alın ve yeniden takın
açılır umarım
iyi şanslar:KK66:
bilgisayar dedim ama benımki masa üstü değil , laptop lenova marka , pili de bozuk oldugu için gün içnde hep fişte takılı. yeni çıkardım .

Back