Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sorunum bilgisayarı açtıktan sonra yarım saat içinde kapanması. servise sordum ısınıyorsa fanda problem vardır temizleyelim geçer dediler. temizlettim ama yine aynı sorun devam ediyor.
neden olabilir. fikri ve önerisi olanları bekliyorum..
Canım eşimin bilgisayarındada aynı sorun var,yarım saat sonra hemen kapanır... Bizde tamir ettirdik,sorun altının ısınması... Bu sıralar klima bilgisayara vurucak sekilde açık,o sekil sık kapanmıyor.... Altını sıcak tutmamaya calıs...
Canım eşimin bilgisayarındada aynı sorun var,yarım saat sonra hemen kapanır... Bizde tamir ettirdik,sorun altının ısınması... Bu sıralar klima bilgisayara vurucak sekilde açık,o sekil sık kapanmıyor.... Altını sıcak tutmamaya calıs...
tatlım anakartın kapasitörlerine voltaj yükleyemiyor yada boşaltamıyordur bana göre sorunun anakarta servise göndermelisin bir an önce yalnız virüsden de olabilir ilk önce buna dikkat et yani virüsden olup olmadığına senin pc özellikleri çok düşük değilse norton yada kasperle tarat sistem düşükse avast la dene virüsden değilse söylediğim neden geçrlidir şeker :)