• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayardan anlayanlar nolur bi bakın :(

tmblkz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
62
14
18
34
Kütahya
Arkadaşlar evimizdede internet paketimz var. Üst katımızda öğrenciler var, geldiler bugün biz internet paketi aldık fakat bir hafta sonra bağlanacak dediler. bize bir haftalık şifrenizi verseniz kullansak olur mu dediler. bizimde saf anımıza geldi yani tamamen iyi niyetle verdik öğrencidir ihtiyacı vardır diye. Ama şimdi babam geldi ve çok kızdı nasıl yaparsınız diye. Şimdi size sorum ben napiyim bi yol gösterin. Bizim şifremizi kullanarak bize zarar verecek şeyler yapabilirler mi? yada biz şifreyi değiştirdikten sonra tekrar girme gibi durumları olmaz di mi? Ip adresimizi falan alabilirler mi. Var mı bilgisayardan anlayan içime çok dert oldu :( lütfen yardım edin.

Arkadaşlar evimizdede internet paketimz var. Üst katımızda öğrenciler var, geldiler bugün biz internet paketi aldık fakat bir hafta sonra bağlanacak dediler. bize bir haftalık şifrenizi verseniz kullansak olur mu dediler. bizimde saf anımıza geldi yani tamamen iyi niyetle verdik öğrencidir ihtiyacı vardır diye. Ama şimdi babam geldi ve çok kızdı nasıl yaparsınız diye. Şimdi size sorum ben napiyim bi yol gösterin. Bizim şifremizi kullanarak bize zarar verecek şeyler yapabilirler mi? yada biz şifreyi değiştirdikten sonra tekrar girme gibi durumları olmaz di mi? Ip adresimizi falan alabilirler mi. Var mı bilgisayardan anlayan içime çok dert oldu :KK43: lütfen yardım edin.
Sifrenizi degisin. Tanimiyosunuz etmiyosunuz sifre neden veriyosunuzki yasakli isler felan yaparlar basiniza is acilir babaniz hakli. Hemen degisin sifreyi sorarlarsa soylersiniz babam kizdi diye

yasak sitelere girerseler problem olur
bunlar cinsel içerikli siteler yada örgütler vs olabilir
şifre değiştirdiğinizde problem olmaz bir daha erişemezler

Bu yaptiginiz yasal degil aslinda verdiginiz sifre wireless mi ? Ve hat ayrica sabit ip li almadnz degil mi normalde oyle alinmio .wireless sifresini degistirerek halolur baglanamaz kimse

Ay niye kizmis babaniz bukadar anlamadim..
Bende konsumdan istemistim ayni sekilde yalniz 1 hafta degildi cumartesi pazar istemistim pazartesi netim olcak zaten demistim..
Verdi komsu sagolsun pazarteside kendi netimden baglandim oldu bitti..

Bu arada internet sifrenizi degistirirseniz otomatikmen herkesi atar ve yeni sifreyi bilenler baglanir bilmeyenlere gecmis olsun..
Yalniz bukadar korkmayin ogrencilerden canavar degiliz.

Arkadaşlar evimizdede internet paketimz var. Üst katımızda öğrenciler var, geldiler bugün biz internet paketi aldık fakat bir hafta sonra bağlanacak dediler. bize bir haftalık şifrenizi verseniz kullansak olur mu dediler. bizimde saf anımıza geldi yani tamamen iyi niyetle verdik öğrencidir ihtiyacı vardır diye. Ama şimdi babam geldi ve çok kızdı nasıl yaparsınız diye. Şimdi size sorum ben napiyim bi yol gösterin. Bizim şifremizi kullanarak bize zarar verecek şeyler yapabilirler mi? yada biz şifreyi değiştirdikten sonra tekrar girme gibi durumları olmaz di mi? Ip adresimizi falan alabilirler mi. Var mı bilgisayardan anlayan içime çok dert oldu :KK43: lütfen yardım edin.
Eger bisey indirlerse, film falan izlerlerse sikinti olur. Bide internet hiziniz yavaslar. Sifrenizi degistirin

Ip adresleriniz çok yakın. Örgüt , çete işleri ile ilgili data göndermezlerse sıkıntı olmaz ama şifreyi değiştirmenizi şiddetle öneririm

Bende konsumdan istemistim ayni sekilde yalniz 1 hafta degildi cumartesi pazar istemistim pazartesi netim olcak zaten demistim..

Bu arada internet sifrenizi degistirirseniz otomatikmen herkesi atar ve yeni sifreyi bilenler baglanir bilmeyenlere gecmis olsun..
Herkes sizin gibi olaa keşke. Ama bu yasal değil. O öğrenci değil kim memurda olsa suç işlemeyeceğini bilemezsiniz ki.

Ayyy canim ne olcak. Hacker mi bunlar?:KK48: Bircok insan ortak kullaniyor zaten. Yasal degil gerci .:KK17:
Sifrenizi degistirirsiniz olur biter.
Babalar anneler genelde anlamazlar boyle seylerden vesvese yaparlar.
En fazla su adil kullanim kotasini asarlar, net hiziniz bir sureligine yavaslar o kadar. :)

Son düzenleme:
Herkes sizin gibi olaa keşke. Ama bu yasal değil. O öğrenci değil kim memurda olsa suç işlemeyeceğini bilemezsiniz ki.
O da dogru dunyanin bin bir cesit hali var haklisiniz..
Bu arada niye yasal degil ki okadar cafeler restoranlar wifi free logosu tasiyor..

Sifrenizi degisin. Tanimiyosunuz etmiyosunuz sifre neden veriyosunuzki yasakli isler felan yaparlar basiniza is acilir babaniz hakli. Hemen degisin sifreyi sorarlarsa soylersiniz babam kizdi diye
haklızınız işte bi anlık gaflete düştüm :( öyle yapıcam artık teşekkürler

öğrencilerden korktuğum falan yok zira ben de bi öğrenciyim. :) Mesele hiç tanımadığımız birileri olması ve de apartmanımıza yeni taşınmış olmaları. Teşekkürler

Kardeşim modeme filitre koymuştu.modem şifresini bilseler bile bağlanamıyor.sadece onay verdiği bilgisayar dan giriş vardı.hatta benim bilgisayarı 3 gün kullanmadım unutmuş kaydetmeyi.wifi şifresiyle telefondan girdiğim halde laptop tan giremedim. Şu linke bak şuan yanimda yok kardeşim bu sanirim http://www.adslmerkezi.com/mac-adresi-filtreleme/
bu çok iyiymiş bilgisayar işlerinden çok nanlamıyorum ama deniycem çok teşekkürler

Sabit IP parayla satın alınır sizin modem her açılıp kapandığında yeni IP alır bu konuda endişe etmeyin bir hafta da film falan indirirlerse kotayı zorlayabilirler onun harici bi sıkıntı olmaz bii hafta sonra şifrenizi değiştirin istemiyorsanız hemen değiştirin

Back