- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Bir de teorisi var
Yumurta en güçlü gördüğü sperme kapısını açıyor
Kokusuna göre seçiyor diye
Ama bilemicem teori sonuçta
tesekkürler cevap içinyani mantık olarak sağ yada sola yatmak döllenmeyi engelliyor olabilir ozaman..
tesekkürler cevap içinyani mantık olarak sağ yada sola yatmak döllenmeyi engelliyor olabilir ozaman..
çok komiksinizAçılın uleen sperm geliyooor
çok komiksinizneyse belki bikac beğenen olur..
Su kadarini bilen, sperm donduran, yumurtalik donduran, klonlama yapan biliminsanlari gariban yurdum kadinlarinin cilesine care bulamıyor deli oluyorum.her ay çatlayan bir yumurta nedeniyle regl oluyoruz ama spermin hangi yumurtayı dölleyeceği kendi bileceği iş ..
Testislerin yarısında x yarısında y kromozonları var .Hangisinin dölleyeceği de cinsiyeti belirler .
:) :)
kızlar merak ettiğim bir konu var..
oda yumurtlama ..
bu yumurtlama olayı her ay sadece tek tarafımızdanmı yani sagdan yada soldanmı gerceklesiyor?..
cunki ben hep ilşki sonrası sağ yada sol tarafıma döner yatarım..
sipermler yumurtayı görmüyomu diye merak ettim
yahu benim dediğim sağa sola yatınca engellermi değil ..sagdan yada soldan yumurtlanıyorya her ay tabi Rabbim istedikten sonra her sekilde gebe kalınıcaksa kalınırda..su saga sola dönüp yatınca spermler akıyormu vs vsArkadaşım benim bildiğim döllenme saatler süren bir olay değil. Öyle seviştikten sonra bir tarafa döndün uyudun diye döllenme engellenmez. bit kadar spermlerden bahsediyoruz. Sanki uyurken sola yatınca yumurtan zarar mı görüyor, kırılıyor mu da döllenmeye bir etkisi olsun.
Kiz nasil cevaplarin var valla bak gormeden tanimadan sempati duydum sanaBaş aşağı dur belki öyle ittirebilirsin spermleri sjdsfgssd
spermler işini bilir sen merak etme
Kiz nasil cevaplarin var valla bak gormeden tanimadan sempati duydum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?