• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilginiz varmı?..

Bir de teorisi var
Yumurta en güçlü gördüğü sperme kapısını açıyor
Kokusuna göre seçiyor diye :KK45:
Ama bilemicem teori sonuçta

canım yumurtanın güçlüyü içine alması değil,tam tersi hızlı ve güçlü olan ilk ulaştığı için mecbur alıyor.Koku olayı tüm spermler için geçerli.Her yumurta fertilizin denen kimyasalı salgılar zaten,bu kendi türüne ait spermleri kendine çekmek içindir.O koku sayesinde sperm yumurtanın yerini bulur ve ona ulaşmak için yarışır

Bukadar ince düsünmeyin, oluruna birakin, eskilerimiz yumurtlamayimi biliyormus, bi düzüne dogurmuslar, rahat olun, nasil yatarsaniz yatin olacagi varsa korunurken bile olur...:ssz:

İlişkiden hemen sonra banyo yapmamak gerekiyor ayrıca bir de şu var tuvalete de çıkmayın bir süre yani idrar açısından çıkmayın.Spermler akıp gitmesin .Bunlar da önemli ve en önemlisi fazla kilo varsa atılacak .Yumurtlamayı engelleyen en önemli unsurlardan biri fazla kilodur bunu unutmayın .

Sağ sol olayında bilgim yok ama yumurtlama esnasında (artık kaç güne tekabül ediyorsa) bir çeşit sinyal yayıyormuş sperm de o sinyale göre yolunu buluyormuş diye okumuştum yıllar önce

her ay çatlayan bir yumurta nedeniyle regl oluyoruz ama spermin hangi yumurtayı dölleyeceği kendi bileceği iş ..

Testislerin yarısında x yarısında y kromozonları var .Hangisinin dölleyeceği de cinsiyeti belirler .
:) :)
Su kadarini bilen, sperm donduran, yumurtalik donduran, klonlama yapan biliminsanlari gariban yurdum kadinlarinin cilesine care bulamıyor deli oluyorum.
45 yaşında 10. cocugunu doguran,hastanelerde surunen ve bunu sirf kocasinin erkek cocuk meraki yuzunden katlanan hamile yasli kadin gormek istemiyoruuuuuummmm.

kızlar merak ettiğim bir konu var..
oda yumurtlama ..
bu yumurtlama olayı her ay sadece tek tarafımızdanmı yani sagdan yada soldanmı gerceklesiyor?..
cunki ben hep ilşki sonrası sağ yada sol tarafıma döner yatarım..
sipermler yumurtayı görmüyomu diye merak ettim o_O

sen çocuk sahibi mi olmak istiyosun

Arkadaşım benim bildiğim döllenme saatler süren bir olay değil. Öyle seviştikten sonra bir tarafa döndün uyudun diye döllenme engellenmez. bit kadar spermlerden bahsediyoruz. Sanki uyurken sola yatınca yumurtan zarar mı görüyor, kırılıyor mu da döllenmeye bir etkisi olsun.

Arkadaşım benim bildiğim döllenme saatler süren bir olay değil. Öyle seviştikten sonra bir tarafa döndün uyudun diye döllenme engellenmez. bit kadar spermlerden bahsediyoruz. Sanki uyurken sola yatınca yumurtan zarar mı görüyor, kırılıyor mu da döllenmeye bir etkisi olsun.
yahu benim dediğim sağa sola yatınca engellermi değil ..sagdan yada soldan yumurtlanıyorya her ay tabi Rabbim istedikten sonra her sekilde gebe kalınıcaksa kalınırda..su saga sola dönüp yatınca spermler akıyormu vs vs :KK6:

Son düzenleme:
Back