bilginiz varmı?..

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
kızlar merak ettiğim bir konu var..
oda yumurtlama ..
bu yumurtlama olayı her ay sadece tek tarafımızdanmı yani sagdan yada soldanmı gerceklesiyor?..
cunki ben hep ilşki sonrası sağ yada sol tarafıma döner yatarım..
sipermler yumurtayı görmüyomu diye merak ettim

senin testislerin mi var kızım ne sağı ne solu ?

Evet arkadasim her ay bi taraf yumurtluyo bende hamile kalmaya cabaladigim iiçin arastirmalarim ve doktor söyledi bunu konuda biz bilemeyiz anca doktor ultrasonla bakip anlar

yokmu bilgisi olan sağ kanal sol kanal yazıyo
Evet arkadasim her ay bi taraf yumurtluyo bende hamile kalmaya cabaladigim iiçin arastirmalarim ve doktor söyledi bunu konuda biz bilemeyiz anca doktor ultrasonla bakip anlar
tesekkürler canım güzel cevabın için

bu beni de düşündürür hep, nasıl yatsam diye
ancak o kadar uzun sürmediği için (ulaşması yani) strese gerek yok gibi
nasılsa ilk hamlede sırt üstü bekliyoruz yastık koyup falan..

dilerim daha ayrıntılı, geçerli bilgiler gelir, ben de bekliyorum..

evet ..bende hep sırt üstü beklitorum bunu düşüneli beri

görüyrmu sence Allah iyiliğini versin iki tarafdanda olur yumurtlama spermin hangi yumurtayı dölleyeceği belli olmaz saga sola yatma:) hamilemi kalmak istiyrsun.

her ay çatlayan bir yumurta nedeniyle regl oluyoruz ama spermin hangi yumurtayı dölleyeceği kendi bileceği iş ..

Testislerin yarısında x yarısında y kromozonları var .Hangisinin dölleyeceği de cinsiyeti belirler .
:) :)

çoğu zaman ayda bir kez sağ ya da sol yumurtalığınızdan yumurtlarsınız .Ama nadiren aynı ay içinde her 2 yumurtalıktan da yumurta bırakılabilir,zaten spermle döllenirse de çift yumurta ikizi olur.

begonya rezil olduk iyi mi...
korunmasız ilk ilişkinin sabahında hamileyim sanan aceminin tekiyim ben
ovulasyonu 4 ay sonra anlayan... hahaaaay
şu halime şaşırmamak gerek

keşke yeni evlilere, bebiş isteyenlere bu yönde seminerler verseler

Bir de teorisi var
Yumurta en güçlü gördüğü sperme kapısını açıyor
Kokusuna göre seçiyor diye
Ama bilemicem teori sonuçta

çoğu zaman ayda bir kez sağ ya da sol yumurtalığınızdan yumurtlarsınız .Ama nadiren aynı ay içinde her 2 yumurtalıktan da yumurta bırakılabilir,zaten spermle döllenirse de çift yumurta ikizi olur.
tesekkürler cevap için yani mantık olarak sağ yada sola yatmak döllenmeyi engelliyor olabilir ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…