Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merak ettiğim bir konu var..
oda yumurtlama ..
bu yumurtlama olayı her ay sadece tek tarafımızdanmı yani sagdan yada soldanmı gerceklesiyor?..
cunki ben hep ilşki sonrası sağ yada sol tarafıma döner yatarım..
sipermler yumurtayı görmüyomu diye merak ettim
kızlar merak ettiğim bir konu var..
oda yumurtlama ..
bu yumurtlama olayı her ay sadece tek tarafımızdanmı yani sagdan yada soldanmı gerceklesiyor?..
tesekkürler canım güzel cevabın içinEvet arkadasim her ay bi taraf yumurtluyo bende hamile kalmaya cabaladigim iiçin arastirmalarim ve doktor söyledi bunu konuda biz bilemeyiz anca doktor ultrasonla bakip anlar
evet ..bende hep sırt üstü beklitorum bunu düşüneli beribu beni de düşündürür hep, nasıl yatsam diye
ancak o kadar uzun sürmediği için (ulaşması yani) strese gerek yok gibi
nasılsa ilk hamlede sırt üstü bekliyoruz yastık koyup falan..
dilerim daha ayrıntılı, geçerli bilgiler gelir, ben de bekliyorum..
evet guzel örnek "kuluççka"Bi ay sağdan bi ay soldan yumurtluyoruz. Kuluçkaya yatmak gibi olmuş seninki, sağa mı yatsam sola mı
Baş aşağı dur belki öyle ittirebilirsin spermleri sjdsfgssd
spermler işini bilir sen merak etme
görüyrmu sence Allah iyiliğini versin iki tarafdanda olur yumurtlama spermin hangi yumurtayı dölleyeceği belli olmaz saga sola yatma:) hamilemi kalmak istiyrsun.kızlar merak ettiğim bir konu var..
oda yumurtlama ..
evet guzel örnek "kuluççka"
yaaaa birşeydaha öğrendim 3 çocukdsn sonra iyimiBi ay sağdan bi ay soldan yumurtluyoruz. Kuluçkaya yatmak gibi olmuş seninki, sağa mı yatsam sola mı
yaaaa birşeydaha öğrendim 3 çocukdsn sonra iyimi
tesekkürler cevap için yani mantık olarak sağ yada sola yatmak döllenmeyi engelliyor olabilir ozaman..çoğu zaman ayda bir kez sağ ya da sol yumurtalığınızdan yumurtlarsınız .Ama nadiren aynı ay içinde her 2 yumurtalıktan da yumurta bırakılabilir,zaten spermle döllenirse de çift yumurta ikizi olur.