• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgelerim, okuyacağımız kitaba hep beraber karar verelım ( anket )

hangisini okuyalım?

• Dostoyevskı - Delikanlı

OY: 0 0,0%
  • Craig sılvey - tanrı'nın unutulan çocukları ( yeni )

• Assia Djebar - mezarı olmayan kadın (yeni çıkan )

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
Merhaba, oyumu henüz kullanmadım. Sefilleri okumuştum ama üzerinden yıllar geçti. Çok fazla hatrımda kalmadı. Tekrardan okumak isterim. Diğer kitaplara gelince elimde hiçbiri mevcut değil. Bulunduğum yerde de bulabilir miyim bilmiyorum. Merkeze inmem gerek. Sonuçlara göre artık bakarım, alabilirsem size katılırım.

ben oyumu sefillerden yana kullandım :87: yüreğimin sesini dinleyerek karar verdim özel bir sebebi yok

Ama Ahmet Altan'ı ve Orhan Pamuk'u yazar olarak sevmemekte hala kararlıyım. :52:

seninle aynı duyguları paylaşmak ne güzel gizemli bilge jade :29:

bu gidişle ben beraber okumaların hiç birine katılamayacağım :50: daha yeni karamazov kardeşlere başladım ilk cilt bile yarılanmadı 3 cilt bitip size yetişmem imkansız. :5:

hiç üzülme tatlıbilge :16: ben tayyareyi bitirene kadar sen bitirmiş olursun karamazov kardeşleri :52:

tanrı'nın unutulan çocukları'nı merak ediyordum ama delikanlı ve sefilleri de okumak istiyorum :1: ama karamazovdan sonra okuyacağım kitaplar da var :9: siz okuyun ben peşinizden okurum artık karamazovda olduğu gibi :4:

sefiller ilk okuduğum klasikti 5.sınıftaydım çok etkilemişti en çok hatırladığım kitap odur:54:

bakalım ne zaman belli olacak

Back