• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

artık yeni bizde istiyoruz o zaman 3olduk benle: D
Evtt bnde istiyorumm Allah nasip ederse :)
Kaç yasindasin kaç yillik evlisin ne zamandir bebis istiyosun ?
Tanisalim,bn 21 yasinda 1 yillik evliyim,ilk gunden beri istiyorum,yumurtam gelismiyo,bir kere klomen kullandim sonra devam etmedim :) saldım çayıra Mevlam kayıra ;)

Bnde memnun oldumm :KK68:
Boğa burcuyum özelliklerini %90 taşırım :)
Sen hangi burçsun abla?

Bende memnun oldum canım.
Bende koçum.
Ay telim takıldı sana yazarken, sonrada tel açıldı tam yazıyorum derken yuzumde küçük bir ben vardı onu yırttım yanlışlıkla tırnağım takıldıda nasıl kanadı bir görsen...
Şimdide acıyo baya.
Kabus gibi tövbe tövbe.

Bende memnun oldum canım.
Bende koçum.
Ay telim takıldı sana yazarken, sonrada tel açıldı tam yazıyorum derken yuzumde küçük bir ben vardı onu yırttım yanlışlıkla tırnağım takıldıda nasıl kanadı bir görsen...
Şimdide acıyo baya.
Kabus gibi tövbe tövbe.
Ay neler olmus öyle :D geçmis olsun iz kalmaz insaallah.
Olanlara ragmen yazmaktan vazgecmedigin için teşekkur ediyorum abla bnde uyudun sandıydımdı da :)

Ay neler olmus öyle :D geçmis olsun iz kalmaz insaallah.
Olanlara ragmen yazmaktan vazgecmedigin için teşekkur ediyorum abla bnde uyudun sandıydımdı da :)

Sağol canım inş.
Evet herşeye rağmen yazdım değilmi: )))
Hadi ben yatayım, yine goruşuruz inş.
Hayırlı geceler canım.

:KK53: Her zaman ki kalkiş saatim. Şimdilik tabi. Gündüze gidiyor uzun zamandır. Çok şükür.

Sen niye uyuyamadin?

Ya birden uykum kacti ama iyi oldu, diyorum ki evi toplayayim temizleyeyim, esime kahvalti hazirlayayim. Oglene kadar isim bitsin. Oglen de guzel bir ogle uykusu cekeyim :-) Dusunsene ogleye kadar insanin isi bitiyor. Cok ilginc, benim hic bitmedi simdiye kadar cunku hep gec kalkiyorum:KK70::KK70:

Ya birden uykum kacti ama iyi oldu, diyorum ki evi toplayayim temizleyeyim, esime kahvalti hazirlayayim. Oglene kadar isim bitsin. Oglen de guzel bir ogle uykusu cekeyim :-) Dusunsene ogleye kadar insanin isi bitiyor. Cok ilginc, benim hic bitmedi simdiye kadar cunku hep gec kalkiyorum:KK70::KK70:

:KK70::KK70:Öğlen uykusu nasıl bir şey acaba?
Erken uyanmak en güzeli valla doğru diyorsun. Hele bir de günler uzadı. Maşallah. Ama benim şartlar uygun değil malesef. Geceye gitsin uyuyamıyorum.

Benim annemde 9 başlardi öğlen oldu demeye :KK70:
Neymiş efendim kahvaltıyı yapıp, işleri bitirip tekrar yatabilirmisiz, bir gelen olurmuşmus. Ah ah özlüyorum şimdi o günlerimi. :KK14:

:KK70::KK70:Öğlen uykusu nasıl bir şey acaba?
Erken uyanmak en güzeli valla doğru diyorsun. Hele bir de günler uzadı. Maşallah. Ama benim şartlar uygun değil malesef. Geceye gitsin uyuyamıyorum.

Benim annemde 9 başlardi öğlen oldu demeye :KK70:
Neymiş efendim kahvaltıyı yapıp, işleri bitirip tekrar yatabilirmisiz, bir gelen olurmuşmus. Ah ah özlüyorum şimdi o günlerimi. :KK14:

:KK70::KK70::KK70::KK70: biz 4 kiz ayni odada kalirdik. Sabah saat 10 olurdi annem gelirdi hadi uyanin saat 12 oldu :KK70::KK70::KK70: hep 2 saat gec soylerdi ki kalkalim ama yine de kalkmazdik:KK70::KK70:
Erken kalkmak elbet güzel canim ama senim ugrasacagin cocugun var. Benim kimsem yok. Esim var ama o da uyuyor. Gec kalkar o da. O yuzden kalkmak istemiyorum aslinda.
Oglen uykusu kesinlikle harika bir duygu. Hem sunnettir de. Insani rahatlatiyor :-)

Back
X