• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Günaydın canım.

:KK70::KK70::KK70::KK70: biz 4 kiz ayni odada kalirdik. Sabah saat 10 olurdi annem gelirdi hadi uyanin saat 12 oldu :KK70::KK70::KK70: hep 2 saat gec soylerdi ki kalkalim ama yine de kalkmazdik:KK70::KK70:
Erken kalkmak elbet güzel canim ama senim ugrasacagin cocugun var. Benim kimsem yok. Esim var ama o da uyuyor. Gec kalkar o da. O yuzden kalkmak istemiyorum aslinda.
Oglen uykusu kesinlikle harika bir duygu. Hem sunnettir de. Insani rahatlatiyor :-)

Öyle oluyor canım. Eşin yatarken iş yapamazsın. Uyum sagliyorsun mecbur. Adamın işi bu meselâ. Geç geliyor geç gidiyor. Ona göre düzenin oluyor işte. :KK51:
Ben kahvaltı yapıcam canım. Tabi daha hazırlayacağım. Allah a emanet. :KK15:

Günaydın canım.

Öyle oluyor canım. Eşin yatarken iş yapamazsın. Uyum sagliyorsun mecbur. Adamın işi bu meselâ. Geç geliyor geç gidiyor. Ona göre düzenin oluyor işte. :KK51:
Ben kahvaltı yapıcam canım. Tabi daha hazırlayacağım. Allah a emanet. :KK15:

Hadi afiyet olsun canim. Gorusuruzzz

Gunaydiiinnn. Masallah ya herkes de erken uyaniyormus ne guzel.
abla sen calismiyorsun degil mi??
Hergün oglani okula yolladiktan sonra yatiyordum bugun okul yok uyandım okul oldugu gün yataktan kalkasim gelmez tatil gunu de erkenciyim kkde takılıyorum :KK45:
Yok çalışmıyorum canım evdeyim koca parasi yiyorum :KK14:

Hergün oglani okula yolladiktan sonra yatiyordum bugun okul yok uyandım okul oldugu gün yataktan kalkasim gelmez tatil gunu de erkenciyim kkde takılıyorum :KK45:
Yok çalışmıyorum canım evdeyim koca parasi yiyorum :KK14:

Ben de koca parasi yiyorum cok eglenceli oluyor :KK70::KK70::KK70:
ayy benim de uykum geldi ya sanirim temizlik yine ogleden sonraya kaldi:KK70::KK70: azcik uyuyayim yine. Gorusuruz ablaaa:KK73:

Selamlar, her gün selam verip kaçıyorum bir sohbet edemedim doyasıya:KK53::KK53: benim suçum yok ahh ev işi ahhh, iki sele ütüm var buna beden nasıl dayansın:confused::confused:

Mutlu huzurlu haftasonları hepinize:)

Bu arada oğlumu merak eden olduysa yaptı dün kakasını:) dr a da gittik sütüm azalmış süt yapıcı şeyler içicem bolca diyet miyet yok yani:KK37::KK37::KK37:

Back
X