- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.521
Bnden de bu kadar
yarın grşrzz byeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evtt bnde istiyorumm Allah nasip ederse :)artık yeni bizde istiyoruz o zaman 3olduk benle: D
Ben geceleri yatmam sabahlari kalkmam,uyku düzenim çok bozuk bu yüzden göz altı morlarım varbugun 14.00 da kalktım,gozumde bi gram uyku yok :)
Öz be öz benim ayiptir söylemesiAy o nasıl avatar üyle: )
Öz be öz benim ayiptir söylemesi![]()
Bnde memnun oldummMemnun oldum tanıştığıma.
Burcun nedir
Bnde memnun oldumm
Boğa burcuyum özelliklerini %90 taşırım :)
Sen hangi burçsun abla?
Ay neler olmus öyleBende memnun oldum canım.
Bende koçum.
Ay telim takıldı sana yazarken, sonrada tel açıldı tam yazıyorum derken yuzumde küçük bir ben vardı onu yırttım yanlışlıkla tırnağım takıldıda nasıl kanadı bir görsen...
Şimdide acıyo baya.
Kabus gibi tövbe tövbe.
Ay neler olmus öylegeçmis olsun iz kalmaz insaallah.
Olanlara ragmen yazmaktan vazgecmedigin için teşekkur ediyorum abla bnde uyudun sandıydımdı da :)
Hayirli geceler abla,kuslar civildesmeye başladı biz daha yeni yatıyoz :) bnde gittimmSağol canım inş.
Evet herşeye rağmen yazdım değilmi: )))
Hadi ben yatayım, yine goruşuruz inş.
Hayırlı geceler canım.
Günaydınninn![]()
Günaydın canim Seni de mi uyku tutmadi??
Her zaman ki kalkiş saatim. Şimdilik tabi. Gündüze gidiyor uzun zamandır. Çok şükür.
Sen niye uyuyamadin?
Günaydın![]()
Ya birden uykum kacti ama iyi oldu, diyorum ki evi toplayayim temizleyeyim, esime kahvalti hazirlayayim. Oglene kadar isim bitsin. Oglen de guzel bir ogle uykusu cekeyimDusunsene ogleye kadar insanin isi bitiyor. Cok ilginc, benim hic bitmedi simdiye kadar cunku hep gec kalkiyorum
![]()
Öğlen uykusu nasıl bir şey acaba?
Erken uyanmak en güzeli valla doğru diyorsun. Hele bir de günler uzadı. Maşallah. Ama benim şartlar uygun değil malesef. Geceye gitsin uyuyamıyorum.
Benim annemde 9 başlardi öğlen oldu demeye
Neymiş efendim kahvaltıyı yapıp, işleri bitirip tekrar yatabilirmisiz, bir gelen olurmuşmus. Ah ah özlüyorum şimdi o günlerimi.![]()