- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.561
Birileri uyku demiş o ne ki sabah altıda ayaktayız her gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin de mi kızın varkaç yaşında
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın![]()
Selamlar, her gün selam verip kaçıyorum bir sohbet edemedim doyasıyabenim suçum yok ahh ev işi ahhh, iki sele ütüm var buna beden nasıl dayansın
Mutlu huzurlu haftasonları hepinize:)
Bu arada oğlumu merak eden olduysa yaptı dün kakasını:) dr a da gittik sütüm azalmış süt yapıcı şeyler içicem bolca diyet miyet yok yani![]()
Hıım birde gece horlayan kocayı dürt kalk büyük oğlanın üstünü ört sonra küçüğün karnını doyur salla, ondan sonra toton açık uyuya kal bir saatcik![]()
aleykümselammm hoşgeldin :))Selamlar, her gün selam verip kaçıyorum bir sohbet edemedim doyasıyabenim suçum yok ahh ev işi ahhh, iki sele ütüm var buna beden nasıl dayansın
Bu arada oğlumu merak eden olduysa yaptı dün kakasını:) dr a da gittik sütüm azalmış süt yapıcı şeyler içicem bolca diyet miyet yok yani![]()
Selamlar, her gün selam verip kaçıyorum bir sohbet edemedim doyasıyabenim suçum yok ahh ev işi ahhh, iki sele ütüm var buna beden nasıl dayansın
Slm kızlar nasılsınız bağalum
Bende iyiym çok şükür canımAleykümselam. Gözün aydın olsun o zaman ne zordur kabızlık.
Canım kuru incir kürünü şiddetle öneririm. Bir de bolca marul tüket. Tere falan çok süt yapar. Tabi günde 3 litre su.
Aleykümselam canım. Çok şükür iyiyiz. Sen nasılsın?
Evtt bnde istiyorumm Allah nasip ederse :)
Kaç yasindasin kaç yillik evlisin ne zamandir bebis istiyosun ?
Tanisalim,bn 21 yasinda 1 yillik evliyim,ilk gunden beri istiyorum,yumurtam gelismiyo,bir kere klomen kullandim sonra devam etmedim :) saldım çayıra Mevlam kayıra![]()
Koca parası yiyenleri tektek not aldım. @karmakarisik56'yı gönderiyorum hemen![]()
ben de iyiyim sukurler olsun. Ugrasip duruyoruziyiyim şükür. Kızımda iyisen nasılsın
Günaydin kizlar![]()
Bana güneş daha yeni doğduTunaydin bacim ne gunaydini yaaav![]()
Bana güneş daha yeni doğdudün gece 5.30 da yatinca :)
Senin dükkanı ben kitledim de gittim :)
Bi kere düzeni şaşırdım gec yattım sonra arkası kesilmedi..KK da takilcam diyeGördüm gördümneden o ladar gec yatiyorsun??
Bi kere düzeni şaşırdım gec yattım sonra arkası kesilmedi..KK da takilcam diye![]()
Eşim sabah 8 aksam 8 calisiyor tek düzen.sabah 7 de kalkip kahvaltisini hazirliyorum geri yatiyorum.evlenmeden once calisiyordum memleketimde evlenip Boluya geldim,suan iş ariyorum :)Esin uyuyor ama degil mi?? Sen istanbulda mi yasiyorsun?? Ve ev hanimi misin??
Eşim sabah 8 aksam 8 calisiyor tek düzen.sabah 7 de kalkip kahvaltisini hazirliyorum geri yatiyorum.evlenmeden once calisiyordum memleketimde evlenip Boluya geldim,suan iş ariyorum :)
Bolunun Gerede ilcesindeyim,ulaşım sağlık sosyallik bakimindan kotu diyebilirim,ama insanları iyi yardımsever,dinine bağlı küçük bi ilce olmasina ragmen Camilerde ustuste namaz kiliyolar. Bu yonleride guzel :)Himmm anladim. Oj ya ne guzel esin eve erken geliyor.
Bolu nasil guzel mi??