• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hıım birde gece horlayan kocayı dürt kalk büyük oğlanın üstünü ört sonra küçüğün karnını doyur salla, ondan sonra toton açık uyuya kal bir saatcik:KK53::KK53::KK53:

Selamlar, her gün selam verip kaçıyorum bir sohbet edemedim doyasıya:KK53::KK53: benim suçum yok ahh ev işi ahhh, iki sele ütüm var buna beden nasıl dayansın:confused::confused:

Mutlu huzurlu haftasonları hepinize:)

Bu arada oğlumu merak eden olduysa yaptı dün kakasını:) dr a da gittik sütüm azalmış süt yapıcı şeyler içicem bolca diyet miyet yok yani:KK37::KK37::KK37:

Geçmişolsun kabiz miydi oglun kaka yapti demissin :p

Benim de yikamam gereken bi hali varr :mad:

Selamlar, her gün selam verip kaçıyorum bir sohbet edemedim doyasıya:KK53::KK53: benim suçum yok ahh ev işi ahhh, iki sele ütüm var buna beden nasıl dayansın:confused::confused:

Bu arada oğlumu merak eden olduysa yaptı dün kakasını:) dr a da gittik sütüm azalmış süt yapıcı şeyler içicem bolca diyet miyet yok yani:KK37::KK37::KK37:
aleykümselammm hoşgeldin :))

geçmiş olsun :KK48:

ütüleri azar azar dağıt hepimize hemen bitiririz :D:D

Aleykümselam. Gözün aydın olsun o zaman ne zordur kabızlık.
Canım kuru incir kürünü şiddetle öneririm. Bir de bolca marul tüket. Tere falan çok süt yapar. Tabi günde 3 litre su.

Slm kızlar nasılsınız bağalum

Aleykümselam canım. Çok şükür iyiyiz. Sen nasılsın?

Evtt bnde istiyorumm Allah nasip ederse :)
Kaç yasindasin kaç yillik evlisin ne zamandir bebis istiyosun ?
Tanisalim,bn 21 yasinda 1 yillik evliyim,ilk gunden beri istiyorum,yumurtam gelismiyo,bir kere klomen kullandim sonra devam etmedim :) saldım çayıra Mevlam kayıra :KK66:

En güzeli o cnm boşver Rabbim hayırlı evlatlar versin isteyenlere

Koca parası yiyenleri tektek not aldım. @karmakarisik56'yı gönderiyorum hemen :rolleyes:

Ya o kadinin her seyi hayati kesin fake. Bastan beri bana sorunlu geliyordu zaten. Bu arada hos geldin ve hayirki olsun hamileymissin:anneadayı::KK46:

iyiyim şükür. Kızımda iyi :KK19: sen nasılsın
ben de iyiyim sukurler olsun. Ugrasip duruyoruz :KK76:

Allah yardimcin olsun kiz ne cok yoruluyorsun yav :eek:
amaaam diyeti de boşver :KK49:

Eşim sabah 8 aksam 8 calisiyor tek düzen.sabah 7 de kalkip kahvaltisini hazirliyorum geri yatiyorum.evlenmeden once calisiyordum memleketimde evlenip Boluya geldim,suan iş ariyorum :)

Himmm anladim. Oj ya ne guzel esin eve erken geliyor.
Bolu nasil guzel mi??

Himmm anladim. Oj ya ne guzel esin eve erken geliyor.
Bolu nasil guzel mi??
Bolunun Gerede ilcesindeyim,ulaşım sağlık sosyallik bakimindan kotu diyebilirim,ama insanları iyi yardımsever,dinine bağlı küçük bi ilce olmasina ragmen Camilerde ustuste namaz kiliyolar. Bu yonleride guzel :)

Back
X