- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.721
@Bilgece iyi akşamlar...
sana bir şey sormak istiyorum... geçenlerde doktora gittim mantar var dedi. sen de mantar illetini yaşadığın biliyorsun, kasık ağrısı, bel ağrısı yapıyor mu bu meret?
iyi çok şükür kurtulmuşsun... ben de sadece akıntı vardı. bu şikayetle gittim doktora, mantar dediIyi aksamlar canim. Ya benim belim genelde cok agrir zaten ama kasık agrisi kesinlikle yapiyor bence. Mantar varken kasiklarim hep agirirdi, birden agri atardi falan. Ama tedavimi oldum cok sukur bir daha bir sey olmadi..
iyi çok şükür kurtulmuşsun... ben de sadece akıntı vardı. bu şikayetle gittim doktora, mantar dedi
fitil ve antibiyotik verdi, adet olduktan sonra kullanırsın dedi.
bir haftadır da kasık ve bel ağrım var... dedim acaba mantardan mıdır?
kaşıntı ya da yanma falan yok bende, sadece açık sarı kokusuz bir akıntı...
nasıl üzüldüm bilemezsin, bir de spermleri öldürüyormuş, iyice canım sıkıldı
evet haklısın benimki senin yaşadıklarına göre daha hafif...Evet hic sorma. Benim 1 seneden fazla vardi. Kronikti. Ki benim her gun kasinti yanma akinti pis koku vardi. Ya oyle ki sosyal hayatimi etkiliyordu. Ya kokuyu resmen kiyafetlerime isliyordu cok afedersin. O kadar doktora gittim bir care bulamadilar. En son gittigim doktor cok sukue ki bir tedavi verdi bana ve esime ve gecti cok mutluyum. Insallah bir daha olmaz. Sen de dikkat et. Seninki o kadsr kötü degilmis yine şükür.
Maalesef spermleri olduruyormus. Bakalim tedavi suresince korunduk simdi biraktik korunmayi, eger hamile kalirsam kesin mantardan kalmiyordum derim..
Aa esinin iyiyse sende de mantardan baska bir sorun yoksa olur insallah hayirlisiyla. Ne kadardir istiyorsunuz?evet haklısın benimki senin yaşadıklarına göre daha hafif...
ben de çok fazla şikayetim olmadığı için enfeksiyon vardır dedim ama mantarı duyunca çok şaşırdım
bugün eşim de kendi test sonuçlarını almış, değerleri çok iyiymiş, benim durumumu söylemiş, doktor mantar öldürür demiş spermleri... inşallah ilaçlar bir işe yarar
selam kızlar nasılsınız?
Aa esinin iyiyse sende de mantardan baska bir sorun yoksa olur insallah hayirlisiyla. Ne kadardir istiyorsunuz?
10 ay oldu canım
prolaktinim de yüksek çıktı
doktor dostınex verdi düşürür hemen dedi
bat 3 eylül... adet olursam başlayacağım ilaçlara..
A.selam canim.iyiyim ben, sen nasilsin? Nerelerdesin??
iyi ben de çok şükür Bilgece'cim.
bildiğin gibi takılıyorum.
ya karnım ağrıyo kaç gündür adet olacakmışım gibi, gelen giden de yok, sinir geliyo üstüme.
amin canım hepimize inşallah hayırlısıyla sağlıkla versin rabbim.Oo daha yeniymis sizin, olur olur insallah merak etme. Benim yakinda 2 yil olacak. Cok takma kafana. Allah hayirlisini versin..
amin canım hepimize inşallah hayırlısıyla sağlıkla versin rabbim.
ilaçlardan umutluyum, bu rahatsızlıklarım geçerse büyük ihtimal hamile kalırmışım, öyle dedi doktor
1 ay sabredicem artık...
amin cümlemize... tşk ederim ilgilendiğin için :)Hadi insallah hayirlisi. Olursun tabi niye olmayasin. Allah saglikli hayirli evlatlar versin.
valla canım perşembe mi çarşamba mı ne kanda bhcg 0,5 çıktı :))Oyy hamile olmayasin sakin?
amin cümlemize... tşk ederim ilgilendiğin için :)
Ya belki gec dollenme falandir. Ne bilwyim olur mu olur. Burda okumustum. Kadinin ne kanda ne idrarda ne de ultrasonda hicbir sey gorunmemis. Normal adette oluyormus. 9 ay sonra.dogurmus. belli olmaz yani bu islervalla canım perşembe mi çarşamba mı ne kanda bhcg 0,5 çıktı :))
bu aydan ümitliydim halbuki.
1 sene oldu artık ya.
hahah düşünsene, şok olurum öyle bişey olsa :) sanmıyorum ama..Rica ederim ne demek. Her zaman
Ya belki gec dollenme falandir. Ne bilwyim olur mu olur. Burda okumustum. Kadinin ne kanda ne idrarda ne de ultrasonda hicbir sey gorunmemis. Normal adette oluyormus. 9 ay sonra.dogurmus. belli olmaz yani bu isler)
hahah düşünsene, şok olurum öyle bişey olsa :) sanmıyorum ama..
progestan aldım ama düzenli kullanmadım
ondan mı acaba
zaten 2 senedir bu saçma adet düzensizliğim var, eskiden ne güzel 26-27 gün sürerdi, erken evlenip çocuk yapmayı düşünseymişim belki de bu sıkıntıları çekmeyecektimHimm ondan olabilir evet. Ya bu islerden bi sey anlamiyorum ki. Acaba tatile gittin hava degisikliginden falan mi günün gecikti? Insallah gebesindir hayirlisiyla. Umutla bakalim)
zaten 2 senedir bu saçma adet düzensizliğim var, eskiden ne güzel 26-27 gün sürerdi, erken evlenip çocuk yapmayı düşünseymişim belki de bu sıkıntıları çekmeyecektim
sonradan pko mu olunur ühü