- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.401
Tamambak soz verdin caymak yok
tamam dur seni takibe alayım sende beni takip et :)album yaparim bir daha koymam profile orda gorursun o zaman:)
ettim ettim :) ben seni gordum sanki yani yuzunu degil amatamam dur seni takibe alayım sende beni takip et :)
Bende oyle yapiyim onu iyice ogren bilgecedenalbum yaparim bir daha koymam profile orda gorursun o zaman:)
istersen ozelden at sen daha kolay olur ugrasmazsinBende oyle yapiyim onu iyice ogren bilgeceden
nerde kııızettim ettim :) ben seni gordum sanki yani yuzunu degil ama
Ozelden atmam ilk basta sen at sonra benistersen ozelden at sen daha kolay olur ugrasmazsin
bugun ne giydim topiginde gordum yanlis degilsem uzunsun demi? basin kapali?nerde kııızbikaç yarışmaya katılmıştım belki ordan yüz hariç bedenen görmüş olabilirsin
ben gosterdim ya saldim sirami.. Neyse bosver samire valla ayip ediyorsun ben sana guvendim gosterdim istemezsen gosterme ama bu tavrin hic hos degil once sen sonra ben dedigine gore guvenmiyorsun kendin bilirsin daha da israr etmemOzelden atmam ilk basta sen at sonra ben
aaa evet helal olsun valla nasıl aklında kalmış benim hafıza pert bu konulardabugun ne giydim topiginde gordum yanlis degilsem uzunsun demi? basin kapali?
baya uzun gorundun gozume valla bacaklarin cok uzun gorunuyoduaaa evet helal olsun valla nasıl aklında kalmış benim hafıza pert bu konularda
kapalıyım ama uzun değilim ne yazık kiuzun gösteriyorsam ne mutlu bana
163 boyum tırt yanibaya uzun gorundun gozume valla bacaklarin cok uzun gorunuyodu
Tamam kiz yapacam dedim ya ama sonra yapacağım zaman haber ederim olurmu hem sen beni bilmiyonmu guvenmem kimseye takintiliyim biliyorsunben gosterdim ya saldim sirami.. Neyse bosver samire valla ayip ediyorsun ben sana guvendim gosterdim istemezsen gosterme ama bu tavrin hic hos degil once sen sonra ben dedigine gore guvenmiyorsun kendin bilirsin daha da israr etmem
163 mu163 boyum tırt yani
haklisin kocana bile guvenmiyorsun :) tamam haber ver koydugunda:)Tamam kiz yapacam dedim ya ama sonra yapacağım zaman haber ederim olurmu hem sen beni bilmiyonmu guvenmem kimseye takintiliyim biliyorsun
haklisin kocana bile guvenmiyorsun :) tamam haber ver koydugunda:)
kızııııım gece gece beni mest ettin gidiyim rahat rahat ütümü yapıp yatıyım ben163 muresimde 170den asagi gorunmuyordun ama 163 de kisa degil ki normal standart bence
kızııııım gece gece beni mest ettin gidiyim rahat rahat ütümü yapıp yatıyım ben
Sen ne zaman uyuyacan yakolay gelsin ve iyi geceler o zaman