- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.381
ama samire gordu beni az da olsa ondan dedim kalpten gidiyorum diyesen niye kalpten gidiyorsun darkben samireye diyorum :) bide profil resmini görmedim ben rahat ol mesajlarından gördüm koyduğunu :))
Ne biliyim suphelendim paranoyak oldum sanirim bu aksamyok cicim @Bilgece yi
seni de görmek isterim ama
hoşbuldm iyiym canm çok şükürrr :) sen nasılsın :9Ben de
Merhaba canim hos geldin nasilsin.?
ben görmedim bi daha koysanaama samire gordu beni az da olsa ondan dedim kalpten gidiyorum diye
hoşbuldum tatlımm :)Hoş geldin şekercim,
yok artik tovbe ettim kusura bakma bugun ki korku yetti banaben görmedim bi daha koysana
hoşbuldm iyiym canm çok şükürrr :) sen nasılsın :9
daim olsun canummIyiyim cok şükür canim sagolasin.
Begenenlerde inanmiyor galiba inanmayin canim siz bilirsinizvalla ben gerçek olduğuna inanmıyorum zaten ne yalan söyleyim
Sen niye gidiyon yayapmayin etmeyin kalpten gidecem simdi
Kiz gercekten fake degilimama samire gordu beni az da olsa ondan dedim kalpten gidiyorum diye
tamam sözleşelim yarın koyarsın kaçta geleyim siteyeyok artik tovbe ettim kusura bakma bugun ki korku yetti bana
tamam canımBegenenlerde inanmiyor galiba inanmayin canim siz bilirsiniz
Niye korktun kiz ben koyacam sonra senin icinyok artik tovbe ettim kusura bakma bugun ki korku yetti bana
@Bilgece sende mi inanmiyonvalla ben gerçek olduğuna inanmıyorum zaten ne yalan söyleyim
bak soz verdin caymak yokNiye korktun kiz ben koyacam sonra senin icin
sanada canimKizlar esim geldi hepinize hayirli geceler)
album yaparim bir daha koymam profile orda gorursun o zaman:)tamam sözleşelim yarın koyarsın kaçta geleyim siteye
tamam canım