- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.421
Kocami bekliyorum canim burasi 1 saat geride yani cok gec olmadiSen ne zaman uyuyacan ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocami bekliyorum canim burasi 1 saat geride yani cok gec olmadiSen ne zaman uyuyacan ya
Sen nerdesinde ayKocami bekliyorum canim burasi 1 saat geride yani cok gec olmadi
IsvecSen nerdesinde ay
Hm oylemi o zaman iyi beklemeler sana canim yarin kizimi hastaneye goturecem dua et birsey cikmaz ins
insallah cikmaz canimHm oylemi o zaman iyi beklemeler sana canim yarin kizimi hastaneye goturecem dua et birsey cikmaz ins
Gonderdim demi canim fake olmadigimi soylersen seviniriminsallah cikmaz canim
Aynen bende cok korkuyorum tanidik birisi varsa diye
Tanisalim bakalim :) 27 yasindayim evliyim 4 yasinda bir oglum var her ne kadar inanmasanda :)
bende gormek isterim seni ama guvenmeyip koymazsanda darilmambir tek nuryolu na sozum var baskada koymam tum site gorecek bu gidisle
Allah bagislasin canim hayirlisiyla saglikla kucagina alman dilegiyle :)bisi olacagindan degil ama ben yinede desifre olmak istemem iyi boyle :)
akran sayiliriz 28 yasindayim 4,5 yasinda oglum var ikinci bebek yolda Miranimiz gelecek insaALLAH kasimda:)
bende gormek isterim seni ama guvenmeyip koymazsanda darilmam
Ya doktoru izine cikmis pazartesi tekrar gidecegiz artikSamire kizinin neyi varmis??
Resmimi Dark_Paradise gonderdim artik fake oldugumu düşünme olurmu canim bilgeceSamire kizinin neyi varmis??
Resmimi Dark_Paradise gonderdim artik fake oldugumu düşünme olurmu canim bilgece
Konu acmistim onun hakkinda biliyon sandim gogusleri sis doktor hormon bozuklugu olabilir dedi oyle iste bugun aksama kadar basim agridi hala.oyleyim canim sıkkın oturuyorumTamam tamam dusunmem. Senin kizin nesi var ki doktora goturuyosun?
Konu acmistim onun hakkinda biliyon sandim gogusleri sis doktor hormon bozuklugu olabilir dedi oyle iste bugun aksama kadar basim agridi hala.oyleyim canim sıkkın oturuyorum
Amin sagol canim evet emziriyirdum artik daha dikkat etmem lazim yiyeceklere senin yok demi bebeginMerak etme duzelir insallah. Allah sifa versin. Emziriyorsan yediklerine dikkat et. Hormonlu seyler yeme. Emzirmiyorsan katkili mama verme..
Hayir maalesef yok insallah bir gun o da olur hayirlisiyla. Senin bebegin süt emerken bogazinda kalip nefessiz kaliyoe muydi? Ben bundan cok korkuyorum ya. Ne yapiyordun O zamanlar?Amin sagol canim evet emziriyirdum artik daha dikkat etmem lazim yiyeceklere senin yok demi bebegin