- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.441
Hayirlisi istedigin zamanda oda olur evet hatta normal bebeklerden daha fazla kaliyordu rahatsizligi vardi bilmem ben oyle korkmadim hemen ters cevirip sirtini sivazliyorum yada iki kasin arasina bastiriyorum hala su icerken genzine sicratiyorHayir maalesef yok insallah bir gun o da olur hayirlisiyla. Senin bebegin süt emerken bogazinda kalip nefessiz kaliyoe muydi? Ben bundan cok korkuyorum ya. Ne yapiyordun O zamanlar?
Hayirlisi istedigin zamanda oda olur evet hatta normal bebeklerden daha fazla kaliyordu rahatsizligi vardi bilmem ben oyle korkmadim hemen ters cevirip sirtini sivazliyorum yada iki kasin arasina bastiriyorum hala su icerken genzine sicratiyor
Evet aynen allaha emanet bebegin olunca hic korkmuyor insan hiç oyle düşünmeAllaha emanet iste. Allah bagislasin ya. Ben cok korkuyorum ama herkesten duydugum icin sukur yavas yavas korkularim gidiyor.
Evet aynen allaha emanet bebegin olunca hic korkmuyor insan hiç oyle düşünme
Yok duymadim tamam bakiyim biSen benim sesimi duydun mu? Profilime girip baksana.
Cok tatliymis kiz sesin benim ki cirtlak bi sesim var duyan cakar herhaldeSen benim sesimi duydun mu? Profilime girip baksana.
HaHha sagol. Yok ya herkesin aesi kendine cirkin geliyor aslinda. Benim sesim bana kotu geliuor mesela.Cok tatliymis kiz sesin benim ki cirtlak bi sesim var duyan cakar herhalde
Oylede benim sesimi diyanlarda cok ince sesin var diyorlar sesim cocuk sesi gibi cusse masallahi var sesimi duyanlar bu ses sendenmi cikiyor diyorlarHaHha sagol. Yok ya herkesin aesi kendine cirkin geliyor aslinda. Benim sesim bana kotu geliuor mesela.
Oylede benim sesimi diyanlarda cok ince sesin var diyorlar sesim cocuk sesi gibi cusse masallahi var sesimi duyanlar bu ses sendenmi cikiyor diyorlar
Bebişim ne haber? Hala sana cevap veremedim ama vericem :))İyi Akşamlar..NERDESİNİZ YAHUU.. :)
Ben yazınca burası maşallahhareketleniyor.
Yazmayınca yazan yok...
Tamam dur söylüyorum bebeğim ama ciddi ciddi arkadan fon müziği de ekliycem azcık söylüycem İbranice bir şarkı@Bilgece bize başka şarkı da söyle..
amin canim insaALLAH :)Allah bagislasin canim hayirlisiyla saglikla kucagina alman dilegiyle :)
@Bilgece bu soruyu daha oncede birine sormustun yanlis hatirlamiyorsam. kendini bu sekilde korkutmA ALLAHIN izni ile bisey olmaz o durum olursaHayir maalesef yok insallah bir gun o da olur hayirlisiyla. Senin bebegin süt emerken bogazinda kalip nefessiz kaliyoe muydi? Ben bundan cok korkuyorum ya. Ne yapiyordun O zamanlar?
amin canım inşallah ne bileyim herkese soruyorum çok korkuyorum. Ay en iyisini düşünmek lazım. Rabbim korusun tabi.amin canim insaALLAH :)
@Bilgece bu soruyu daha oncede birine sormustun yanlis hatirlamiyorsam. kendini bu sekilde korkutmA ALLAHIN izni ile bisey olmaz o durum olursaSamire tmv nin dedigi gibi yaparsin. Rabbim en kisa surede kucagini doldursun canim <3
amin canım inşallah ne bileyim herkese soruyorum çok korkuyorum. Ay en iyisini düşünmek lazım. Rabbim korusun tabi.
Aaa ben bu şarkıyı biliyorum türkçesi de var di mi bunun?http://vocaroo.com/i/s0eCfKPhww3D alın cicişlerim çok ısrar ettiniz
Ayy ben inandım yaaKızlar şaka yaptım o ben değilim hahaha kayıtinandınız mı doğruyu söyleyin hahah
cok hos bir sesin var, ama cok kisa tadi damagimizda kaldi :)http://vocaroo.com/i/s0eCfKPhww3D alın cicişlerim çok ısrar ettiniz