- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.341
Ahh ahh hic sorma hiic. Haftasonu mu dedin? Mumkun degil haftasonu izin yapamaz istese de. En yogun olduklari zamanlar. Neyse ilk evlendigimizde 3 4 ayda bir izin yapiyordu da sukur artik haftada bir izin yapiyor. Isler kendisi isliyor artik. Teknolojinin faydalaridemi nerden bulduk bunlari ne haftasonlari belli ne geceleri
Daha 30lar gelcek bakalim o zaman napcasben yeni 27 oldum daha alisamadim ondan kompleks yaptim sanirim
Aynen bizimki de haftada bir ve genellikle hafta ici yapar.. Olsun valla bdv'de okudukca sukurlerim cogaliyor.. Sen kac yillik evlisin?Ahh ahh hic sorma hiic. Haftasonu mu dedin? Mumkun degil haftasonu izin yapamaz istese de. En yogun olduklari zamanlar. Neyse ilk evlendigimizde 3 4 ayda bir izin yapiyordu da sukur artik haftada bir izin yapiyor. Isler kendisi isliyor artik. Teknolojinin faydalari
Dusunemiyorum hic valla.. Ama her yasin bi guzelligi var derler ne yapalim guzel yanlarini gorecezDaha 30lar gelcek bakalim o zaman napcas
Aynen bizimki de haftada bir ve genellikle hafta ici yapar.. Olsun valla bdv'de okudukca sukurlerim cogaliyor.. Sen kac yillik evlisin?
Senin konun varmi burdasanki bizim tanidigimiz kimse yok valla ayip ettin simdi ben neden koydum o zaman
Kadin her yasta guzeldir deyip yola devamDusunemiyorum hic valla.. Ama her yasin bi guzelligi var derler ne yapalim guzel yanlarini gorecez
23Sen kac yasindasin
Ohh en guzel zamanlar
Senin yuzun cok kucuk gosteriyor 20-22 falan gorunuyorsunTabiki canim binlerce şükür. Ekimde insallah 2 dolacak.
Atrica ben kac gosteriyorum bakalim?
Ama ben buyuk gosteriyorumdur
iyice yaslilik psikolojisine girdin aranizda 3 yas var alti ustuOhh en guzel zamanlar
Senin yuzun cok kucuk gosteriyor 20-22 falan gorunuyorsun
Aha biri daha gormusSamire tmv çok akıllısın he koydurdun profil resmini kendin koymuyordun :)
Samire tmv çok akıllısın he koydurdun profil resmini kendin koymuyordun :)
Ben ona ozelden atarimSamire tmv çok akıllısın he koydurdun profil resmini kendin koymuyordun :)
Ciddiyim tabi canim ya kaymak gibi yuzun var masallahAyy cidden mi? Gel opeyimcok sevindim hahah 25 yasindayim
Ahh ahh o uc sene hayatimin en zor donemleriydiiyice yaslilik psikolojisine girdin aranizda 3 yas var alti ustu
at o zaman bekliyorum:)Ben ona ozelden atarim