- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.361
Ya ne alaka fake falan cikarma sakinKizlar samire foto koymadigi icin ben ona guvenmiyorum zaten. Samire hadi koy yoksa fake diye adini cikaririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne alaka fake falan cikarma sakinKizlar samire foto koymadigi icin ben ona guvenmiyorum zaten. Samire hadi koy yoksa fake diye adini cikaririm.
Ciddiyim tabi canim ya kaymak gibi yuzun var masallah
Ya ne alaka fake falan cikarma sakin
Tamam kiz zorla koyduracak degiliz herhalde sakasina takiliyoruz sana bi sakinYa uzerime gelmeyin
Ayy kiyamam yaYa uzerime gelmeyin
Siteyi birak ziyaretciler bile gorecekbir tek nuryolu na sozum var baskada koymam tum site gorecek bu gidisle
Oyle biseyde mi varmis hic bilmiyordum valla yeniyim acemiyim koyden indim sehire oldum bir anSiteyi birak ziyaretciler bile gorecek
Bak ben ne yaptim album yaptim izledigim uyelerin cogunu ayristirip sadece izledigim uyelerin gorebilecegi album yaptim. Izlediklrimm de bakti. Boylece disaridan ziyaretciler de gormedi
Oyle biseyde mi varmis hic bilmiyordum valla yeniyim acemiyim koyden indim sehire oldum bir an
beni mi gordun
Aha biri daha gormus bi samire goremedi sonrada koymadi resmini
Kizlar samire foto koymadigi icin ben ona guvenmiyorum zaten. Samire hadi koy yoksa fake diye adini cikaririm.
valla ben gerçek olduğuna inanmıyorum zaten ne yalan söyleyimBen ona ozelden atarim
Bir ara yapiyim ben onu ya iyi oldu soylediginHahah var tabi bak forumun albumlerine gir orada yeni album olustur yazar. Amaaaaa ondan once kendi adinin ustune tikla seceneklerden album ayarlarina gir ve butun secenekleri takip ettiğim üyeler olarak degistir. Boylece kimse albumlerini gormez takip ettiklerin haricindekiler
yapmayin etmeyin kalpten gidecem simdivalla ben gerçek olduğuna inanmıyorum zaten ne yalan söyleyim
Ben devalla ben gerçek olduğuna inanmıyorum zaten ne yalan söyleyim
Merhaba canim hos geldin nasilsin.?merhaba şekerler bende geldimm
yapmayin etmeyin kalpten gidecem simdi
sazan gibi atlayinca boyle olur valla cok sinirlendim kendimeBen de
Merhaba canim hos geldin nasilsin.?
yok cicim @Bilgece yibeni mi gordun
sen niye kalpten gidiyorsun dark ben samireye diyorum :) bide profil resmini görmedim ben rahat ol mesajlarından gördüm koyduğunu :))yapmayin etmeyin kalpten gidecem simdi