- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #15.321
herkes gordu samire bir sen goremedinYa sen gordundu ben niye goremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes gordu samire bir sen goremedinYa sen gordundu ben niye goremedim
Bide sen koy bakiyimMasallah masallah simdi tam gordum canim cok guzelsin. Bi duş aldim basimin agrisi gecti sukir
Haha sekeim hizli olucaksinYa sen gordundu ben niye goremedim
Cok tskler canim o senin guzelligin oh iyi yapmissin bulasiklar ne alemde
Ya gordumde kucuk gordum neyse kafamda bi profil olustuherkes gordu samire bir sen goremedin
Bide sen koy bakiyim
Evet canm ya senin ki gibi restaurantMutfakta halay çekiyorlar. Kendime bakayim dedim hallederim esim gelsin ondan sonra insallah :)) senin esin ne is yapiyor? Seninki de mi gec geliyor?
haha aynen ya tam zamanlarini yakaliyorum masaallah cok daha genc duruyosunCok ballisin desene tam dogru zamani buluyorsun
Tamam canim bana soylesen bende koymam zatenBen koymam samire kusura bakma
3 kere koydum valla ya sinir oldum goremedi gitti ha bire alinti yapiyor yazacagina baksana a be Samire tmvHaha sekeim hizli olucaksin
tskler boyle deyince kendimi yasli hissediyorum yasim kac daha yahaha aynen ya tam zamanlarini yakaliyorum masaallah cok daha genc duruyosun
Ya tamam ya ne yapiyim goremedim iste niye kiziyon3 kere koydum valla ya sinir oldum goremedi gitti ha bire alinti yapiyor yazacagina baksana a be Samire tmv
Evet canm ya senin ki gibi restaurant
kizmiyorum kiz sevdigimden takiliyorum.. hadi sende bi koyYa tamam ya ne yapiyim goremedim iste niye kiziyon
demi nerden bulduk bunlari ne haftasonlari belli ne geceleriAaa kaderdasim gel aglasalim
Ben koymam valla tanidik cikarda cok kafama takarimkizmiyorum kiz sevdigimden takiliyorum.. hadi sende bi koy
Daha 23 24 gibi duruyosun aa ne yaslisi canim o zaman ben de yasli oluyorum (26)tskler boyle deyince kendimi yasli hissediyorum yasim kac daha ya
sanki bizim tanidigimiz kimse yok valla ayip ettin simdi ben neden koydum o zamanBen koymam valla tanidik cikarda cok kafama takarim
Sen kac yasindasinYa tamam ya ne yapiyim goremedim iste niye kiziyon
ben yeni 27 oldum daha alisamadim ondan kompleks yaptim sanirimDaha 23 24 gibi duruyosun aa ne yaslisi canim o zaman ben de yasli oluyorum (26)