- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.961
Selam avatarin cok tatli soylemeden gecemeyecegim cekik gozlu oysSelam Bayanlar ☺
A.selam canim nasilsinmmSelam Bayanlar ☺
Ohh doya doya keyfini cikar. Hayir adim Bilge degilIyilik ne olsun son tatil gunumun keyfini cikariyorumBu arada adin Bilge mi?
Biyikli ve tek kas da degilsin o zaman herseyin yalanA.selam canim nasilsinmm
Ohh doya doya keyfini cikar. Hayir adim Bilge degil
Selam kendi adima iyiyim sukur sen nasilsin? :)selam kızlar, nassınız?
iyiyim çok şükür, işlerimi bitirdim takılıyorum öyleSelam kendi adima iyiyim sukur sen nasilsin? :)
Tesekkur ederimmm pek severim asyali insanlari ve bebisleri ☺Selam avatarin cok tatli soylemeden gecemeyecegim cekik gozlu oys
Iyiyiz canim sen nasilsin bakalim?selam kızlar, nassınız?
Biyikli ve tek kas da degilsin o zaman herseyin yalan
Tskler iyiyim sukur evet bdv'de takili kaldim cikamiyorum bi turlu cok enterasan konular cikiyorTesekkur ederimmm pek severim asyali insanlari ve bebisleri ☺
Nasilsin iyimisin bdvde takiliorsun sanirim ☺
seni gidi fake :)Iyiyiz canim sen nasilsin bakalim?
yoksa ben fake miyim?
Iyiyim cok sukur ciceem yatakta bir saga bir sola donup duruyorum karnim ac galiba ☺A.selam canim nasilsinmm
Ohh doya doya keyfini cikar. Hayir adim Bilge degil
Ne guzel biraz dinlen o zaman bi kahve falan yap kendineiyiyim çok şükür, işlerimi bitirdim takılıyorum öyle
seni gidi fake :)
napayım canım çalışıyorum yemeğe gidicem birazdan, siyasetten uzak duruyorum, nereye yazsam diye düşünüyorum :)
cinsel icerikli konu ac o zaman inanirim fake oldugunaIyiyiz canim sen nasilsin bakalim?
yoksa ben fake miyim?
Kesinlikle ama cok ucuk olanlar kesin fake oluyor belli ediyorTskler iyiyim sukur evet bdv'de takili kaldim cikamiyorum bi turlu cok enterasan konular cikiyor
Bende nisafir odasinda uzanmisim kahvalti yaptim mayistim :) e kalk yemek ye bebegimizi ac bırakmaIyiyim cok sukur ciceem yatakta bir saga bir sola donup duruyorum karnim ac galiba ☺
Sen nasilsinn napiyosun
aynen valla, sinirlerim zıplıyor, bide bu zor günlerde çekemiyorum, hassasım zaten şehit konularında. neyse muhabbetimize bakalım biz, :)Bence de uzak durbak benim kafam rahat. Gel buraya muhabbet sohbet iki lafin belini kiralim
cinsel icerikli konu ac o zaman inanirim fake olduguna
Ben sazan gibi hemen inaniyorum ne yalan soyliyimKesinlikle ama cok ucuk olanlar kesin fake oluyor belli ediyor
Afiyet olsun yarasin BilgemeBende nisafir odasinda uzanmisim kahvalti yaptim mayistim :) e kalk yemek ye bebegimizi ac bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?