- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.961
Selam avatarin cok tatli soylemeden gecemeyecegim cekik gozlu oysSelam Bayanlar ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam avatarin cok tatli soylemeden gecemeyecegim cekik gozlu oysSelam Bayanlar ☺
A.selam canim nasilsinmmSelam Bayanlar ☺
Ohh doya doya keyfini cikar. Hayir adim Bilge degilIyilik ne olsun son tatil gunumun keyfini cikariyorumBu arada adin Bilge mi?
Biyikli ve tek kas da degilsin o zaman herseyin yalanA.selam canim nasilsinmm
Ohh doya doya keyfini cikar. Hayir adim Bilge degil![]()
![]()
Selam kendi adima iyiyim sukur sen nasilsin? :)selam kızlar, nassınız?
iyiyim çok şükür, işlerimi bitirdim takılıyorum öyleSelam kendi adima iyiyim sukur sen nasilsin? :)
Tesekkur ederimmm pek severim asyali insanlari ve bebisleri ☺Selam avatarin cok tatli soylemeden gecemeyecegim cekik gozlu oys![]()
Iyiyiz canim sen nasilsin bakalim?selam kızlar, nassınız?
Biyikli ve tek kas da degilsin o zaman herseyin yalan![]()
Tskler iyiyim sukur evet bdv'de takili kaldim cikamiyorum bi turlu cok enterasan konular cikiyorTesekkur ederimmm pek severim asyali insanlari ve bebisleri ☺
Nasilsin iyimisin bdvde takiliorsun sanirim ☺
seni gidi fake :)Iyiyiz canim sen nasilsin bakalim?
yoksa ben fake miyim?
![]()
Iyiyim cok sukur ciceem yatakta bir saga bir sola donup duruyorum karnim ac galiba ☺A.selam canim nasilsinmm
Ohh doya doya keyfini cikar. Hayir adim Bilge degil![]()
![]()
Ne guzel biraz dinlen o zaman bi kahve falan yap kendineiyiyim çok şükür, işlerimi bitirdim takılıyorum öyle![]()
seni gidi fake :)
napayım canım çalışıyorum yemeğe gidicem birazdan, siyasetten uzak duruyorum, nereye yazsam diye düşünüyorum :)
cinsel icerikli konu ac o zaman inanirim fake oldugunaIyiyiz canim sen nasilsin bakalim?
yoksa ben fake miyim?
![]()
Kesinlikle ama cok ucuk olanlar kesin fake oluyor belli ediyorTskler iyiyim sukur evet bdv'de takili kaldim cikamiyorum bi turlu cok enterasan konular cikiyor![]()
Bende nisafir odasinda uzanmisim kahvalti yaptim mayistim :) e kalk yemek ye bebegimizi ac bırakmaIyiyim cok sukur ciceem yatakta bir saga bir sola donup duruyorum karnim ac galiba ☺
Sen nasilsinn napiyosun![]()
aynen valla, sinirlerim zıplıyor, bide bu zor günlerde çekemiyorum, hassasım zaten şehit konularında. neyse muhabbetimize bakalım biz, :)Bence de uzak durbak benim kafam rahat. Gel buraya muhabbet sohbet iki lafin belini kiralim
![]()
cinsel icerikli konu ac o zaman inanirim fake olduguna![]()
Ben sazan gibi hemen inaniyorum ne yalan soyliyimKesinlikle ama cok ucuk olanlar kesin fake oluyor belli ediyor![]()
Afiyet olsun yarasin BilgemeBende nisafir odasinda uzanmisim kahvalti yaptim mayistim :) e kalk yemek ye bebegimizi ac bırakma![]()