Bilgece ile Sohbete ;)))

aynen valla, sinirlerim zıplıyor, bide bu zor günlerde çekemiyorum, hassasım zaten şehit konularında. neyse muhabbetimize bakalım biz, :)
Aynen aynen.
Ee tatil cok iyi geldi di mi? Off benim de ihtiyacım var Allahim sabrediyorum sabir sabir 2 yil oldu sabrediyorum. Bi 2 yil daha sabredersem insallah sonra muradima ericem nasip olursa

Afiyet olsun yarasin Bilgeme
Kalkayim yavas yavas saglik ocagina gitmem gerek pazara gitmem gerek ama hava serinleyince cikarim ancak ☺
Sagol canim benim. Aynen sakin bu saatlerde cikma. Aksam uzeri cik. Gerci saglik ocagina erken gitmek gerek hemen kapaniyor cunku

kızlar yemeğe gidip geliyorum, bekleyin beni..
bekliyoruz cabuk geeel. Afiyet olsun..

Pehh Turkan Soray kimmis benim guzelligimin yaninda Siyah sacliyim o zaman dark olmuyor muyum

Hahahhah iyiymis bu. Yani siyah sac kurtarir biraz

Sagol canim benim. Aynen sakin bu saatlerde cikma. Aksam uzeri cik. Gerci saglik ocagina erken gitmek gerek hemen kapaniyor cunku

bekliyoruz cabuk geeel. Afiyet olsun..

Hahahhah iyiymis bu. Yani siyah sac kurtarir biraz
Gerci yaslaniyoruz yavas yavas beyaz teller cikiyor ama olsun Turkan Soray'a on basarim bikerem (carpilacam yakinda)

Aynen aynen.
Ee tatil cok iyi geldi di mi? Off benim de ihtiyacım var Allahim sabrediyorum sabir sabir 2 yil oldu sabrediyorum. Bi 2 yil daha sabredersem insallah sonra muradima ericem nasip olursa
ya tam tatil sayılmazdı, annem, 2 ablam, eşleri çocukları geldi, 3 gün yer yer gezdik dinlenmekten çok yorulmak oldu :)

Gerci yaslaniyoruz yavas yavas beyaz teller cikiyor ama olsun Turkan Soray'a on basarim bikerem (carpilacam yakinda)

Ya ne yaslanmasi. Daha yasin genc. Benim bi yegenim daha 12 yasinda saclari beyazladi. O da mi yaslandi yani

Selam kizlar ben geldimm :)) yaaaa bi derdim var smileylerin kodlarini nerden ogrendinizz yaaa :KK falan yapilio onlar
Onu ogrenmiyoruz ki. Yapilmiyor. Yapilan gormussen kesin eski mesajlardir onlar. Gecen yillardan kalma. O zamanlar bu isaretleri koyuyorlar ama mesela sistemden dolayi gorunmuyor kodlamasi gorunuyor. Boyle.

Irsi oluyor zaten cogunlukla benimde kuzenlerim hep genc iken beyazladi saclari.. Aman iyiyim boyle cogaldi mi boyariz nolcak

Aman ne yapalim bizde tek tek bakip seceriz ne olacak
kiz yokmus zaten kod oyle cikiyormus sistemden

ama bazenn o listede olmayan smileylerdr var onlari nasil yapiolarki canim

Ya gecen bi yerdr okudum. Tatilden döndükten sonra yoruldum diyen tek milletiz diye onun gibi olmus.
gecen seneki tatilimden sonra tatil.fobisi oldu bende bu sene esime tatile gidelim bile demedim gorumcem iki kizi benim bi oglum ve esimin pesini toplamaktan canim cikti eve gelince ohh dedim asil tatil simdi basladi

aynen bide dinlenmek için işten izin alsam yeri var yani
Hshsh patron tatilde cok yoruldum biraz dinlenmeye ihtiyacim var izin verir misin

Irsi oluyor zaten cogunlukla benimde kuzenlerim hep genc iken beyazladi saclari.. Aman iyiyim boyle cogaldi mi boyariz nolcak
yani iyiki boya var

Ya onlar eski mesajlar meseka onceden :gaydirigubbakcemile vardi. Gobek atan smiley falan ama artik yok onlar.

Tatilr oyle cumbur cemaat gidilmemeli bence. Kari koca gidin oh en rahati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…