- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.981
Aynen aynen.aynen valla, sinirlerim zıplıyor, bide bu zor günlerde çekemiyorum, hassasım zaten şehit konularında. neyse muhabbetimize bakalım biz, :)
Pehh Turkan Soray kimmis benim guzelligimin yanindaAaaa asla acmamben farkli bir fakeim. Hem senin adin Dark mi? Turkan Soraya benziyo musun? O zaman sen de fakesin
En kizdigimda kocasi aldatmis tokat atmis etmedigini birakmamis hala napsam diye soranlarBen sazan gibi hemen inaniyorum ne yalan soyliyimBurda oyle konular oluyor ki inaniyorum acikcasi, sonra arkadaslarin yardimiyla anliyorum
Sagol canim benim. Aynen sakin bu saatlerde cikma. Aksam uzeri cik. Gerci saglik ocagina erken gitmek gerek hemen kapaniyor cunkuAfiyet olsun yarasin Bilgeme
Kalkayim yavas yavas saglik ocagina gitmem gerek pazara gitmem gerek ama hava serinleyince cikarim ancak ☺
bekliyoruz cabuk geeel. Afiyet olsun..kızlar yemeğe gidip geliyorum, bekleyin beni..
Pehh Turkan Soray kimmis benim guzelligimin yanindaSiyah sacliyim o zaman dark olmuyor muyum
Ben ona uzuluyorum valla ne yalan soyliyim ama bi yandanda sinirleniyorum nasil kendini bu kadar ezdirir diyeEn kizdigimda kocasi aldatmis tokat atmis etmedigini birakmamis hala napsam diye soranlar
Gerci yaslaniyoruz yavas yavas beyaz teller cikiyor ama olsun Turkan Soray'a on basarim bikeremSagol canim benim. Aynen sakin bu saatlerde cikma. Aksam uzeri cik. Gerci saglik ocagina erken gitmek gerek hemen kapaniyor cunku
bekliyoruz cabuk geeel. Afiyet olsun..
Hahahhah iyiymis bu. Yani siyah sac kurtarir biraz
Afiyet olsun bekleriz tabikızlar yemeğe gidip geliyorum, bekleyin beni..
hosgeldin canim onlari bende bilmiyorumSelam kizlar ben geldimm :)) yaaaa bi derdim varsmileylerin kodlarini nerden ogrendinizz yaaa :KK falan yapilio onlar
Hosbuldumm balimm bilem biri bizede ogretsin ama yaaaahosgeldin canim onlari bende bilmiyorum
ya tam tatil sayılmazdı, annem, 2 ablam, eşleri çocukları geldi, 3 gün yer yer gezdik dinlenmekten çok yorulmak oldu :)Aynen aynen.
Ee tatil cok iyi geldi di mi? Off benim de ihtiyacım var Allahim sabrediyorum sabir sabir2 yil oldu sabrediyorum. Bi 2 yil daha sabredersem insallah sonra muradima ericem nasip olursa
Aman ne yapalim bizde tek tek bakip seceriz ne olacakHosbuldumm balimm bilem biri bizede ogretsin ama yaaaa
Gerci yaslaniyoruz yavas yavas beyaz teller cikiyor ama olsun Turkan Soray'a on basarim bikerem(carpilacam yakinda)
Onu ogrenmiyoruz ki. Yapilmiyor. Yapilan gormussen kesin eski mesajlardir onlar. Gecen yillardan kalma. O zamanlar bu isaretleri koyuyorlar ama mesela sistemden dolayi gorunmuyor kodlamasi gorunuyor. Boyle.Selam kizlar ben geldimm :)) yaaaa bi derdim varsmileylerin kodlarini nerden ogrendinizz yaaa :KK falan yapilio onlar
ya tam tatil sayılmazdı, annem, 2 ablam, eşleri çocukları geldi, 3 gün yer yer gezdik dinlenmekten çok yorulmak oldu :)
aynen bide dinlenmek için işten izin alsam yeri var yaniYa gecen bi yerdr okudum. Tatilden döndükten sonra yoruldum diyen tek milletiz diyeonun gibi olmus.
Irsi oluyor zaten cogunlukla benimde kuzenlerim hep genc iken beyazladi saclari.. Aman iyiyim boyle cogaldi mi boyariz nolcakYa ne yaslanmasi. Daha yasin genc. Benim bi yegenim daha 12 yasinda saclari beyazladi. O da mi yaslandi yani
Onu ogrenmiyoruz ki. Yapilmiyor. Yapilan gormussen kesin eski mesajlardir onlar. Gecen yillardan kalma. O zamanlar bu isaretleri koyuyorlar ama mesela sistemden dolayi gorunmuyor kodlamasi gorunuyor. Boyle.
kiz yokmus zaten kod oyle cikiyormus sistemdenAman ne yapalim bizde tek tek bakip seceriz ne olacak
ama bazenn o listede olmayan smileylerdr var onlari nasil yapiolarki canimYa ne yaslanmasi. Daha yasin genc. Benim bi yegenim daha 12 yasinda saclari beyazladi. O da mi yaslandi yani
Onu ogrenmiyoruz ki. Yapilmiyor. Yapilan gormussen kesin eski mesajlardir onlar. Gecen yillardan kalma. O zamanlar bu isaretleri koyuyorlar ama mesela sistemden dolayi gorunmuyor kodlamasi gorunuyor. Boyle.
gecen seneki tatilimden sonra tatil.fobisi oldu bende bu sene esime tatile gidelim bile demedimYa gecen bi yerdr okudum. Tatilden döndükten sonra yoruldum diyen tek milletiz diyeonun gibi olmus.
Hshsh patron tatilde cok yoruldum biraz dinlenmeye ihtiyacim var izin verir misinaynen bide dinlenmek için işten izin alsam yeri var yani
yani iyiki boya varIrsi oluyor zaten cogunlukla benimde kuzenlerim hep genc iken beyazladi saclari.. Aman iyiyim boyle cogaldi mi boyariz nolcak
kiz yokmus zaten kod oyle cikiyormus sistemden
ama bazenn o listede olmayan smileylerdr var onlari nasil yapiolarki canim
gecen seneki tatilimden sonra tatil.fobisi oldu bende bu sene esime tatile gidelim bile demedimgorumcem iki kizi benim bi oglum ve esimin pesini toplamaktan canim cikti eve gelince ohh dedim asil tatil simdi basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?