- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.441
Ayy seninki doktordu dimi? Bi' an aklımdan çıkmış bahsetmiştin forumda, durum vahim canım..istanbul'da değilim canım. ama merak ettim doktor adını.
yav benim akıllı kocam bi de doktor olacak, sırf tahlil vermeye yanaşmadığı için aylardır beni sinir ediyor.
bi de bana dediği sende ovulasyon olması lazım önce, ya dedim ki sende sperm yoksa benim olan yumurtam bi işe yaramaz yani.
sonuçta bende Allah'ın izniyle olur yumurta, son 2 senedir böyle adet düzensizliğim, önceden yoktu.
doktorum iyi gibi, aslında üniversitede infertilite için hocalarım var da yine kocam sağolsun istemiyor oraya gitmemi.
İyiyiz şekerim sen nasılsın, bana bir kullanıcı adı bulamadın ya ://Gencolar nabersiniz
bebek istiyormuş ama herhalde benim kadar değil mi bilmiyorum, bi de benden daha rahat tabi.Ayy seninki doktordu dimi? Bi' an aklımdan çıkmış bahsetmiştin forumda, durum vahim canım..
Eşin test vermesi gerekir, bebek için yanaşmıyo mu yoksa? Belki erken buluyodur ne biliyim, bazen erkekler korkar ya baba olmaktan sorumluluktan vs.. Sen yine de takma kafana, nasibindeyse miniğin gelir bulur seni..
Çok şükür iyiyim bnde canımm ❤ ne tarz bişi istiyorsun ki bebişİyiyiz şekerim sen nasılsın, bana bir kullanıcı adı bulamadın ya ://
Valla herşeyden olur öyle bir tarzım yok güzelim, saçma olmasın yeter!Çok şükür iyiyim bnde canımm ❤ ne tarz bişi istiyorsun ki bebiş
nickini mi değiştireceksin?Valla herşeyden olur öyle bir tarzım yok güzelim, saçma olmasın yeter!
bebek istiyormuş ama herhalde benim kadar değil mi bilmiyorum, bi de benden daha rahat tabi.
tahlil verme psikolojisi işte anla :)
ben de kızıyorum ilacı alan iğneyi yiyecek olan benim ben bişey demiyorum diye.
nickini mi değiştireceksin?
bu iyi aslında niye değişion ki? :)
eşim çocuk doktoru, özel mevzular olduğu için fazlasıyla tutucu oluyor bazen işte, kendimizle ilgili konularda ve deli ediyor beni. hayır yaptırsa bişi çıkmasa da rahatlasam. erkek faktörü daha zor bence.Canım valla ilaçları iğneleri herşeyi biz kullanıyoruz.. SAĞOLSUN.. Ben eşime bir defa dedim, doktor senden de test istedi diye, hemen yaptırdı çok şükür bi'şey çıkmadı.. Eşinin bölümü ne acil serviste mi o da*, Doktorların esasında daha ilgili olmalaları gerekir bu konularda, neyse cicim.. Tatilden sonra bakarsınız bir yoluna..
eşim çocuk doktoru, özel mevzular olduğu için fazlasıyla tutucu oluyor bazen işte, kendimizle ilgili konularda ve deli ediyor beni. hayır yaptırsa bişi çıkmasa da rahatlasam. erkek faktörü daha zor bence.
5 Kere değiştirme şansımız varmış bebeğim, ben de değerlendireyim dedim..
İyi di mi, savaş tanrısı manası
Evet inşallah ikna olur cicim ne diyim, erkek bence de zor.. Azosperm mesela..
Rabbim inşallah bir sorun çıkmadan bebeğine kavuşturur seni beni isteyen herkesi..
düşündüm düşündüm bulamadm kanka :) bencede güzel kalsn buu sen benm enyamsınValla herşeyden olur öyle bir tarzım yok güzelim, saçma olmasın yeter!
Şekerim ENYA mı yapiyim yaniiiidüşündüm düşündüm bulamadm kanka :) bencede güzel kalsn buu sen benm enyamsın
ENYA
Saat 2 olmuş bitanesi bişi yazmamş buraya @Bilgece nin yokluğunu bu kadar hissettirmeyin ayol o şimdi olsaydı ben bı kaç gün banlı Kalcam ama siz konşun takılın ben okuyacam derdinasılsınz kızlar ne var ne yok
enyalios un kısaltılmışı kısca enya diecm işte sanaŞekerim ENYA mı yapiyim yaniiii
oyyy öperim ben seniiiiyy
sen de benim Maderzad ımsın
haha
@Bilgece'm @Bilgece'mİyiyiz bitanem yokluğunu hissetirmemeye çalışıyorum, ama elimde değilim.
@Bilgece min yokluğu çok belli oluyor
özledik..
Tamam şeker parem..enyalios un kısaltılmışı kısca enya diecm işte sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?