Bilgece ile Sohbete ;)))

Ayy seninki doktordu dimi? Bi' an aklımdan çıkmış bahsetmiştin forumda, durum vahim canım..
Eşin test vermesi gerekir, bebek için yanaşmıyo mu yoksa? Belki erken buluyodur ne biliyim, bazen erkekler korkar ya baba olmaktan sorumluluktan vs.. Sen yine de takma kafana, nasibindeyse miniğin gelir bulur seni..

bebek istiyormuş ama herhalde benim kadar değil mi bilmiyorum, bi de benden daha rahat tabi.
tahlil verme psikolojisi işte anla :)
ben de kızıyorum ilacı alan iğneyi yiyecek olan benim ben bişey demiyorum diye.

bebek istiyormuş ama herhalde benim kadar değil mi bilmiyorum, bi de benden daha rahat tabi.
tahlil verme psikolojisi işte anla :)
ben de kızıyorum ilacı alan iğneyi yiyecek olan benim ben bişey demiyorum diye.

Canım valla ilaçları iğneleri herşeyi biz kullanıyoruz.. SAĞOLSUN.. Ben eşime bir defa dedim, doktor senden de test istedi diye, hemen yaptırdı çok şükür bi'şey çıkmadı.. Eşinin bölümü ne acil serviste mi o da*, Doktorların esasında daha ilgili olmalaları gerekir bu konularda, neyse cicim.. Tatilden sonra bakarsınız bir yoluna..

nickini mi değiştireceksin?
bu iyi aslında niye değişion ki? :)

5 Kere değiştirme şansımız varmış bebeğim, ben de değerlendireyim dedim..
İyi di mi, savaş tanrısı manası

eşim çocuk doktoru, özel mevzular olduğu için fazlasıyla tutucu oluyor bazen işte, kendimizle ilgili konularda ve deli ediyor beni. hayır yaptırsa bişi çıkmasa da rahatlasam. erkek faktörü daha zor bence.

eşim çocuk doktoru, özel mevzular olduğu için fazlasıyla tutucu oluyor bazen işte, kendimizle ilgili konularda ve deli ediyor beni. hayır yaptırsa bişi çıkmasa da rahatlasam. erkek faktörü daha zor bence.

Evet inşallah ikna olur cicim ne diyim, erkek bence de zor.. Azosperm mesela..
Rabbim inşallah bir sorun çıkmadan bebeğine kavuşturur seni beni isteyen herkesi..

5 Kere değiştirme şansımız varmış bebeğim, ben de değerlendireyim dedim..
İyi di mi, savaş tanrısı manası

bence güzel ya ben sevdim nickini :)

Evet inşallah ikna olur cicim ne diyim, erkek bence de zor.. Azosperm mesela..
Rabbim inşallah bir sorun çıkmadan bebeğine kavuşturur seni beni isteyen herkesi..

amin canım inşallah, daha fazla beklemeyelim. zaten sürekli diyorum bu ay da adet olursam kaçışı yok artık yani. artık daha da kafaya takmaya başladım, bi de sürekli hamilelik haberi geliyor, sinir olmaya başladım ya itiraf ediyorum.

TaeYang Sinir olma canım, elbet bir vakti zamanı vardır..
Bak ben 3 senedir bekliyorum yavrumu.. Arkadaşlarım ikinci bebeği düşünüyo artık düşün
durum ne kadar vahim.. Ben daha anne olamadım onlar ikinciyi düşünürken..
Nasip bu işler, herşeyin hayırlısı ..

Saat 2 olmuş bitanesi bişi yazmamş buraya @Bilgece nin yokluğunu bu kadar hissettirmeyin ayol o şimdi olsaydı ben bı kaç gün banlı Kalcam ama siz konşun takılın ben okuyacam derdi nasılsınz kızlar ne var ne yok

İyiyiz bitanem yokluğunu hissetirmemeye çalışıyorum, ama elimde değilim.
@Bilgece min yokluğu çok belli oluyor
özledik..

Son düzenleme:
İyiyiz bitanem yokluğunu hissetirmemeye çalışıyorum, ama elimde değilim.
@Bilgece min yokluğu çok belli oluyor
özledik..
@Bilgece'm @Bilgece'm
Özlettin kendini ne zaman gelcen?
Sensiz buralar cehennem!
Bak sana şiirlerde yazicem
Çabuk gel yoksa daha da uzatacem
E bundanda bayılacem
Cem cem ceen cem cem ceen
Enyam bakk bilgecemize şiir yazdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…