Bilgece ile Sohbete ;)))

günaydın canım
nöbetten çıktım eve geldim çok yorgunum
yarın yine nöbet.
Siz niye bu kadar sık çalılıyorsunuz ya 24 saat nbetten sonra 48 saat nbet yazılmazki yasak tabi keni isteginse işin varsa ayrı ama çok sık çalışıyosn valla ramazan birde yazık bünyene canm kaç nbet tutuyosunz ayda ?

yasak değil ama böyle olması gerekti maalesef. blok nöbet yasak yani iki gün ardarda 24 tutamazsın gibi.
7-8 nöbet tutuyoruz ayda, memurların mesai saati gibi aynı diyelim.
ramazan biraz zorluyor tabi ama izne çıkacağım için bayramdan sonra,böyle oldu.

Ben yasak die biliyorm ya bize yazmıyorlar öle 6 tutuyoruz bizde hatta bı arkdaşa gün aşırı yazılmş die şikayet etmişti 48 görevlendirilemz doğal afet vb. olmadığı sürece die yönetmelkte yazıyomuş sanrm öle biliyorm ben ondan dedm canm. İyi bugun bol bol dinlen bari

Tatil iyi gelicektir inşallah, kafana takma şekerim bak bana 3 sene oldu bu seneyle birlikte..
Gelmedi henüz meleğim, aldığım hamile haberlerinin sonu yok diyebiliriim..
İşinin ehli bir doktor mu gittiğin? Eğer değilse boşuna zaman kaybetme,
doktor çok mühim çünkü..

ay yok çekmeyelim hamileyken zararlı oturduğumuz yerden ritm tutarız biz

Haha evet alkışlarız dimi, benim kuzenim 8 aylık hamileydi yine halaydan vazgeçmemişti biliyo musun

Canim meraba iyi istirahatler durumumuz ayni galiba over kisti nasil bi tedavi aldin sürekli olusuyor mu catlatma ignesi filan kullandin mi ben suan tarlusal kullaniyorum inşallah bu ay eriyip gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…