- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.401
yok yinede öyle deyip içini karartma canım, vardır elbet bi hayırya işte beyin bedava.
Allah affetsin de Allah hep böyle tiplere veriyo diye geçiyor içimden istemsiz napim.
psikolojim bozulmaya başladı sanırımyok yinede öyle deyip içini karartma canım, vardır elbet bi hayır
çok iyi anlıyorum, ben bi ara dilencilere para verip nolur çocuğum olsun diye dua edin demeye başlamıştımpsikolojim bozulmaya başladı sanırım
Siz niye bu kadar sık çalılıyorsunuz ya 24 saat nbetten sonra 48 saat nbet yazılmazki yasak tabi keni isteginse işin varsa ayrı ama çok sık çalışıyosn valla ramazan birde yazık bünyene canm kaç nbet tutuyosunz ayda ?günaydın canım
nöbetten çıktım eve geldim çok yorgunum
yarın yine nöbet.
yasak değil ama böyle olması gerekti maalesef. blok nöbet yasak yani iki gün ardarda 24 tutamazsın gibi.Siz niye bu kadar sık çalılıyorsunuz ya 24 saat nbetten sonra 48 saat nbet yazılmazki yasak tabi keni isteginse işin varsa ayrı ama çok sık çalışıyosn valla ramazan birde yazık bünyene canm kaç nbet tutuyosunz ayda ?
Ben yasak die biliyorm ya bize yazmıyorlar öle 6 tutuyoruz bizde hatta bı arkdaşa gün aşırı yazılmş die şikayet etmişti 48 görevlendirilemz doğal afet vb. olmadığı sürece die yönetmelkte yazıyomuş sanrm öle biliyorm ben ondan dedm canm. İyi bugun bol bol dinlen bariyasak değil ama böyle olması gerekti maalesef. blok nöbet yasak yani iki gün ardarda 24 tutamazsın gibi.
7-8 nöbet tutuyoruz ayda, memurların mesai saati gibi aynı diyelim.
ramazan biraz zorluyor tabi ama izne çıkacağım için bayramdan sonra,böyle oldu.
günaydın canım
yarın yine nöbet.
valla beni durup durup sinir basıyor artık hamile haberi almaktan.
yav hiç istemediğini söyleyenler bile hamile ne hikmetse.
bu ay doktorum over kistim büyüdüğü için cyclo progynova verdi onu kullanıyorum 5-6 tane kaldı içinde.
adet olacaksam da tatilden önce olayım bitsin bari.
ay sonunda tatile çıkıcaz inşallah.
beni de davet et nolurr
ay yok çekmeyelim hamileyken zararlıAaa ayıpsın etmez miyim cicim,beraber halay çekicez!
ay yok çekmeyelim hamileyken zararlıoturduğumuz yerden ritm tutarız biz
valla bukadar uğraşıp riske atamam ben yattığım yerden kalkmam
Haha evet alkışlarız dimi,benim kuzenim 8 aylık hamileydi yine halaydan vazgeçmemişti biliyo musun
valla bukadar uğraşıp riske atamam ben yattığım yerden kalkmam
A..selam canım hoş geldin. .Slmm canlarr
hoşbuldum canmmm..A..selam canım hoş geldin. .
Canim meraba iyi istirahatler durumumuz ayni galiba over kistigünaydın canım
yarın yine nöbet.
valla beni durup durup sinir basıyor artık hamile haberi almaktan.
yav hiç istemediğini söyleyenler bile hamile ne hikmetse.
bu ay doktorum over kistim büyüdüğü için cyclo progynova verdi onu kullanıyorum 5-6 tane kaldı içinde.
adet olacaksam da tatilden önce olayım bitsin bari.
ay sonunda tatile çıkıcaz inşallah.
Tşkler iyiyz çok şükür sen nasılsın canmSlmmm nasılsınız
Slmm canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?