• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Evet şekerim, günün nasıl geçti bakalım? :KK66:
Gün daha yeni başlıyor :p valla iyiydi canm çok şükür bolca Kur'an okudum bugn Allah'ım kabul eder inş yattım kalktm tv baktm klasik ev hallerimi yaşadm iftarda içime öküz oturdu hala şişim patlicamm çay keyfisi yapıyorz balknda annemle sen ne yaptn tatlım

Gün daha yeni başlıyor :p valla iyiydi canm çok şükür bolca Kur'an okudum bugn Allah'ım kabul eder inş yattım kalktm tv baktm klasik ev hallerimi yaşadm iftarda içime öküz oturdu hala şişim patlicamm çay keyfisi yapıyorz balknda annemle sen ne yaptn tatlım
Oh afiyet olsun cicim.. Cuma günü misafirim var,
eşimin amirleri gelicek iftara, alışveriş yaptım biraz..
Ondan gerisi klasik ev halleri işte..
:D

Sabah 7 buçukta kalktım, yürüyüş yapmadım ama inanılmaz sıcak. çalışıyorum malesef. normalde sıkılmam çalışmaktan ama bu ramazan biraz zor geçiyo :/
Allah kolaylık versin cicim, masa başı mı işin nasıl yorucu mu?

yok Allah'tn masa başı fazlada işim olmuyor, hatta sabahları 1-2 saat uyuyorum ama işte uyku vuruyo çok fena. bide bugün sıcak çok
Aynen ya bugün bizim buralar da çok sıcak :/

Benden de iyilik şekerim, temizlik yapmam gerek yarın misafirim var..
Ama tembellik yapıyorum, sen napıyosun
?
bende işteyim canımcım çalışmaya çalışıyorum diyim sen anla :)

Sabah 7 buçukta kalktım, yürüyüş yapmadım ama inanılmaz sıcak. çalışıyorum malesef. normalde sıkılmam çalışmaktan ama bu ramazan biraz zor geçiyo :/
bu ramazan serin geçti halbuki. bünyen güçsüzleşmiş demek ki az kaldı sabır :)

bende işteyim canımcım çalışmaya çalışıyorum diyim sen anla :)

bu ramazan serin geçti halbuki. bünyen güçsüzleşmiş demek ki az kaldı sabır :)
Yok düne kadar serindi de dün bugün acayip sıcak burlar. neyse söylenmiyim orucum zedelenmesin :) şükür az kaldı anlamadık hiç nasıl geçti :))

Back
X