- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.461
Evet şekerim, günün nasıl geçti bakalım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şekerim, günün nasıl geçti bakalım?
Gün daha yeni başlıyorEvet şekerim, günün nasıl geçti bakalım?![]()
Oh afiyet olsun cicim.. Cuma günü misafirim var,Gün daha yeni başlıyorvalla iyiydi canm çok şükür bolca Kur'an okudum bugn Allah'ım kabul eder inş yattım kalktm tv baktm klasik ev hallerimi yaşadm iftarda içime öküz oturdu hala şişim patlicamm çay keyfisi yapıyorz balknda annemle sen ne yaptn tatlım
Saol bebeğim gel beraber olsun :* Hııı ne yapcan misafirlerne canımOh afiyet olsun cicim.. Cuma günü misafirim var,
eşimin amirleri gelicek iftara, alışveriş yaptım biraz..
Ondan gerisi klasik ev halleri işte..
Uzun bir yemek listesi cicim, bi ara yazarım..Saol bebeğim gel beraber olsun :* Hııı ne yapcan misafirlerne canım
iyidir canım benim senden naber?Naber canım?Saksi_Degilim_Ben
günaydınşuan herkesi yürüyen su şişesi gibi görüyorum, günaydın kızlar
Benden de iyilik şekerim, temizlik yapmam gerek yarın misafirim var..iyidir canım benim senden naber?
Yürüyüş mü yaptın kızşuan herkesi yürüyen su şişesi gibi görüyorum, günaydın kızlar
günaydın
kıyamam Allah kolaylık versin çalışıyor musun?
Yürüyüş mü yaptın kız
Günaydın sana..
Bana 9:30 da günaydın oldu..![]()
Allah kolaylık versin cicim, masa başı mı işin nasıl yorucu mu?Sabah 7 buçukta kalktım, yürüyüş yapmadım ama inanılmaz sıcak. çalışıyorum malesef. normalde sıkılmam çalışmaktan ama bu ramazan biraz zor geçiyo :/
yok Allah'tn masa başı fazlada işim olmuyor, hatta sabahları 1-2 saat uyuyorum ama işte uyku vuruyo çok fena. bide bugün sıcak çokAllah kolaylık versin cicim, masa başı mı işin nasıl yorucu mu?
Aynen ya bugün bizim buralar da çok sıcak :/yok Allah'tn masa başı fazlada işim olmuyor, hatta sabahları 1-2 saat uyuyorum ama işte uyku vuruyo çok fena. bide bugün sıcak çok
bende işteyim canımcım çalışmaya çalışıyorum diyim sen anla :)Benden de iyilik şekerim, temizlik yapmam gerek yarın misafirim var..
Ama tembellik yapıyorum, sen napıyosun?
bu ramazan serin geçti halbuki. bünyen güçsüzleşmiş demek ki az kaldı sabır :)Sabah 7 buçukta kalktım, yürüyüş yapmadım ama inanılmaz sıcak. çalışıyorum malesef. normalde sıkılmam çalışmaktan ama bu ramazan biraz zor geçiyo :/
Yok düne kadar serindi de dün bugün acayip sıcak burlar. neyse söylenmiyim orucum zedelenmesin :) şükür az kaldı anlamadık hiç nasıl geçti :))bende işteyim canımcım çalışmaya çalışıyorum diyim sen anla :)
bu ramazan serin geçti halbuki. bünyen güçsüzleşmiş demek ki az kaldı sabır :)
Çalışıyo gibi yapmaca :)) forumda takılıyorum kızlar sizden naberr?Kolay gelsin..
Nabersiniz?Sare Lavinya
Saksi_Degilim_Ben