- 24 Şubat 2013
- 6.849
- 9.890
- 448
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.421
yasak değil canım personel kendi istediği sürece tutabilir.Ben yasak die biliyorm ya bize yazmıyorlar öle 6 tutuyoruz bizde hatta bı arkdaşa gün aşırı yazılmş die şikayet etmişti 48 görevlendirilemz doğal afet vb. olmadığı sürece die yönetmelkte yazıyomuş sanrm öle biliyorm ben ondan dedm canm. İyi bugun bol bol dinlen bari
Evet asosda kabul etmiyor evt canm ama attyim ben :) bende sabah 10da yatıyorum 6da kalkıyorm nbetten çıkınca yemek yapmaya zaten mecalim kalmıyor :) mmm kahvaltı da güzeldir candır can afiyet olsun şimdidenyasak değil canım personel kendi istediği sürece tutabilir.
ama dediğim gibi blok nöbet yasak, zaten asos sistemi üzerinden nöbet listesi oluştururken blok yazmaya izin vermiyor.
uyudum uyandım bakalım, yemek hazırlamaya mecalim yok iftarı kahvaltıyla geçiştircem tembel işi :)
sen de 112deydin galiba, yanlış mı hatırlıyorum?
canım 28 yaşındayım, 2 sene önce evlendim. evlendikten sonra düzensizlik başladı bende, ondan öncesinde hiç öyle bir problemim yoktu, 26-27 günde bir adet olurdum, yumurtlama belirtilerim filan gayet olurdu.Tatil iyi gelicektir inşallah, kafana takma şekerim bak bana 3 sene oldu bu seneyle birlikte..
Gelmedi henüz meleğim, aldığım hamile haberlerinin sonu yok diyebiliriim..
İşinin ehli bir doktor mu gittiğin? Eğer değilse boşuna zaman kaybetme,
doktor çok mühim çünkü..
Canim meraba iyi istirahatler durumumuz ayni galiba over kistinasil bi tedavi aldin sürekli olusuyor mu catlatma ignesi filan kullandin mi ben suan tarlusal kullaniyorum inşallah bu ay eriyip gider
benim bölgem baya yoğun oluyor merkez olunca, bütün gece çalıştık bir de nakle filan gittik geldik, yordu baya, inşallah güzel geçer.Evet asosda kabul etmiyor evt canm ama attyim ben :) bende sabah 10da yatıyorum 6da kalkıyorm nbetten çıkınca yemek yapmaya zaten mecalim kalmıyor :) mmm kahvaltı da güzeldir candır can afiyet olsun şimdiden
Aynen bnde merkezdryim doktrlu ekip bizmkide çok yoğun oluyor ama sevk yok bizde çok şükür sevklre ildışı bakıyor :) sağol canım benim nbetteym vaka çıkmazsa inş afiyetle yicm valla :)benim bölgem baya yoğun oluyor merkez olunca, bütün gece çalıştık bir de nakle filan gittik geldik, yordu baya, inşallah güzel geçer.
aslında normalde uyumam pek ben ama bugün sersem gibiydim aynı :)
teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun şimdiden
ayy inşallah vaka çıkmaz da rahat rahat iftarınızı yaparsınız.Aynen bnde merkezdryim doktrlu ekip bizmkide çok yoğun oluyor ama sevk yok bizde çok şükür sevklre ildışı bakıyor :) sağol canım benim nbetteym vaka çıkmazsa inş afiyetle yicm valla :)
iyiyim bende sahur yapacaktım ama gerek kalmadı adet olmuşum
bu arada yeni isim alacaksan bakmadan yazabileceğimiz bişey olsun
buyruunSelamlar bana bi konuda fikir verecek arkadaşlar arıyorum
İşyerinden eski şefim diyim başka biyere başladı değer verdiğim biri üstümdede hakkı var. Hayırlı olsun için sürpriz yapmak istiyorum. Heran görüşebileceğim bi pozisyonda değil arasam sürpriz olmaz işyerine sorup gitsem kendisi için ters zaman olur napcağımı kestiremedim. Sadece çiçekmi göndersem yada napılır güzel bi fikre ihtiyacım varbuyruun
ayrıldığı yerdeki arkadaşlarınızla bi yemek falan düzenleseniz hep birlikte çok mu klasik oldu :)İşyerinden eski şefim diyim başka biyere başladı değer verdiğim biri üstümdede hakkı var. Hayırlı olsun için sürpriz yapmak istiyorum. Heran görüşebileceğim bi pozisyonda değil arasam sürpriz olmaz işyerine sorup gitsem kendisi için ters zaman olur napcağımı kestiremedim. Sadece çiçekmi göndersem yada napılır güzel bi fikre ihtiyacım var
İşyerinden eski şefim diyim başka biyere başladı değer verdiğim biri üstümdede hakkı var. Hayırlı olsun için sürpriz yapmak istiyorum. Heran görüşebileceğim bi pozisyonda değil arasam sürpriz olmaz işyerine sorup gitsem kendisi için ters zaman olur napcağımı kestiremedim. Sadece çiçekmi göndersem yada napılır güzel bi fikre ihtiyacım var
Evet çok şükür bizde öyle bir dert yok :) ben deriiin bir uykuya dalıyorum an itibariyleayy inşallah vaka çıkmaz da rahat rahat iftarınızı yaparsınız.
insan yemek yerken bile stres oluyor yav :)
nakil ekibi mi var? iyiymiş valla burda bir türlü yapamadılar o işi, hastanelerin görevlerini de biz yapıyoruz. bazen ekipler tomo çekimi için, hastanenin ameliyathanesinden yoğun bakımına hasta götürmek için filan çıkıyor.
ayrıldığı yerdeki arkadaşlarınızla bi yemek falan düzenleseniz hep birlikte çok mu klasik oldu :)
ayrıldığı yerdeki arkadaşlarınızla bi yemek falan düzenleseniz hep birlikte çok mu klasik oldu :)
Yemek konusu olmaz. En doğrusu çiçek göndermek sanırım bilemiyorum. Mjıma bile dönmedi belkide dönmryecek. Kırıldım çok umarım dönerMadem gorusememe ihtimalin var ciçek gönder bence. Cicegi alinca arar o zaman da durumu aciklayip bi gun kutlamak için bi yerlere gidelim diyebilirsinya da sadece ugrayacaktim aslinda ama deyip aciklayiverirsin madem emeği çokmus düşünmedin sanmasin
ahh bebegim sorma :) koşturuyorum bu ara :) bir kısmetim var da :))))) çok da hoş biri bakalım olursa eger ciddi şeyler beni beklerTosbaam napıyon bebeğim :)
aaaa hayırlısı olsun cok sevındım :) ama gorucu usulu mu olcak :)ahh bebegim sorma :) koşturuyorum bu ara :) bir kısmetim var da :))))) çok da hoş biri bakalım olursa eger ciddi şeyler beni beklersen neler yapıyosun özledim burayı yahu
TaeYang Mesajını okudum, öncelikle eşininde bakılması gerek, boşuna zaman kaybetme.. Eşin de bir genel muayene olsun.. Kafaya takmamamız gerekiyor ama biz kadınlar bi'şeyi kafaya takmazsak olur mu hiç? Olmaz.. Ama en azından denemeliyiz.. Iyy klomen diyince kaybolan 6 ayım aklıma geliyor.. 6 ay kullandım o hapı, her ay dozu yükselterek.. Lakin işe yaramamıştı, dediğin gibi şişkinlik ve adet gecikmesi de yapmıştı...İstanbuldaysan, gittiğim doktoru tavsiye edebilirim.. Gebelik odaklı tedavi yapıyor. Bir arkadaşımın 7 sene bebeği olmadı, bu gittiğim doktorun tedavisiyle 1 ayda ikiz kızlarına kavuştu.. Herşeyden önce nasip tabi ki, ama bizde umutlu olmalıyız ki güzel şeyler yaşayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?