- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.181
daha önce çok kötü bir evlilik yaşadım ondan dolayı korku var güvensizlik değilpamuk27 merhaba. Bence yeterince taniyorsunuzdur fakat icinizde bir suphe mi var? Neden bu kadar korkuyorsunuz? Guvenmediginiz seyler mi var??
daha önce çok kötü bir evlilik yaşadım ondan dolayı korku var güvensizlik değil
merhaba arkadaşlar.
valla hiçbir şey yapmadım sabahtan beri ama acayip yorgunum
biraz da acıktım sanırım.
anneme gidicem kalkmaya bile üşeniyorum o derece.
yaa zaten en gıcık kısım o ne yemek yapsam kısmı :)Merhaba canim. Ben de bos bos oturuyorum. Ve gerçekten bugun cok aciktim.ne yemek yapsam bilmiyorum
S
Saol canım,iyiyim.. Hayır çalışmıyorum, öğrenciyim, 20 yaşındayım, ilişkim var
Peki sen canım? İlişki, öğrenci - çalışan, yaş ?? :):)
Bugün canım ısrarla karnıyarık istiyo erol büyükburççalışıyorum bekarım ve 28 yaşındayım :))
Az kaldı ne yesek
ohh afiyet olsun... ellerine sağlık. ben ramazan boyunca ev işi yemek yapmıyorum anam sağolsun geldide Allah razı olsun bişey yaptırmıyorKızlar misafirim var bugun iftara ve muhteşem şeyler hazırladımçorba olarak tarhana ana yemeğim fırında soslu butun tavuk(en meşhur yemeğimdir :) ) patllıcan kebabı, fırın bulguru, ev yapımı kumpir, salata...
:)))
tatlı olarak da meyveli cup
Süper olmuşKızlar misafirim var bugun iftara ve muhteşem şeyler hazırladımçorba olarak tarhana ana yemeğim fırında soslu butun tavuk(en meşhur yemeğimdir :) ) patllıcan kebabı, fırın bulguru, ev yapımı kumpir, salata...
ohoo ballısın saremm.. Bizde iş başa duşuyo valla malesef..ohh afiyet olsun... ellerine sağlık. ben ramazan boyunca ev işi yemek yapmıyorum anam sağolsun geldide Allah razı olsun bişey yaptırmıyor
Süper olmuşben de tarhana yapcam birazdan bir de bişey sorcam tarhananda ekşilik var mı? Annem çorumlulardan aldı tarhanayı limondan da ekşi, bizim burda böyle tarhana olur demişler midem yanıyo valla
bende çok severim, bekarken yumurta kıramazdım ama şimdi neler yapıyorum görsen :) biz eşimle beraber yaparız hep o da çok seviyor yemek yapmayıohoo ballısın saremm.. Bizde iş başa duşuyo valla malesef..
bide ben mutfağa girmeye bayılırım. Ayıptr solemesi el lezzetimde vardr biraz
aynen canim tekim. Ben de oyle gecistiricem mecbur basit seylerleyaa zaten en gıcık kısım o ne yemek yapsam kısmı :)
tek oluyorsun di mi?
ben tek olsam itiraf ediyorum basit bişilerle geçiştirirdim :)
Inan bir sey pisirmedim. Oyle gecistiricem bugunu. Ve ben de bugun cooook acjktim
Oh masallah sana hamarat hatun. Ne guzel misKızlar misafirim var bugun iftara ve muhteşem şeyler hazırladımçorba olarak tarhana ana yemeğim fırında soslu butun tavuk(en meşhur yemeğimdir :) ) patllıcan kebabı, fırın bulguru, ev yapımı kumpir, salata...
benim mesai bitti kızlar, yarın sabah saat 08 i gösterdiğinde karşınızdayım, esen kalın :)
aşk nelere kadir goruyo musun.. Benimki artık kelle paça istiyo. Bende diyorum ki tabi gordun o performansı bnde ben olsam bnde isterimbende çok severim, bekarken yumurta kıramazdım ama şimdi neler yapıyorum görsen :) biz eşimle beraber yaparız hep o da çok seviyor yemek yapmayı
Her sene annem kuruturdu bu sene komşudan aldık o da mahvetti midemizihahaaaa ekşilik varda o derece değil yani..
bana ablam kuruttu sağolsun bana pişirmek kalıyo sadece
doyamadıydık daha yaabenim mesai bitti kızlar, yarın sabah saat 08 i gösterdiğinde karşınızdayım, esen kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?