- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.201
Her sene annem kuruturdu bu sene komşudan aldık o da mahvetti midemizitadı çok güzel ama yemekten sonra kötü oluyo
![]()

eee senin menunde ne var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sene annem kuruturdu bu sene komşudan aldık o da mahvetti midemizitadı çok güzel ama yemekten sonra kötü oluyo
![]()
bilgecemm menunde ne varaynen canim tekim. Ben de oyle gecistiricem mecbur basit seylerle
Inan bir sey pisirmedim. Oyle gecistiricem bugunu. Ve ben de bugun cooook acjktim
Oh masallah sana hamarat hatun. Ne guzel mis![]()
Benim menümde tarhana çorbası, yeşil fasülye, tavuk ve pilav var. Normal salata yapmak istemiyorum patlıcan salatası yapcam bu seferya normali bile ekşi bide abartılı halini duşunemiyorum..
eee senin menunde ne var
menumuz benziyo,Benim menümde tarhana çorbası, yeşil fasülye, tavuk ve pilav var. Normal salata yapmak istemiyorum patlıcan salatası yapcam bu sefer(ağır olacak ama napıyım o tarhanayı kaldiran mideler bunu da kaldirir
) tatlı olarak da irmik helvası ve dünden kalan sütlaçlarım
18 yaşındayım elden bu kadar geldi
![]()
bilgecemm menunde ne var
Benim menümde tarhana çorbası, yeşil fasülye, tavuk ve pilav var. Normal salata yapmak istemiyorum patlıcan salatası yapcam bu sefer(ağır olacak ama napıyım o tarhanayı kaldiran mideler bunu da kaldirir
) tatlı olarak da irmik helvası ve dünden kalan sütlaçlarım
18 yaşındayım elden bu kadar geldi
![]()
Heee 19 olcam bu aymenumuz benziyo,
anaa gı sen 18 yaşında mısın.. Evlimisin peki
Hahah hicbir seytek basima oldugum icin ne yapacagimi bilmiyorum. Sanirim sise et gecirip tostta yapicam. Yanina ayran corbasi. Bu kadar yeter
![]()
Heee 19 olcam bu ayYok beni kim alır
söz atmıştım bi kere ona da söz denirse
![]()
Anamın "yaptığın banaysa öğrendiğin kendine. Ele gidince herifine yumurta mı kıracan" felsefesi yüzünden öğrenmek zorunda kaldımOoo canim.patlican ezmesi cekti. Ben bi de patlican ezmesi yapayim iyisi mi..aferin kiz. Ben 18 yasindayken hicbir sey yapmasini bilmezdim
![]()
Elimin tadı yok amaee maşallahın var bu ne hamaratlık peki..
Anamın "yaptığın banaysa öğrendiğin kendine. Ele gidince herifine yumurta mı kıracan" felsefesi yüzünden öğrenmek zorunda kaldımBak sana fikir vermiş oldum patlıcanin her türlüsüne bayılırım
![]()
yok yok hiç ole sıradan durmuyo el lezzetinElimin tadı yok amahani bazılarının yaptıkları daha güzel olur ya bende o yok
Çok sıradan yemeklerim
![]()
Ahahahaha yemeği severek yapınca bi lezzet geliyomuş zaten ama ben de yok işteAynen ben de patlican severim. Annen ne guzel demis.
Ama benim yemeklerime herkes bayilir ayiptir soylemesi. Mesela ilk evlendigim zaman annem kaynanama demisti benim kizim ne yemek yapmasını bilir ne de temizlik. Ona gore diye
Ben de bi cesaret evlendikten 2 gun sonra kaynanami eltilerimi kayinlarimi cagirdim yemege. Bunlar varya beni ove ove bitiremiyorlar. Yenge sen nasil yaptin diyo kaynim falan. Kaynanam eltilerim de bayildi. Hani sen bir sey yapmasini bilmiyordun dogru soyle baskasi mi yapti demişlerdi
Ben de dedim ki aaa anamin kiziyim ben.
O gun bugundur herkes benim.yemegimden bahseder. Eltilerim uyuz olsa da kocalari arada esimle kacamak yapip bana gelip yemek yiyip oyle evlerine gider
Kendimi cok ovdum ama elimin lezzeti var cok sukur![]()
Ilk yemek yaptığımda babam hepimiz yemeyelim de ambulans çağıracak biri kalsın dediydiyok yok hiç ole sıradan durmuyo el lezzetin![]()
BeceriksizIlk yemek yaptığımda babam hepimiz yemeyelim de ambulans çağıracak biri kalsın dediydi![]()
Ahahahaha yemeği severek yapınca bi lezzet geliyomuş zaten ama ben de yok işteBekarım ama evlenince eminimki elti çatlatmak en büyük hobim olacak
Elti çatlasın diye güney amerika kabilesi mutfağını bile öğrenebilirim
![]()
Ankarada yaşiyosasaydin bana da öğret lezzeti derdim![]()
Ilk yemek yaptığımda babam hepimiz yemeyelim de ambulans çağıracak biri kalsın dediydi![]()