- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.161
Eee neden sustunuz kızlar buarada hayırlı cumalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kaç gündür bende öyle diyorum biliyomusun.geçende instagramdan takip ettim kadınlar kulübünü ama burası değilmiş o hahaYa pcde biliyorumda telefondan gitmiyokeşke uygulaması olsa kadınlarkulubunun :) ne güzel olurdu
Ya keşke yine olsa cok zor oluyo böyle ayrı kalmak da istemiyomönceden varmışta kaldırımış
valla çok sevaba girersiniz :)yakında bekleyin ama yaz sonunu bulacak gibi...
Aaaa yaşasın süper haber buyakında bekleyin ama yaz sonunu bulacak gibi...
Sabırsızlıkla bekliyoruz Kazenyakında bekleyin ama yaz sonunu bulacak gibi...
hadi o zaman elinize sağlık şimdiden :) kolay gelsinyakında bekleyin ama yaz sonunu bulacak gibi...
Tosbaam napıyon bebeğim :)hadi o zaman elinize sağlık şimdiden :) kolay gelsin
Saol canım,iyiyim.. Hayır çalışmıyorum, öğrenciyim, 20 yaşındayım, ilişkim varben hafif korkağım sanırım tırsıyorum
aynen aynen
işteyim canım benim çalışıyorum koşturmaca. sen nasılsın çalışıyor musun evli misin kaç yaşındasın :))))
anladım_Verda_ cum Alllah yar ve yardımcıları olsun. internette face de falan fotoları görüyorum yüreğim dayanmıyor
gerçi bazılarına gerçek değil diyorlar kime inanacağımızı şaşırdık
![]()
Peki sen canım? İlişki, öğrenci - çalışan, yaş ?? :):)ben hafif korkağım sanırım tırsıyorum
aynen aynen
işteyim canım benim çalışıyorum koşturmaca. sen nasılsın çalışıyor musun evli misin kaç yaşındasın :))))
anladım_Verda_ cum Alllah yar ve yardımcıları olsun. internette face de falan fotoları görüyorum yüreğim dayanmıyor
gerçi bazılarına gerçek değil diyorlar kime inanacağımızı şaşırdık
![]()
nişan için acele etme bence, ama o na da bi şans ver. belki gerçekten iyi bi eş olur. yaşamadan bilemezsinKızlarr yaaaa içim bir tuhaf oldu ben 2007 yılında boşandım 2010 yılında erkek arkadaşımla kendi aramızda sözlendik
bu sırada babası vefat etti zor zamanlar geçirdi ara verdik tammmmm 1 yıl şimdi geri geldi bayaaaa iyi biri bana eş çocuklarına baba olabilecek bir adam daha önce hiç evlenmedi benden 8 yaş büyük benim bir evliliğim oldu ama çocuğum yok nişan planları yapıyor yüzüklere bak falan diye ama ben çok kötü bir tecrübe yaşıyorum korkuyorum resmen offf anlattım içim rahatladı
annemlerde öyle diyor zaten kötü ayrılmadıkki sorunsuzdu ama ben korkuyorum ilk evliliğimden sonra göze alamıyorumnişan için acele etme bence, ama o na da bi şans ver. belki gerçekten iyi bi eş olur. yaşamadan bilemezsin
ama böyle hayat geçmez ki? tekrar ediyorum denemeden bilemezsin, nişan falan yapma biraz daha tanımaya çalışannemlerde öyle diyor zaten kötü ayrılmadıkki sorunsuzdu ama ben korkuyorum ilk evliliğimden sonra göze alamıyorum
Daha önce ne kadar sevgili oldunuz bir yıl sürede geri dönmüş gerçekten sevmese dönmezdi yani bence nişan yap ama düğün için acele etme bende yeni evlendim ama hiç alışamadım yani ki üç senedir beraberdik benimde bikere sevgilim oldu askerlik falan bekledim 15ay ama o beni aldattı eşimi seviyorum ama tam anlamıyla bırakamıyorum kendimi o yüzden nişanı yap bence ama düğün için bekle bu benim fikrim :)annemlerde öyle diyor zaten kötü ayrılmadıkki sorunsuzdu ama ben korkuyorum ilk evliliğimden sonra göze alamıyorum
4 yıl sürdü birlikteliğimiz 1 yıl ara verdik toplamda 5 yıl bilmiyorum içim bir hoş oldu midem bulandı kalbim güm güm atıyorDaha önce ne kadar sevgili oldunuz bir yıl sürede geri dönmüş gerçekten sevmese dönmezdi yani bence nişan yap ama düğün için acele etme bende yeni evlendim ama hiç alışamadım yani ki üç senedir beraberdik benimde bikere sevgilim oldu askerlik falan bekledim 15ay ama o beni aldattı eşimi seviyorum ama tam anlamıyla bırakamıyorum kendimi o yüzden nişanı yap bence ama düğün için bekle bu benim fikrim :)
Bence nişana evet deyin nişan dönemide tanıma dönemidir hem ailenize de gider gelir bi yanlışı varsa aileniz görür dış göz daha iyi olur :) hayırlı olsun tebrikler :)4 yıl sürdü birlikteliğimiz 1 yıl ara verdik toplamda 5 yıl bilmiyorum içim bir hoş oldu midem bulandı kalbim güm güm atıyor