Bilgece ile Sohbete ;)))

S sumoshh bu arada Azerice zor bir dil degil.

Çox asan öyrənərsən
Ben biliyorum zaten 1 yıla yakın uğraşmıştım ama bunun azericesi başka cinsten ayrıntılı öğrendim ben küfür etmeyi bile biliyorum ama bu öyle konuşuyo ki yaktı beynimi Türkiyedeyken yine iyi konuşuyoduk oraya gidince iyice özüne döndü çok karışık konuşuyo bir de Bakülü rusça kelime çok sadece azerice kelime olsa sorun yok
Peygamber torunu derken annen arap mı arapça biliyo musun abla

Evet canim annem arap. Arapca biliyorum ama oyle halk arapcasini degil. 5 yil egitim aldim. Ama annem de Arapça bilmez. Cunku orda dogmamis. Dedem cok eskiden memlekete yerlesmis.. Ama dedem biliyormuş.. boyle yani..

Evet canim annem arap. Arapca biliyorum ama oyle halk arapcasini degil. 5 yil egitim aldim. Ama annem de Arapça bilmez. Cunku orda dogmamis. Dedem cok eskiden memlekete yerlesmis.. Ama dedem biliyormuş.. boyle yani..
Benim de annem balkan göçmeni senin tam tersi dil bilgisi üzerine eğitim almama rağmen konuşma dilinde iyiyim arap tvlerini izlerim falan benim için azerice daha zor

Hayırlı geceler millet kim var kim yok?
Ramazan diye kimse uğramaz oldu..
Önceleri buralar nasıl kabalıktı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…