• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

daha önce çok kötü bir evlilik yaşadım ondan dolayı korku var güvensizlik değil

Himm. Eger guveniyorsaniz sans vetin ama tabi cok iyi arastirin. Ne olur ne olmaz, haklisiniz. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis.
Gecmis evliliginiz baya olmus. Bence bu sevgilinize guveniuorsaniz soz nisan falan yapin derim..

merhaba arkadaşlar.
valla hiçbir şey yapmadım sabahtan beri ama acayip yorgunum
biraz da acıktım sanırım.
anneme gidicem kalkmaya bile üşeniyorum o derece.

merhaba arkadaşlar.
valla hiçbir şey yapmadım sabahtan beri ama acayip yorgunum
biraz da acıktım sanırım.
anneme gidicem kalkmaya bile üşeniyorum o derece.

Merhaba canim. Ben de bos bos oturuyorum. Ve gerçekten bugun cok aciktim. :-) ne yemek yapsam bilmiyorum :-)

Kızlar misafirim var bugun iftara ve muhteşem şeyler hazırladım :-) çorba olarak tarhana ana yemeğim fırında soslu butun tavuk(en meşhur yemeğimdir :) ) patllıcan kebabı, fırın bulguru, ev yapımı kumpir, salata...
:)))

tatlı olarak da meyveli cup

Kızlar misafirim var bugun iftara ve muhteşem şeyler hazırladım :-) çorba olarak tarhana ana yemeğim fırında soslu butun tavuk(en meşhur yemeğimdir :) ) patllıcan kebabı, fırın bulguru, ev yapımı kumpir, salata...

ohh afiyet olsun... ellerine sağlık. ben ramazan boyunca ev işi yemek yapmıyorum anam sağolsun geldide Allah razı olsun bişey yaptırmıyor :KK37:

Süper olmuşHoppa ben de tarhana yapcam birazdan bir de bişey sorcam tarhananda ekşilik var mı? Annem çorumlulardan aldı tarhanayı limondan da ekşi, bizim burda böyle tarhana olur demişler :confused: midem yanıyo valla :-)

ohh afiyet olsun... ellerine sağlık. ben ramazan boyunca ev işi yemek yapmıyorum anam sağolsun geldide Allah razı olsun bişey yaptırmıyor :KK37:
ohoo ballısın saremm.. Bizde iş başa duşuyo valla malesef..
bide ben mutfağa girmeye bayılırım. Ayıptr solemesi el lezzetimde vardr biraz :P

Süper olmuşHoppa ben de tarhana yapcam birazdan bir de bişey sorcam tarhananda ekşilik var mı? Annem çorumlulardan aldı tarhanayı limondan da ekşi, bizim burda böyle tarhana olur demişler :confused: midem yanıyo valla :-)
:D hahaaaa ekşilik varda o derece değil yani..
bana ablam kuruttu sağolsun bana pişirmek kalıyo sadece

ohoo ballısın saremm.. Bizde iş başa duşuyo valla malesef..
bide ben mutfağa girmeye bayılırım. Ayıptr solemesi el lezzetimde vardr biraz :p
bende çok severim, bekarken yumurta kıramazdım ama şimdi neler yapıyorum görsen :) biz eşimle beraber yaparız hep o da çok seviyor yemek yapmayı

yaa zaten en gıcık kısım o ne yemek yapsam kısmı :)
tek oluyorsun di mi?
ben tek olsam itiraf ediyorum basit bişilerle geçiştirirdim :)
aynen canim tekim. Ben de oyle gecistiricem mecbur basit seylerle :-)

Selam @Bilgece şu an o kadar acıktım ki kelimeyle tarifi yok :KK43: ne pişirdin bugün :kk77:
Inan bir sey pisirmedim. Oyle gecistiricem bugunu. Ve ben de bugun cooook acjktim :-)

Oh masallah sana hamarat hatun. Ne guzel mis ;)

bende çok severim, bekarken yumurta kıramazdım ama şimdi neler yapıyorum görsen :) biz eşimle beraber yaparız hep o da çok seviyor yemek yapmayı
aşk nelere kadir goruyo musun.. Benimki artık kelle paça istiyo. Bende diyorum ki tabi gordun o performansı bnde ben olsam bnde isterim :D

Back
X