- 1 Temmuz 2015
- 46
- 118
- 3
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #14.141
ayy canım ya geçmiş olsun zor bir durum, bi hocaya falan görünsene :) belki gizli güçlerin vardır hı ?yok hiç ömrümde görmedim hatta orda bi kızın otuğundan bile haberim yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım ya geçmiş olsun zor bir durum, bi hocaya falan görünsene :) belki gizli güçlerin vardır hı ?yok hiç ömrümde görmedim hatta orda bi kızın otuğundan bile haberim yok.
yok ya gidemem hocaya korkarım :) okuyup yatıyorum :))ayy canım ya geçmiş olsun zor bir durum, bi hocaya falan görünsene :) belki gizli güçlerin vardır hı ?acemi cadı,bücür cadı vs
![]()
canımmm Allahım göstermesin. Allah kimseyi eşinden ayırmasın. kötü bir rüyaymış..Allah hayırlara çıkarsın hep iyi düşün iyi olsun. bir de anannem derdi kötü rüya görünce kimseye anlatmayın gidip akan suya yada muslugu açıp ona sessizce anltatın ki,kötülükler aksın gitsin.. ben yaparım hurafe mi bilmiyorum ama kimseye görünmeden yaparımAy sarecim gerçekten cok kotu bir sey. Ben bi kere nisanliyken esimin motorsikletle kaza gecirip Allahim.gostermesin vefat ettigini gordum. Etkisinden kurtulamadim. 2 gun sonra evlere yemek dagitan motorculari kaza gecirip vefat etti.
Etkisinden cok zor kurtuldum. Her gece insallah kötü rüya gormem diye dua ediyorum. Cok korkunc.
yok ya gidemem hocaya korkarım :) okuyup yatıyorum :))
Kız sus :))bnm arkadaş da böyle bazı şeyleri hissederdi hocaya gitti o kadar gitme dememe ragmen,, hoca sahiplisin yanında dolaşan 3 kişi var demiş
o gün bugündür kızın psikolojisi yerle bir
![]()
![]()
Canım çok garip.. Buna benzer bir durum ben de yaşamıştım. Ama sonra eşim kızın numarasını telefonumdan sildi.. Hastanede tanışmıştık jinekolojide sıra beklerken yan yana oturmuştuk. Evlilik yıldönümüz, doğduğumuz ay ve sene aynı zamanda burçlarımızda aynıydı. Evin ortanca gelini olması. Pko'yuz ikimizde, (polikistik over) Kayınvalidesi ve annesi benim şu an oturduğum semtte oturuyo. Kendisi gelin olup benim bekarken ailemle oturduğum semte taşınıyo hatta ve hatta her zaman alışverişe çıktığım caddede oturuyo. (eşinin işi oradaymış) İkimiz de bebek düşünüyoduk, numaramı istedi verdim ben de. Aynı süreci yaşıyoruz paylaşırız dedim herşeyi.. Sonrasında bir kaç kez mahallemde gördüm.. Bi ya da iki kez aradı
Allah'tan çok sık olmuyor, yoksa kafayı yerim. bazen bi rüya görüyorusm kabus gibi kötü. bütün gün bekliyorum ha çıktı ha çıkıcak aynısını yaşıcam diye
Ay Allah korusun. Seni anlayabiliyorum cidden..
canımmm Allahım göstermesin. Allah kimseyi eşinden ayırmasın. kötü bir rüyaymış..Allah hayırlara çıkarsın hep iyi düşün iyi olsun. bir de anannem derdi kötü rüya görünce kimseye anlatmayın gidip akan suya yada muslugu açıp ona sessizce anltatın ki,kötülükler aksın gitsin.. ben yaparım hurafe mi bilmiyorum ama kimseye görünmeden yaparım![]()
Amin Amin Allahim.gostermesin Rabbim korusun. Evet suya anlatilirmis. Bi de ruyayi iyiye yorarsan iyi olur derler. Hrr zaman iyiye yormak gerek..
öyle gerçekten.. güzel iyi rüyalarımız olsun inşallah :) @Bilgece mm![]()
Bilemicem valla, en son rüyamda karşı komşunun evinin önünde kalabalık vardı içerden sedye çıkardılar, sonra dediler ki evdeki kız kendini asmış ölmüş. sabah anneme anlattım işe gittim öğlende annem can havliyle beni arıyo sareeeeeee karşı komşunun kızı kendini asmış, evin önünde kalabalık var diye![]()
Kesinlikle bebeğim samimiyet olursa ben koparım samimiyetten hemen canım cicime başlarım yanimerhabalar efenim :) çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın. kendimi yeni bir okula yada bir yere gitmiş gibi hissediyorum ya düşünceli insanlar böyle hoşgeldin falan dedikçe <3 çok kibarsın sagol
artık senli benli konuşuyorum bilgeciğim öyle dedi hihihisanırım yeniyiz ezilmeyelim diye de iyi olur bu sen ben
![]()
dimi M maviyelek
![]()
aynen bende öyleyim kuzum. hatta benim adımı arkadaşlarım ''tatlıııım'a çıkarmışlardı... her iki lafımda bir tatlııımmmKesinlikle bebeğim samimiyet olursa ben koparım samimiyetten hemen canım cicime başlarım yani
optimist tosbaam aynen rahat olmak lazım buarada kızlar istanbulda maltepede oturan falan varsa bugun maltepede mustafa demirci var tavsiye ederim :)
en de bilmiyorum foto atmayı. şu üstte gülücük falan eklediğimiz yerin yan tarafında foto karesi var canım bi tıkla ona. belki olur. @Bilgece bilir benceDüğün fotomdan atıcaktın size ama telefondan atamadım
Aynen öyle açtım işyerinde kulaklıgımda dinliyorum biraz uzun zaman oldu ilahi açmayalı iyi olduaayy o adamın sultanım ilahisini çookk severim![]()
Ya pcde biliyorumda telefondan gitmiyob
en de bilmiyorum foto atmayı. şu üstte gülücük falan eklediğimiz yerin yan tarafında foto karesi var canım bi tıkla ona. belki olur. @Bilgece bilir bence
Valla ekleyemedimdosya yükleden ekleniyorrr