Bilgece ile Sohbete ;)))

Evet ailem üzüldü anlıyorum ama onlar beni bu duruma getirdi eğer bana ablamın verdiği değerin birazını verselerdi belki onlarıda özlerdim :KK43:

Kızlar benim gözler kepengi indirmemi söylüyor ben yatam gariiii :KK70:
canm sen sürekli yanlarndasın die öyle oluyr bende hep böyle düşünrdüm sinir olurdm hatta çoğu hareketlerne ama 4 sene ayrı kaldm evden nasl kıymetm bilindi bir bilsen :) şimdi döndm yine eskisi gibi oldu herşey insan hissediyr arasndaki farkı varlığındaki yokluğundaki herşeyiyle... hadi Allah rahatlık versin canm sıkma canını tatlı rüyalarr

canm sen sürekli yanlarndasın die öyle oluyr bende hep böyle düşünrdüm sinir olurdm hatta çoğu hareketlerne ama 4 sene ayrı kaldm evden nasl kıymetm bilindi bir bilsen :) şimdi döndm yine eskisi gibi oldu herşey insan hissediyr arasndaki farkı varlığındaki yokluğundaki herşeyiyle... hadi Allah rahatlık versin canm sıkma canını tatlı rüyalarr
Sağol canım iyi geceler

a.s. eftalim iyiyiz bir selam verip kaçmışsın sen nasılsın??
Hamdolsun nankör ev iş i bitmiyor ki yorgunum bit bitse temizliği m önce den bir günde yapardım bir aydır uğraşıyorum, minik ağlıyor uyutuyum da uyursa geliyim :)

Cnm gece uyuyakalmsm ya k.bkma iidir snden nabr tatlm ?:KK76:

DOSTLAR ŞİMDİDEN BERAAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DİYORUM VE LÜTFEN ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM BENİ DE DUALARINIZA EKLEMEYİ UNUTMAYIN.. :KK200: HAYIRLI GECELER BENDE UYUYAYIM ARTIKIN :KK15:
Hayirli kandiller cnm dualarda bulusmak dilegiyle..

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. :KK68:
Hayrli sabahlar cnm

merhaba hanımlar hepinize günaydın :KK24::KK24:
Gnaydn :KK19:

İmtihan seni olgunlaştırmak için Allah'ın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla, kimi zaman düşmanlarla, kimi zaman ailenle imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun.. Bazen çok sever, o sevdiklerinle imtihan edilirsin. İmtihan ALLAH'ımızın biz kullarına bir ikramıdır. Mevlam farkına varabilmeyi, ve sabredebilmeyi bizlere nasip etsin.. (Amin)
Kandiliniz mübarek olsun. .

X