- 9 Ocak 2015
- 19.222
- 79.880
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.181
Ben kaçtım kızlar kitap okucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaçtım kızlar kitap okucam
Kürk mantolu madonna nasıl kesmedi ya pessss o zaman balzac vadidekî zambağı okuKürk mantolu madonna kesmedi beni
Yok mu şöyle daha derin aşk romanı
Kürk mantolu madonna nasıl kesmedi ya pessss o zaman balzac vadidekî zambağı oku
kıyamam yavrumaaa Allah yüzünüzü hep güldürsün kuzum seni mutlu görmeyi özlemişKomşumla çay hüplüyoruz geçen, komik bir şey anlatıyordu, kahkaha attım bende, canım kızım diyor ki;
"Annem güldü"
Arkasından kendi de gülmeye başladı. Yavrum kıyamam ben sana...
Yapacak birsey yok gibi gibi :) skildm ne bilim zatn ankarada tuhaf bi hava vardi bgnNiye canım sıkılıyor kuzucum hayırdır
Afiyet olsn tatlsmÇekirdek citliyorum şu an
Aynen ya ne kadar mide bulandiriciAynen bemde geçen gördüm şaşırdıö ve aklıma hemen o geldi midem kalktı
Güle güle canmcm ama ne okuyorsn bakemBen kaçtım kızlar kitap okucam
Betty mahmudi kızım olmadan asla ba-yıl-dımmmYapacak birsey yok gibi gibi :) skildm ne bilim zatn ankarada tuhaf bi hava vardi bgn
Afiyet olsn tatlsm
Aynen ya ne kadar mide bulandirici
Güle güle canmcm ama ne okuyorsn bakem
hoşgeldin :)selam kızlar...
hoşbuldum canm nasılsınız görmeyelii ? sitede sıkıntımı var ben giriş yapıyorum o çıkıyor ben giriyom o çış apıyor anlamadmhoşgeldin :)
bugün hiç sıkıntı yaşamadım canım benhoşbuldum canm nasılsınız görmeyelii ? sitede sıkıntımı var ben giriş yapıyorum o çıkıyor ben giriyom o çış apıyor anlamadm
mazertad ne kızz :)) as canmSelam canım @Mazertad
ohh ohh okudum biraz sayfaları yolcluk varmış sende bugün evine dönmüşsün canikom ne ara gittin ne ara döndün 2 güncük tatilde :)bugün hiç sıkıntı yaşamadım canım ben
iyiym teşekkür ederim sen nasılsın :)
bilmem o kim acaba daha iyi olmaya çalışıyorum yavaş yavaş toparlanıyorum gibimazertad ne kızz :)) as canm
ohh ohh okudum biraz sayfaları yolcluk varmış sende bugün evine dönmüşsün canikom ne ara gittin ne ara döndün 2 güncük tatilde :)
mecbur kuzum be cuma iş çıkışı gidiş pazar dönüş pazartesi iş başımazertad ne kızz :)) as canm
ohh ohh okudum biraz sayfaları yolcluk varmış sende bugün evine dönmüşsün canikom ne ara gittin ne ara döndün 2 güncük tatilde :)
canım ablandan ayrıldgın için çok üzülmüşsün anladgım kadarıyla ama böyle yapma bak hem ailen üzülr bizi sevmiyor önmesemiyor diye hemde ablan çok üzülr hep aklı sende kalır mutlu huzurlu sağlıklı olsunda varsın uzak olsn canm teknolojı var hergn görüşürsünüz kameralı falan ama kendinide ailenide üzme artık bence..bilmem o kim acaba daha iyi olmaya çalışıyorum yavaş yavaş toparlanıyorum gibi
anladm canmm Allah kolaylık versin valla dinlenemeden iş başı yine desene :)mecbur kuzum be cuma iş çıkışı gidiş pazar dönüş pazartesi iş başı
Evet ailem üzüldü anlıyorum ama onlar beni bu duruma getirdi eğer bana ablamın verdiği değerin birazını verselerdi belki onlarıda özlerdimcanım ablandan ayrıldgın için çok üzülmüşsün anladgım kadarıyla ama böyle yapma bak hem ailen üzülr bizi sevmiyor önmesemiyor diye hemde ablan çok üzülr hep aklı sende kalır mutlu huzurlu sağlıklı olsunda varsın uzak olsn canm teknolojı var hergn görüşürsünüz kameralı falan ama kendinide ailenide üzme artık bence..
anladm canmm Allah kolaylık versin valla dinlenemeden iş başı yine desene :)