- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.161
NaberVar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NaberVar var
İyidir senden
teşekkür ederim evime geldim bile çok şükür
töbe de kız lanet okuma bi defa verdiysen yine verirsin canım yeter ki azmet iste karar ver ve yap
istihareye yatsana?
boşver zaten incik boncuk iğne oyası işini gözlerine yazık. ama diğer konuda çok iyi olur. hem vakit geçirirsin hem ahiretine yatırım oooo çok karlı iş
Iyiyim bende annemler bendeydi şimdi gittiler bend hemen buraya geldimİyidir senden
Can skintisi nolsn senden naberNaber kızlar
mrb cnm biz burdayzMerhaba kimseler yok galiba
NasılsınCan skintisi nolsn senden naber
mrb cnm biz burdayz
Ayy pek bsy yokki zatn tv de bi simdi survivor var amma esim basmiyorIyiyim bende annemler bendeydi şimdi gittiler bend hemen buraya geldim
Eşim Uydunun parçasını dükkana götürmüş TV'de izleyemedim bugün gıcık oldum
Iyim elhamdülillah sn nasilsn canmNasılsın
O hayat benim vardı sanki bu akşam. KaçırdımAyy pek bsy yokki zatn tv de bi simdi survivor var amma esim basmiyor
Iyim elhamdülillah sn nasilsn canm
bimin çitlenmiş çekirdekleri ne büyük kolaylık ya hazır içi çıkarılmış mis gibi yemelik ohhh
o hayat benimde nuran gttikten snra hic bakasm gelmedi ne isle mesguldünO hayat benim vardı sanki bu akşam. Kaçırdım
Neyse ben giderimde ütü yapayım yarın iş var
aaa neden kııızzz dedikoducu teyzelere iş imkanı oluyo fena mıAyyy onu degil yemek düşününce bile midem bulaniyo
Ayyy Allahm düşünce bile tahammül edemiyorm felan snki biri agziyla citlemisde icine koymus gibi iyyy ay icin bi tuhaf oldu bakaaa neden kııızzz dedikoducu teyzelere iş imkanı oluyo fena mı
Niye canım sıkılıyor kuzucum hayırdırCan skintisi nolsn senden naber
mrb cnm biz burdayz
Öylemi benimde telim suya düştü ama tosunum bir günde şoku atlattıIyiyim bende annemler bendeydi şimdi gittiler bend hemen buraya geldim
Eşim Uydunun parçasını dükkana götürmüş TV'de izleyemedim bugün gıcık oldum
Aynen bemde geçen gördüm şaşırdıö ve aklıma hemen o geldi midem kalktıAyyy Allahm düşünce bile tahammül edemiyorm felan snki biri agziyla citlemisde icine koymus gibi iyyy ay icin bi tuhaf oldu bak
çitlenmişi varÇekirdek citliyorum şu an