Bilgece ile Sohbete ;)))

Aldığı nefes bile batan bi adamla yaşaması Zor ama boşan diyemem. Yaşadığın hayatı en iyi sen bilirsin sence ne yapsan mutlu olursun?

Aldığı nefes bile batan... çok doğru dedin.
Boşanırsam mutlu olacağım, net.

Şurda sizinle yazışıyorum ama tam olarak konuya hakim olamıyorum. Sürekli bi düşünce içerisindeyim. Çirkinleştim iyice meselâ. Başka bir sorun da sıkıntım varsa yüzüm gülmez hiç.

Bilmem hiç sevmiyorum sucuk yıllardır yemedim ette aynı şekilde işte köfteyi seviyorum bi bide tavuk sote o kadan

et yemezsen kilo alırsın işte: ) :KK53::KK53:
diye şaka yaparmışım...
et sevilmezmi hiiiç...:KK19:
neyse en azından bazı şeylerini yiyormuşsun onu da yemeyenler var.

Sucuk falan ben de sevmem çok. Pizza da kullanırım öyle.

sucuğa bayılırım, ama bende gastritten yiyemiyorum..

Bu arada yola çıktım kızlar. Memleketimden çalıştığım yere gidiyorum. Hadi bana hayırlı yolculuklar deyin :p

hadi Allaha emanet ol: ))))

Hayırlı yolculuklaaaaaaaar

Aaaa hayırlı yolculuklar canım. :KK19:

hadi Allaha emanet ol: ))))

teşekkür ederim evime geldim bile çok şükür :KK19:

Offf bi 5 dk köpeğimi gezdireyim dedim 2 saat kıyafet seçemedim lanet olası kiloları geri almasaydım şimdi çok mutlu olucaktım :mad:
töbe de kız lanet okuma :KK48: bi defa verdiysen yine verirsin canım yeter ki azmet iste karar ver ve yap :KK50:

Aldığı nefes bile batan... çok doğru dedin.
Boşanırsam mutlu olacağım, net.

Şurda sizinle yazışıyorum ama tam olarak konuya hakim olamıyorum. Sürekli bi düşünce içerisindeyim. Çirkinleştim iyice meselâ. Başka bir sorun da sıkıntım varsa yüzüm gülmez hiç.
istihareye yatsana? o_O

Siyer dersi almak istiyorum ve ya kuranımı serileştirmek. Kafamdaki bu. Kızım seneye gider ana okuluna. Öyle incik boncuk işleri sevmiyorum. Çok güzel iğne oyası yapıyorum. Elimi çok beğeniyorlar ama ben uğraşamiyorum.
boşver zaten incik boncuk iğne oyası işini gözlerine yazık. ama diğer konuda çok iyi olur. hem vakit geçirirsin hem ahiretine yatırım oooo çok karlı iş :KK48:

Nefret ediyorum pazar gününden gerçi benim için her gün pazar :KK70:

Her gün aynı şeyler. Değişikliğe ihtiyacım var ama nasıl bir değişiklik?

Canim sıkılıyorrrrrrr :110:

Dgufkogfdyrdcguhhjffyfsiojgfsghjkhfyg
:KK75:
Dstguohyrgcghgbhuufdstuojggjkgsfubh

Her şey ne kadar boş ya. En güzeli uyumak bence. Her şeyi unutuyorsun. :110:

Boğuluyorum.

Mutluluk nasıl bir şeydi? o_O

Bi çikolata yiyeyim. Belki geçer. :KK53:

Nefret etmekten de nefret ediyorum :eek:
Tam anlamiyla ruh halimsin ya :KK70:

Bu arada yola çıktım kızlar. Memleketimden çalıştığım yere gidiyorum. Hadi bana hayırlı yolculuklar deyin :p
Hayrli yolculuklar canm diyecegm amma eve gelmssn bile neyse iyi istirahatler :KK19:

A.s.. meyra kimse yok galiba buralarda... :confused:
Ben burdaym cnm:KK36:

X