- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #12.141
Aldığı nefes bile batan bi adamla yaşaması Zor ama boşan diyemem. Yaşadığın hayatı en iyi sen bilirsin sence ne yapsan mutlu olursun?
Bu arada yola çıktım kızlar. Memleketimden çalıştığım yere gidiyorum. Hadi bana hayırlı yolculuklar deyin
Offf bi 5 dk köpeğimi gezdireyim dedim 2 saat kıyafet seçemedim lanet olası kiloları geri almasaydım şimdi çok mutlu olucaktım
Rahat 3-4 aya mââl olucak ama yemin ettim hepsini verince bi daha asşa almıcam çok kızıyorum kendime 3 aylık emeğimi silip süpürdümKız dur nasıl aldiysan öyle ver def et gitsin
Rahat 3-4 aya mââl olucak ama yemin ettim hepsini verince bi daha asşa almıcam çok kızıyorum kendime 3 aylık emeğimi silip süpürdüm
Kesinlikle bu kilolar eziyetten başka birşey değilInsan ne kadar zayıf olursa o kadar hafif hissediyor zinde oluyor. Kendini sev. Rabbim kolaylaştırır inş.
Bilmem hiç sevmiyorum sucuk yıllardır yemedim ette aynı şekilde işte köfteyi seviyorum bi bide tavuk sote o kadan
Sucuk falan ben de sevmem çok. Pizza da kullanırım öyle.
Bu arada yola çıktım kızlar. Memleketimden çalıştığım yere gidiyorum. Hadi bana hayırlı yolculuklar deyin
Hayırlı yolculuklaaaaaaaar
Aaaa hayırlı yolculuklar canım.
hadi Allaha emanet ol: ))))
töbe de kız lanet okumaOfff bi 5 dk köpeğimi gezdireyim dedim 2 saat kıyafet seçemedim lanet olası kiloları geri almasaydım şimdi çok mutlu olucaktım
istihareye yatsana?Aldığı nefes bile batan... çok doğru dedin.
Boşanırsam mutlu olacağım, net.
Şurda sizinle yazışıyorum ama tam olarak konuya hakim olamıyorum. Sürekli bi düşünce içerisindeyim. Çirkinleştim iyice meselâ. Başka bir sorun da sıkıntım varsa yüzüm gülmez hiç.
boşver zaten incik boncuk iğne oyası işini gözlerine yazık. ama diğer konuda çok iyi olur. hem vakit geçirirsin hem ahiretine yatırım oooo çok karlı işSiyer dersi almak istiyorum ve ya kuranımı serileştirmek. Kafamdaki bu. Kızım seneye gider ana okuluna. Öyle incik boncuk işleri sevmiyorum. Çok güzel iğne oyası yapıyorum. Elimi çok beğeniyorlar ama ben uğraşamiyorum.
Selamlar herkesler nasillar :)
topiğe de selam bu arada: )
Nefret ediyorum pazar gününden gerçi benim için her gün pazar
Her gün aynı şeyler. Değişikliğe ihtiyacım var ama nasıl bir değişiklik?
Canim sıkılıyorrrrrrr
Dgufkogfdyrdcguhhjffyfsiojgfsghjkhfyg
Dstguohyrgcghgbhuufdstuojggjkgsfubh
Her şey ne kadar boş ya. En güzeli uyumak bence. Her şeyi unutuyorsun.
Boğuluyorum.
Mutluluk nasıl bir şeydi?
Bi çikolata yiyeyim. Belki geçer.
Tam anlamiyla ruh halimsin yaNefret etmekten de nefret ediyorum
Hayrli yolculuklar canm diyecegm amma eve gelmssn bile neyse iyi istirahatlerBu arada yola çıktım kızlar. Memleketimden çalıştığım yere gidiyorum. Hadi bana hayırlı yolculuklar deyin
Ben burdaym cnmA.s.. meyra kimse yok galiba buralarda...
boşver zaten incik boncuk iğne oyası işini gözlerine yazık. ama diğer konuda çok iyi olur. hem vakit geçirirsin hem ahiretine yatırım oooo çok karlı iş
battaniyenin altında kk ya girme mücadelesi veriyorum. bu ne biçim yaz böyleNaber kızlar
battaniyenin altında kk ya girme mücadelesi veriyorum. bu ne biçim yaz böyle
Var varMerhaba kimseler yok galiba
Battaniye gene iyi ben yprganla yazıyorumbattaniyenin altında kk ya girme mücadelesi veriyorum. bu ne biçim yaz böyle