Bilgece ile Sohbete ;)))

ewetttt ıyı oldu beraber bekleyelım benım 6 gun var adete pazartesı gunu test yapmaya baslıycam senın kaç gun var :KK49::KK49:
Persmbe günü normal adet tarihimde artk hic bekleyesm inansm gelmiyo feln zatn klomen icince ben adet söktürücü kullanmadan hastalanamiyorm fln adeti beklemekte mantikli degl ama artk öbür türlüde negatif görmektn ginaa geldi :110:

hahahahhahaha kiza cok kotu ornek oluyorsun yaaa :KK70::KK70::KK70::KK70:

ben de evdeyim oturuyorum. Hayatimda degisik hicbir sey yol gibi bos bos duruyorum :KK48::KK48:

hahahahaahhahaah:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
az kaldııı az bı zaman sonra ben de evde oturucam vee sanırım hıc cıkmıycam yaz tatılı boyunca yanı en azından su anda oyle gelıyo yarın da kuafore gıtmrm lazım anlıycan en son hıc cıkmadan evde ne zaman durdum hatırlamıyorum:KK70::KK70::KK70:

yaaaa bu senede son senem bide mezun olacağım finallere çalıiabişirsem tabi :KK52: tamam 12 ye kadar bakkiim sonra hemen ders çalışmaya gidicem :KK15:

Tsmam ama 12yi bir gece bile cikarsan araba bal kabagina, soforler de kopege dönüşür, sen de eski kiyafetlerine burunursun.. ama akilli bir cocuk olursan sirinleri bile gorebilirisn :KK70::KK70::KK70:

az kaldııı az bı zaman sonra ben de evde oturucam vee sanırım hıc cıkmıycam yaz tatılı boyunca yanı en azından su anda oyle gelıyo yarın da kuafore gıtmrm lazım anlıycan en son hıc cıkmadan evde ne zaman durdum hatırlamıyorum:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70: kuafor ihtiyaclarimi bile artik kendim gideriyorim düşün sirf usengeclikten :KK70::KK70::KK70::KK70: yarin benim de kursum var :KK70::KK70:

Persmbe günü normal adet tarihimde artk hic bekleyesm inansm gelmiyo feln zatn klomen icince ben adet söktürücü kullanmadan hastalanamiyorm fln adeti beklemekte mantikli degl ama artk öbür türlüde negatif görmektn ginaa geldi :110:
pko musun bende pko var ama son bır yıldır adetler 28 gunde bır gelıo bı ara hayıt suyu ıctım ondan sonra duzene gırdı yaaa gecen ay 8ınde adet olucam dıye hesapladım tam o gun geldı eskıden benımde duzensızdı ama hayıtın ıse yaradıgını dusunuyorum cnm ben benımde adet ıste cuma gunu senden bı gun sonra bakalım ıns hıc gelmez o adetler 9 ay boyuncaaa :KK55:

pko musun bende pko var ama son bır yıldır adetler 28 gunde bır gelıo bı ara hayıt suyu ıctım ondan sonra duzene gırdı yaaa gecen ay 8ınde adet olucam dıye hesapladım tam o gun geldı eskıden benımde duzensızdı ama hayıtın ıse yaradıgını dusunuyorum cnm ben benımde adet ıste cuma gunu senden bı gun sonra bakalım ıns hıc gelmez o adetler 9 ay boyuncaaa :KK55:
Evet malesf ki pko illeti var bendede kac aydir tedavideym benim onun öncesinde 3 asagi 5 yukari hep zamaninda gelirdi felan kac aydir ilac kullandigim icin kendiligmden adet olamiyorm :KK43: ayyy insallah insallah biran önce bebislerimize kavusurz:KK37:

kahkaha attım ya :KK70: zaten gidemiyorum bilgisayara çakıldım demin ev arkadaşım sizi acayip kıskandı az bırak ya diyip duruyo ama çakıldım bilgisayar başınaEn Büyük KK:oops:
Kopsun gelsn arkinde onunlada iki muhabbet edek kiskanmasn sni fln :cool:
saka maka sinav varsa sn dersine bak kuzum nasilsa biz hep buralardayz En Büyük KK

Evet malesf ki pko illeti var bendede kac aydir tedavideym benim onun öncesinde 3 asagi 5 yukari hep zamaninda gelirdi felan kac aydir ilac kullandigim icin kendiligmden adet olamiyorm :KK43: ayyy insallah insallah biran önce bebislerimize kavusurz:KK37:

Kopsun gelsn arkinde onunlada iki muhabbet edek kiskanmasn sni fln :cool:
saka maka sinav varsa sn dersine bak kuzum nasilsa biz hep buralardayz En Büyük KK
Ultrason kontrolu olmuyo musun yumurtlama oluyosa adet olursun cnm yaa olmuyosa klomen icme igneye gec

X