Bilgece ile Sohbete ;)))

Yok öğlen bilgeceyle konuştukta o söyledi inşallah en yakın zamanda rabbim nasip eder

İnşallah canım, isteyen herkese versin Rabbim..
Bu arada @Bilgece geldi zaten şu an aramızda..
Bugün çok boşladı bizi dimiiiiiyy

Saksi_Degilim_Ben
Bilmem atarık kapıya sonra ablam kocamda kocam der kalırım dımdızlak sabredicem başka yolu yok zaman su gibi geçiyor zatiii
sende evlen bence

senin duan makbuldür şimdi dua ette hayırlısıyla bizede kısmet olsun önce hayırlı bi koca tabi

efenim hoş geldiniz yalnız şöyle bir kuralımız var. Yeni gelenler tüm sayfaları okumak zorundalar. Yoksa kabul etmiyoruz.

Noluyor kız gıcık mı tuttu? Napiyon bakem?
sonra okuyup okumadığını anlamak için yaptığımız sınavdan da bahsetin mi
saksı olmadığını iddia eden üyelerin gerçekten saksı olup olmadığını anlamaya çalışıyorum

ben 28 yaşındayım. bekarım. yarışmaya egeden katılıyorum

Tam içinden, merkezden

Tamam hadi öyle olsun bakalım.
Yaaa niye herkes 20 li yaşlarda ben 30 lu
bide herkes 1buçuk yıllık evli

Canım ayarlardan onaylı olduğu halde gelmiyor demi? Mune hanima bildirdim de yapamadik. Tarayıcı ne kullanıyorsun?

Evet canım ama yine bildirim gelmedi.

Evet alıntılar geliyor.

Kizlar Mune de söylemişti etiketleyince bildirim falan gelmiyor. Siz alintiyi karıştiriyor olmayasiniz?? _Verda_ Feraceli ??

Beni kim napsın allassen

Ona gerek kalmadı canım
torpil yaptık

Sende benim canım.. Özlendin ama

Sagolasinnn bugün malzemem eksikti. Allahim kirtasiye ariyorum. Var kirtadiye ama bana profesyonel urun satan kirtasiye lazim. Bi bulamadim evimin cevresinde. bi tanr vardi o da cumartesi diye kapatmisti.. cizim yaptim falan filan sonra da geldim burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…