Bilgece ile Sohbete ;)))

kıııızzzz ben senin kilonda olabilmek için bir taraflarımı yırtıyorum yaaa boyun kaç ki senin ben 86.6 kiloydum şimdik 80.6 yım hedefim 68 kilo :) boyum da 1.69

Ohh masallah canim hos geldin cok cok gecmis olsun. Ee nasilsin bakalim?? Neler yaptin? Bu kadar agir nasil gecti??
sorma canım ya şu son 10günüm mahfetti beni allah beterinden korusun tonsilit olmuşum bir damla su bile içemedim günlerce ateş için de yattım bide doktor kimseye yaklaşma hemen geçer dedi 3 kutu antibiyotik bitirdim iğnelerde beni bitirdi :) sonunda işe başladım kuaföre falan attım kendimi toparladım hooop geldimm :) sizler nasılsınız naptınız ben yokken

kıııızzzz ben senin kilonda olabilmek için bir taraflarımı yırtıyorum yaaa boyun kaç ki senin ben 86.6 kiloydum şimdik 80.6 yım hedefim 68 kilo :) boyum da 1.69
benim boyum 1.63 yaaa. Ben bolgesel aldihim icin cok rahatsizim kilomdan

Ayy Allah bir daha gostermesin cidden. Biz de bir sey yapmadik ya hep muhabbet sohbet iste.
Bu arada kizlar ben çıkıyorum. Islerim var. Cizimlerim var. cok bosladim.
O yuzden hepinizi opuyorim
Siz Bol bol muhabbet edin hic çekinmeyin. Sakin buralari bos birakmayin

mero95 tatlimmmmm sen sag kolumsun buralari bos birakma bitanem. Ayricaaaa Beni izlemeye almazsan kafani kirarim

@fullofcrazy sen nerdesin ki?? Millet bi gitti tam gitti..

Hadi hepinizi öptüm

aaa geçmiş olsun çok ağır geçirmişsiniz hastalığı iltihaplı hastalık olunca bu kadar yatmanız normal gerçi. hep oluyor musun yani aldır bademcikleri madem üzüldüm adına

aaa geçmiş olsun çok ağır geçirmişsiniz hastalığı iltihaplı hastalık olunca bu kadar yatmanız normal gerçi. hep oluyor musun yani aldır bademcikleri madem üzüldüm adına
yok canım ilk defa oldum ve çok dikkatliolun şuan çok yaygınmış işe gelirken doğal olarak toplu taşıma araçlarını kullanıyorum elin her yere değiyor bi şekilde kapmışım allah korusun ya psikolojim bozuldu doktor bide demesinmi kalp kapakçığına yada böbreklere inebilir herşey olabilir dedi ben çöktüm burda nefes alırken bile sızlıyordu ya aman allah korusun çok dikkatli olun tatlımm

hihhh aman Allah korusun iyi atlatmışsın onunla geçmiş olsun çok tehlikeli zaten o toplu taşıma araçları beni benden alıyor Allahtan ki çok nadir işim düşüyor onlara elimi bir yere değirmeden inecem diye şaşıyorum çok pis insanlar varyaa

off sorma ya bu ay başı faranjit oldum ikinci haftası bebeğimi düşürdüm sonra tonsilit oldum bu ay benim için tam bir felaket ayıydı ancak toparladım kendimi yaşlandım resmen 1 ayda :)

içimiz geçmiş uyumuşuz

günaydın herkeseee :)

Kız Kardeşlerim Günaaaydııııın

Herkese Günaydın.

Günaydın kızlar

merhaba kızlarrrr günaydınn iyileştim ve bomba gibi döndüm aranızaaa

Tünaydın efenim.

asya cansu erhan canım geçmiş olsun. Rabbim hastalıktan korusun. Tekrar aramıza hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…