- 17 Nisan 2015
- 685
- 2.085
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.761
kızların sınavı varya çalşma kampına girdiler canm veda etmişlerdi hatta :)benim boyum 1.63 yaaa. Ben bolgesel aldihim icin cok rahatsizim kilomdan
Ayy Allah bir daha gostermesin cidden. Biz de bir sey yapmadik ya hep muhabbet sohbet iste.
Bu arada kizlar ben çıkıyorum. Islerim var. Cizimlerim var. cok bosladim.
O yuzden hepinizi opuyorim
Siz Bol bol muhabbet edin hic çekinmeyin. Sakin buralari bos birakmayin
@mero95 tatlimmmmm sen sag kolumsun buralari bos birakma bitanem. Ayricaaaa Beni izlemeye almazsan kafani kirarim
@fullofcrazy sen nerdesin ki?? Millet bi gitti tam gitti..
Hadi hepinizi öptüm
Merhaba canııımmelaba kızlaaaaarrr :)
Merhaba canııım
İyimiyim çok değil ablamı çok özlüyorum evime alıştım ama ablamın yüzü gözümün önüne gelince gözlerim doluyornasılsın canımcım. millet dağılmış :)
hmm ablanın yanından ayrılmışsın yani habrim yoktu. Allah kavuştursun kuzum üzülme bu kadar herkes yerinde mutlu olsun.böyle yaparsan ablanında aklı sende kalıyordur.İyimiyim çok değil ablamı çok özlüyorum evime alıştım ama ablamın yüzü gözümün önüne gelince gözlerim doluyor(
Dün geldim bugün konuştuk ikimizde çok keyifsizdik ben kendimi zor tutum ağlamamak içinhmm ablanın yanından ayrılmışsın yani habrim yoktu. Allah kavuştursun kuzum üzülme bu kadar herkes yerinde mutlu olsun.böyle yaparsan ablanında aklı sende kalıyordur.
Dün geldim bugün konuştuk ikimizde çok keyifsizdik ben kendimi zor tutum ağlamamak için
iyi akşamlar piraaaaayeeeeeiyi akşamlar kızlaaaaaaaaaaar
naber kız adını kısaltamıyorum da beniyi akşamlar piraaaaayeeeee
Ne 10 yıl mı?ağlama ağlama onuda üzme.
kız biz ne yapalım. ablam bi yerde ben bi yerdeyim ailem başka yerde. bi tane daha kardeşim var onunla 10 yıldır görüşmüyoruz ohooo biz ölmüşüz
bana kısaca saksı olmayan kız diyebilirsinnaber kız adını kısaltamıyorum da ben
yaa öyle işte. haline şükret diye diyorum yoksa pek hoşlanmam bu mevzudan hemen ağlarım ayıptır söylemesi :)Ne 10 yıl mı?
SDB dicem ben sana kısacabana kısaca saksı olmayan kız diyebilirsin
kendimi dinlenmeye aldım yatıyorum 2.80 (aslında 163)
senden naaaber
olur olur bana uyarSDB dicem ben sana kısacadizi izliyom bende
tamam SDB'cimolur olur bana uyar
İyi gözünaydın canımm
merhaba canim.hos geldin. senin de gunun bol bol kahkahali olsun.Ben iyiyim ya sen? Pek buralarda olamayacagim bu aralar o yüzden gec cevap verebilirim ;-)
Kim geldi hayirdir??
Acizane kul Gözün aydın olsun.
kulağıma ezanla okuyacaksın öyle kolay değil bu işlertamam SDB'cim
iyi geceler hoşgeldinİyi geceler kızlar