Bilgece ile Sohbete ;)))

Nedeni neydi?
Valla ben üye olmadan önce yorumlarını özellikle takip ediyordum. Hatta profil resmi vardı bi hoşuma gitmişti. Baştan sevdim yani.

Aynen cınım ben de senin gibiydim taa üye olmadan sevmiştim

Hosbulduk ben topigi pek inceleyemedim. Bilgeceyi gorunce dalis yaptim. Sanirim bdvden bildiklerim var

Ayy kızla ya bugün çok yorulmuşum. Eşim de takılma diyor ondan yazamıyorum

Kuzum bugün pek keyfin yok mu? Ya da yoruldun mu? Bana mı öyle geliyor. Enerjin düşük.

Hımm. Evet ev sahibi Bilgece olunca toplastik.

Valla canım aynen dediğin gibi hem yorgunum hem de eşim hapis aldı beraber film izliyoruz

Yaa bir itirafta bulunayim mi ben bilgece'ye basta cok sinir oluyordum. Sonradan kaynadi kanim

Ayy cidden mi niye kimse beni sevmiyor yav neyse sonradan kanın kaynamis çok sevindim hep gel bol bol muhabbet edelim

Cok bilmis geldi basta hic oyle deil aslinda. Esref saatime denk gelmedi sanirim

Hahah valla herkes bana öyle söylüyordu çok bilmiş çok bilmiş. Aslında sanal olduğu için kendimizi ifade edemiyoruz. Eksik kalıyoruz ondan herhalde. Yoksa bir şey bildiğim yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…