- 22 Nisan 2015
- 19.170
- 116.769
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.701
Nedeni neydi?
Valla ben üye olmadan önce yorumlarını özellikle takip ediyordum. Hatta profil resmi vardı bi hoşuma gitmişti. Baştan sevdim yani.
Cok bilmis geldi bastaNedeni neydi?
Valla ben üye olmadan önce yorumlarını özellikle takip ediyordum. Hatta profil resmi vardı bi hoşuma gitmişti. Baştan sevdim yani.
Aynen cınım ben de senin gibiydim taa üye olmadan sevmiştim
Cok bilmis geldi bastahic oyle deil aslinda. Esref saatime denk gelmedi sanirim
Bana da aklı selim.
hosbuldukkk,nasılsınn..Hoş geldin
Bdvden kactim buraya geldim biri sohbete derdini yazmisAllahim bu bir isaret mi benim yerim bdv mi
hosbuldukkk,nasılsınn..
çok şükür iyiyim girip biraz takılayım dedımm :)kim yazmış, ne yazmış? Bdv ye takılınca ben
Teşekkür ederim,çok şükür. Sen?
çok şükür iyiyim girip biraz takılayım dedımm :)
uye bilgilerine bakmadim. 8aylik iliskisi varmis heyecanini kaybetmis. Bir ben cevap verdim. Sanirim kendiside konusunu geyikte unutmuskim yazmış, ne yazmış? Bdv ye takılınca ben
Teşekkür ederim,çok şükür. Sen?
uye bilgilerine bakmadim. 8aylik iliskisi varmis heyecanini kaybetmis. Bir ben cevap verdim. Sanirim kendiside konusunu geyikte unutmus
Hoşgeldiniz Canımçok şükür iyiyim girip biraz takılayım dedımm :)
Valla oyle. Yildirim gibiler. Herseyi cok cabuk tuketiyorlar. Birde bunlarin adam dovsede sovsede gitmeyen birakmayan versiyonu var. denge yok arada
Şimdiki gençlik çok hızlı.
aaaa bana hıc denk gelmedı gercekten cokmu :)Hoşgeldiniz Canım
Özel olmazsa profil fotonuzdan kac uyede aynı foto var farkettinizmi diye soracaktım ayni fotoyu gorunce acaba ayni uyemi diye tereddüte giriyorum
Tabikide secim sizin saygı duyarım
Evet 3 uyede denk geldim ayni uyemi diye profiline bakiyorumaaaa bana hıc denk gelmedı gercekten cokmu :)
Hosbuldukben topigi pek inceleyemedim. Bilgeceyi gorunce dalis yaptim. Sanirim bdvden bildiklerim var
Kuzum bugün pek keyfin yok mu? Ya da yoruldun mu? Bana mı öyle geliyor. Enerjin düşük.
Hımm. Evet ev sahibi Bilgece olunca toplastik.
Yaa bir itirafta bulunayim mi ben bilgece'ye basta cok sinir oluyordum. Sonradan kaynadi kanim
Cok bilmis geldi bastahic oyle deil aslinda. Esref saatime denk gelmedi sanirim