- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 42
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.721
uygun zamanda degıstrcem artık ...Evet 3 uyede denk geldim ayni uyemi diye profiline bakiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uygun zamanda degıstrcem artık ...Evet 3 uyede denk geldim ayni uyemi diye profiline bakiyorum
Çok komik gerçekten@muhat i tıkla onda da aynı profil fotosu
gercekten yaaa :)@muhat i tıkla onda da aynı profil fotosu
Siftahi yaptim artik buradayim. Gorusuruz bol bol. Sen filmin tadini cikarAyy kızla ya bugün çok yorulmuşum. Eşim de takılma diyor ondan yazamıyorum
Valla canım aynen dediğin gibi hem yorgunum hem de eşim hapis aldı beraber film izliyoruz
Ayy cidden mi niye kimse beni sevmiyor yav neyse sonradan kanın kaynamis çok sevindim hep gel bol bol muhabbet edelim
Hahah valla herkes bana öyle söylüyordu çok bilmiş çok bilmiş. Aslında sanal olduğu için kendimizi ifade edemiyoruz. Eksik kalıyoruz ondan herhalde. Yoksa bir şey bildiğim yok valla
içimiz geçmiş uyumuşuzKimsecikler kalmamış mııı, heyyoooo
Günaydın kızlar
Herkese Günaydın.
Çok kötü bir durum yaa kazaya şahit olmak insan bir süre etkisinde kalıyor
ALLAH ailesine eşine çocuğuna sabır versin
ayy Allah korusun yaralıların durumu iyidir inşallah Allah sabır versin
Off çok kötü ya
Rabbim rahmet eylesin. Eşini de çocuğunu da şifa versin Rabbim.
ayyy yaaa Allah korusun. Kaza gormeyi asla istemem. Rabbim kadincagiza rahmet etsin ailesine de sabir versin.
Günaydınn....
Günaydınnnnn....
Günaydın hanımlar. Rabbim rahmet eylesin çok üzücü bir durumdu ama bugün o şoku atlattım çok şükür rabbim ailelerine sabır versin artık yaralılar iyiymiş canım. Hayatın doğasında var artık bu durumlar kader böyleymiş. Neyse halimize şükür edelim artık.
Eee bakalım nasılsınız bugün çok iyiyim kilo verme sürecindeyim bugün sabah -6 yı gordüm ay nasıl öz güven geldi bana şuan belli bile değil ama şimdiden kendimi incelmiş hissediyorum
Kardelencim nasilsin??
Günaydın kardelen18 nasılsın bakalım?
nasılsın canim??@Bilgece m sana da günaydın olsun.
Inan 1 ayda daha fazla bile veririm yani eminim eger istikrarli olursam@Bilgece canım dukan yapıyorum ben 1 ay da böyle oldu hemde pko ve insülin direncine rağmen hiç zorlamıyor çok kilon yoksa 1 ayda 9 kiloya yakın verirsin eğer farklı bir hastalığın yoksa şeker kolesterol yada guatr
Ohh masallah canim hos geldin cok cok gecmis olsun. Ee nasilsin bakalim?? Neler yaptin? Bu kadar agir nasil gecti??merhaba kızlarrrr günaydınn iyileştim ve bomba gibi döndüm aranızaaa