Bilgece ile Sohbete ;)))

Ayy kızla ya bugün çok yorulmuşum. Eşim de takılma diyor ondan yazamıyorum :-)

Valla canım aynen dediğin gibi hem yorgunum hem de eşim hapis aldı beraber film izliyoruz :-)

Ayy cidden mi niye kimse beni sevmiyor yav :KK61::KK61: neyse sonradan kanın kaynamis çok sevindim hep gel bol bol muhabbet edelim :KK19::KK19:

Hahah valla herkes bana öyle söylüyordu çok bilmiş çok bilmiş. Aslında sanal olduğu için kendimizi ifade edemiyoruz. Eksik kalıyoruz ondan herhalde. Yoksa bir şey bildiğim yok valla :KK70::KK70::KK70:
Siftahi yaptim artik buradayim. Gorusuruz bol bol. Sen filmin tadini cikar:KK200::KK15:

:KK57::KK57::KK57:
Çok kötü bir durum yaa kazaya şahit olmak insan bir süre etkisinde kalıyor
ALLAH ailesine eşine çocuğuna sabır versin

ayy Allah korusun :KK43: yaralıların durumu iyidir inşallah Allah sabır versin :KK43::KK43:

:KK43: :KK43: Off çok kötü ya
Rabbim rahmet eylesin. Eşini de çocuğunu da şifa versin Rabbim. :KK43:

ayyy yaaa Allah korusun. Kaza gormeyi asla istemem. Rabbim kadincagiza rahmet etsin ailesine de sabir versin.

Günaydın hanımlar. Rabbim rahmet eylesin çok üzücü bir durumdu ama bugün o şoku atlattım çok şükür rabbim ailelerine sabır versin artık yaralılar iyiymiş canım. Hayatın doğasında var artık bu durumlar kader böyleymiş. Neyse halimize şükür edelim artık.

Eee bakalım nasılsınız bugün çok iyiyim kilo verme sürecindeyim :KK6::KK6: bugün sabah -6 yı gordüm ay nasıl öz güven geldi bana şuan belli bile değil ama şimdiden kendimi incelmiş hissediyorum:KK24::KK24:

Günaydınn....:KK19:

Günaydınnnnn....:KK74:

Kardelencim nasilsin??

Günaydın hanımlar. Rabbim rahmet eylesin çok üzücü bir durumdu ama bugün o şoku atlattım çok şükür rabbim ailelerine sabır versin artık yaralılar iyiymiş canım. Hayatın doğasında var artık bu durumlar kader böyleymiş. Neyse halimize şükür edelim artık.

Eee bakalım nasılsınız bugün çok iyiyim kilo verme sürecindeyim :KK6::KK6: bugün sabah -6 yı gordüm ay nasıl öz güven geldi bana şuan belli bile değil ama şimdiden kendimi incelmiş hissediyorum:KK24::KK24:

Ayyy ne guzel keske bende versem yaa. Ablamin dugunune az kaldi. Zapzayif versem.diyorum
Ama ramazanda karpuz diyetine baslayacagim ben insallah.
Iftarda sahurda sadece karpuz yiyecegim hayirli bakalim ne olacak. Bi de yag yagan icecekler.icecegim. Insallah verebilirim insallah..

@Bilgece canım dukan yapıyorum ben 1 ay da böyle oldu hemde pko ve insülin direncine rağmen hiç zorlamıyor çok kilon yoksa 1 ayda 9 kiloya yakın verirsin eğer farklı bir hastalığın yoksa şeker kolesterol yada guatr

@Bilgece m sana da günaydın olsun.
nasılsın canim??

@Bilgece canım dukan yapıyorum ben 1 ay da böyle oldu hemde pko ve insülin direncine rağmen hiç zorlamıyor çok kilon yoksa 1 ayda 9 kiloya yakın verirsin eğer farklı bir hastalığın yoksa şeker kolesterol yada guatr
Inan 1 ayda daha fazla bile veririm yani eminim eger istikrarli olursam :KK70::KK70:
sekerim biraz yuksek ama ondan bi seu olmaz. Insallah hayirlisiyla veririm. Kilo cok dert coook. 68 kiloyum. 50 olsam ohh mis gibi.. :KK73:

X