- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.501
napıyonuz
Iyiyiz canim sen ne yapiyosun??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyonuz
canım yazdım ama gecmı oldu acaba :)kız sen nie bana cvp vermiyorsun :/
https://www.markafoni.com/davete-hazir-misin-elbise/urun/11228499/ ben olsam yaşımdanmıdır nedr bu tarz elbiseler denerdm yani çok hoş şık ama kuzeninizinmiş daha sadede olablir ama 55 kilomuuu şaka gibii en son ortaoklda o kilodaydım herhaldeeegorusune saygı duyarımm
1.77
55 kg :)
demet akalın tipi bir elbise :)Biz de seni opuyoruz Allah kabul etsin canim..
hadi Allah kavustursun
Merhaba canim iyiyiz seni aormali??
Bana sanki biraz basit gibi geldi ya
canmm sana demedm saksı olmayan güzel bayana söledm de pek oralı deil sanırımcanım yazdım ama gecmı oldu acaba :)
şükürler olsun ne war ne yokgörüşmeyeliIyiyiz canim sen ne yapiyosun??
bu elbısede guzelmıs ama dugunlerde herkes sıyah gıyıyor ya ,ben cok kılo almayan bır fızıge sahıbım :)https://www.markafoni.com/davete-hazir-misin-elbise/urun/11228499/ ben olsam yaşımdanmıdır nedr bu tarz elbiseler denerdm yani çok hoş şık ama kuzeninizinmiş daha sadede olablir ama 55 kilomuuu şaka gibii en son ortaoklda o kilodaydım herhaldeee
maşallah diyemde nazarım değmesin :) :)bu elbısede guzelmıs ama dugunlerde herkes sıyah gıyıyor ya ,ben cok kılo almayan bır fızıge sahıbım :)
teşekkurler canım cok kararsızım yaa aslında bır tane begendım ama cok dekolte :)maşallah diyemde nazarım değmesin :) :)
ama fizik mükemmelmiş ya maşallah :) renk konusunda dediğim gibi ama iyi taşırsıngorusune saygı duyarımm
1.77
55 kg :)
ne dedin kuzum görmedim du geriye gidiymcanmm sana demedm saksı olmayan güzel bayana söledm de pek oralı deil sanırım
tesekkur ederım aslında yaz ayında daha renklı bısey dusunulebılırama fizik mükemmelmiş ya maşallah :) renk konusunda dediğim gibi ama iyi taşırsın
AS hoşgeldinizz :)Selaam
tımamm cınımm küsüştün bana sandıımne dedin kuzum görmedim du geriye gidiym
Hoşbuldukk Neler kaynatıyorsunuz bakalımm :))AS hoşgeldinizz :)
tımamm cınımm küsüştün bana sandıım
Saksi_Degilim_Ben bana gelen kokular sana da geldi mi canım
ne olsuun kıyafet düğün kilo böcek çiçek :)Hoşbuldukk Neler kaynatıyorsunuz bakalımm :))
aynen aids diyo ne alaka takmış arkadaş baya tabii gerçeksebuldum buldum mesajını görmemişim canım benim kusura bakma
fake kokusu dimi kesinlikle
tşklerr size de musmutlu gecelerr aynen yarın iş var ama hiiiiç uykum yok :/eveeeeeet benimde tuzum olsun o Zaman bu topikte herkese selammmm biraz sacmaladim ama icimden gecen bu yarin hic bisi yapasim yok bunu simdiden biliyorum ve uyuymamak ise gitmemek icin elimden geleni yapsamda Sabah o Saat calacak ben herseye ragman kosa kosa gitcem ise benim gibi aranizda kac kisi var bilmiyorum ama cogumuz böyleyiz herneyse yarin sizde uyandiginiz zaman iciniz herseye ragmen huzluru ve mutlu olsun uyukusuzluk mutluluk getirmez belki ama cikolata getiririyor bol bol cikolatali neseli günler olsun yuzunuz gülsün kendinizi sevin herseyi sevin zaten öylede böylede Hayat geciyor :) mutlu aksamlarrrr herkese
böcekten girdi konuyu aids e getirdi. tabi ordan millet başka sorular soracak. nicki desen zaten töbest. bilmiyorum bu kk beni paronayak etmiş olabilir çok korkuyorumne olsuun kıyafet düğün kilo böcek çiçek :)
aynen aids diyo ne alaka takmış arkadaş baya tabii gerçekse