Bilgece ile Sohbete ;)))

Yani değiştireyim mi?? :KK61: ama cok guzel insanın icini aciyorrr. Dur degistireyim bari..

Masallah kiz sen cidden hamaratsin ya. Ne guzel. Bu enerji nerden geliyor masallah..
bilmem ki 14 kilo verdiğim zaman ayakta uyuyordum enerjim hiç yoktu ablam şimdi diyor çok korkmuştum hep uykulu halsizdin diye şimdi hem iş güç hem sporumu yapıyorum hamaratmıyım ayyy teşekkürler:oops:

AAA neydiki imzan merak ettim bak :KK70:
9663535_orig.jpg

İmzam bu canım :-)

kizlarrr benim imza kismindaki hamilelik cizelgem gorunmuyormu? lilypienin hamilleik cizelgesini kullaniyorum kisme gormuyormu gorunmuyorsa neden gorunmedigi hakkinda bilgisi olan varmi?

Canim telefondan gorunmuyor ama bilgisayardan gorunuyoe. Diger herkeisn kullandigini yapsana.

gordunmu canim sen pc den diger takvime alisamadim canim ya oglumdada bunu kulaniyordum. kasim annelerinden iki kisi ayni seyi sordu takvim gozukmuyor dediler ama sende gorunuyormus mobilde bendede gorunmuyor ama pc de goruyorum ben .

gordunmu canim sen pc den diger takvime alisamadim canim ya oglumdada bunu kulaniyordum. kasim annelerinden iki kisi ayni seyi sordu takvim gozukmuyor dediler ama sende gorunuyormus mobilde bendede gorunmuyor ama pc de goruyorum ben .

Bende mobilde görünmüyor. Bak su an mobildeyim mesela goremiyorum. Az once pcde gordum ama

İyi ne güzel
Pazarlık alışverişi yaptım daha yeni eve geldide yemek yapacam

Ohj ne guzel. Ben hic pazara cikamiyorum ki. Bi gun heves ettim o gun misafirim geldi gidemedim. Pazar gunu kursum var ya cikamiyorim. Ama yarin esim izinli carsamba pazari var ona gitsek mi acaba Fatihe icimde kaldi :KK70::KK70::KK70:

X