Bilgece ile Sohbete ;)))

Eğer öyle sorun varsa ailece tedavi veriyor doktor

İş arkadaşı çok önemli bütün günün onunla geçiyor inşallah en yakın zamanda düzelir canım...

İş arkadaşı çok önemli bütün günün onunla geçiyor inşallah en yakın zamanda düzelir canım...
Evet ama aslında kötü değil ben içimde büyütüyorum içime atıyorum o yüzden dışa yansıyan birşey yok benim açımdan. Ama ben daha yeni başladım bir ay oldu ve herşeyi bilmiyorum haliyle, bana da anlatmadan iş yaptırınca haliyle yanlışım çıkıyor ve bu sefer abartıyor bu çok sinirimi bozuyor gerçekten. Anlayamadım gitti..

Hayırdır inşallah canım sıkıntı nedir :/
Katıldığım yarışmada beklediğimden daha aşağıda sonuc almısımda :/ o yüzden moralmanm bozuldu ama napalım benden daha güzel görsellerde var haklarını yememek lazım onlarada başarılar :)
Neyse artık..

Öyle işte..

Bir kadın geldi test almak istiyorum dedi aldı nasıl yapılacak dedi anlattım alıp idrarını getirmiş ben bilemem sen yap diye
Hahaha annemle çok güldük yazınıza moralim azıcık yerine geldi :)

Valla bilgece insanlar çok garip gerçekten evet heryerde var ama anlamak zor ya, gitse de kurtulsam artık gerçekten..
kiz yoksa o kiz mi? Hani esmere parfumunu mu ne sormustu. Bi seyler anlamis olabilir gibiii eger oysaaa

Canim bir yarismaya katiliyorsan olumli olumsuz sonuclarina katlanacaksin mecbur. Uzulmek yok zaten herkes arkadasina veriyor.. Yani oylama adil mi degil ki bilmem de herkes arkadasina veriyor iste..

Acizanem bilmiyordum yazdığın mesajlara bakınca öğrendim ve çok üzüldüm Allah kolaylık versin

Amin. Allah razı olsun.

Valla ben de nasılım pek iyi değil günün geçmesini bekliyorum

Nabıyon kız

Canım ne olsun iyidir senden? Msjlarını okudum. Takma kafana. Her yerde bir muhtar var işte.

Canım iyi düşün iyi olsun. Hepimizin imtihanı var. Herkes yerini bildikten sonra huzur doğar.
Duâ edecen.
Rabbim tamamına erdirsin inş.
Herkes mutlu olsun.

Canim bir yarismaya katiliyorsan olumli olumsuz sonuclarina katlanacaksin mecbur. Uzulmek yok zaten herkes arkadasina veriyor.. Yani oylama adil mi degil ki bilmem de herkes arkadasina veriyor iste..
Tabi ki öyle moralmanımın bozulması kabullenmediğim anlamına gelmiyor...
Kabullenmeyen bir insan olmasam benden çok fazla iyiler var demezdim.
Rabbime şükürler olsun ben kazanmayı da kaybetmeyide biliyorum...
Oyy umrumda bile değil umru da olsa özelden konuştuğum arkdaşlara benimkini beğensenizde diğerlerine bakmadan asla oy kullanmayın,hangisini beğendiyseniz ona kullanın hak yemiş olmayayım demezdim...
Sadece o an hayal kırıklığıydı diyip geçelimm

Hah aynen oyle yapican tatlim. Eglence oluyor iste katilmak

sıkma canını kuzumm maşallah çok güzel bir tarifle katılmşsın Bilgecemin dediği gibi yeteneklsin zaten hayrlısı olsun inş. başka yarşmalarda daha başarılı olursun :*

masallah zaten bu yasta bu yetenek masallahin var canim..

sıkma canını kuzumm maşallah çok güzel bir tarifle katılmşsın Bilgecemin dediği gibi yeteneklsin zaten hayrlısı olsun inş. başka yarşmalarda daha başarılı olursun :*
Antimutluluğum beni mutlu ettin canım teşekkür ederim güzel yorumunn için
Siz sohbet arkadaşlarımdan,ablalarımdan güzel yorumlar aldım yaa keyfim yerine geldi.Yarışmayı boşverdim

BEN GİDİYORUM...
SINAVIMIZA ÇOK AZ BİR ZAMAN KALDI...
SON 3-4 HAFTA SIKI ÇALIŞMAK İSTİYORUM..O YÜZDEN TELEFONU KAPATIP KALDIRACAĞIM...
SORANIMIZ OLMAZ AMA YİNEDE VEDALAŞAYIM DEDİM
KENDİNİZE İYİ BAKIN...ALLAHA EMANET OLUN...
İNŞALLAH SINAV SONRASI GÖRÜŞÜRÜZ...

DUALARINIZI BENDEN, @fullofcrazy arkadaşımızdan ve nice girecek tanıdık tanımadık arkadaşlardan eksik etmeyiniz...BENİM DUALARIM DA SİZLERLE...

Rabbim yardımcınız olsun canm inş. istediğin hayalindeki bölüme üniv. yerleşecek puanı kazanırsın heycan yapma bol bol dua et :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…