- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.181
Gecen gun kızımın kakasında solucan gibi bişey gördüm hemen doktora götürdüm. Gaita mikroskopisi sonucunda O'na şurup bize çiğneme tableti verdi. Zeyno surubu sorunsuz içti ama benim cignedigim tablet beni mahvetti canım saatlerdir mide bulantısı karın ağrısı çekiyorum. Berbat biseydi
Reçetesinde mide bulantısı yapar yazıyor zaten. Ki zaten benim mide sakat.
Bi de psikolojik midir nedir popom kasiniyor
Sorma kendini bilmez bir ofis arkadaşım var, burnu havada ve cins. Yeni olduğum için herşeyi çok iyi bilmiyorum ve haliyle yanlış yaptığım şeylerde abartarak söylüyor, beni de sinir ediyor. Yeni iş arayacağım bu gidişle
Valla bilgece insanlar çok garip gerçekten evet heryerde var ama anlamak zor ya, gitse de kurtulsam artık gerçekten..Her yerde boyle insanlar olmak zorunda mi ya saka gibi. Uzulme canim ya bosver. Bi kendini bilmez icin neden isini birakiyorsun??
Eğer öyle sorun varsa ailece tedavi veriyor doktor
Sendede olabilir o zaman kaşıntı yapabiliyomuş bir hastamız söylemişti
Evet ama aslında kötü değil ben içimde büyütüyorum içime atıyorum o yüzden dışa yansıyan birşey yok benim açımdan. Ama ben daha yeni başladım bir ay oldu ve herşeyi bilmiyorum haliyle, bana da anlatmadan iş yaptırınca haliyle yanlışım çıkıyor ve bu sefer abartıyor bu çok sinirimi bozuyor gerçekten. Anlayamadım gitti..İş arkadaşı çok önemli bütün günün onunla geçiyor inşallah en yakın zamanda düzelir canım...
Katıldığım yarışmada beklediğimden daha aşağıda sonuc almısımda :/ o yüzden moralmanm bozulduHayırdır inşallah canım sıkıntı nedir :/
Öyle işte..Ne oldu ki??
Hahaha annemle çok güldük yazınızaBir kadın geldi test almak istiyorum dedi aldı nasıl yapılacak dedi anlattım alıp idrarını getirmiş ben bilemem sen yap diye
kiz yoksa o kiz mi? Hani esmere parfumunu mu ne sormustu. Bi seyler anlamis olabilir gibiii eger oysaaaValla bilgece insanlar çok garip gerçekten evet heryerde var ama anlamak zor ya, gitse de kurtulsam artık gerçekten..
Katıldığım yarışmada beklediğimden daha aşağıda sonuc almısımda :/ o yüzden moralmanm bozulduama napalım benden daha güzel görsellerde var haklarını yememek lazım onlarada başarılar :)
Neyse artık..
Öyle işte..
Hahaha annemle çok güldük yazınızamoralim azıcık yerine geldi :)
Acizanem bilmiyordum yazdığın mesajlara bakınca öğrendim ve çok üzüldüm Allah kolaylık versin
Valla ben de nasılım pek iyi değil günün geçmesini bekliyorum
Nabıyon kız
aynen sanki bende dünya güzeliyim ya da ablalarım öylebabam saçmalıyor işte, konu açıcam da şimdi babama çok saydırırlar bu seferde üzülürüm diye açmıyorum kardeşim mutlu canım seviyorlar birbirlerini ama kardeşim farkında ve çok üzülüyor bu duruma haklı olarak, ne diyeyim babamı Allah ıslah etsin, biz seviyoruz bir yandan da çok korkuyoruz abimin eşinide çok sevdik sonra çok büyük kazıklarını yedik
Tabi ki öyle moralmanımın bozulması kabullenmediğim anlamına gelmiyor...Canim bir yarismaya katiliyorsan olumli olumsuz sonuclarina katlanacaksin mecbur. Uzulmek yok zaten herkes arkadasina veriyor.. Yani oylama adil mi degil ki bilmem de herkes arkadasina veriyor iste..
Hah aynen oyle yapican tatlim. Eglence oluyor iste katilmakTabi ki öyle moralmanımın bozulması kabullenmediğim anlamına gelmiyor...
Kabullenmeyen bir insan olmasam benden çok fazla iyiler var demezdim.
Rabbime şükürler olsun ben kazanmayı da kaybetmeyide biliyorum...
Oyy umrumda bile değil umru da olsa özelden konuştuğum arkdaşlara benimkini beğensenizde diğerlerine bakmadan asla oy kullanmayın,hangisini beğendiyseniz ona kullanın hak yemiş olmayayım demezdim...
Sadece o an hayal kırıklığıydı diyip geçelimm
Aynen.Hah aynen oyle yapican tatlim. Eglence oluyor iste katilmak
masallah zaten bu yasta bu yetenek masallahin var canim..Aynen.
Sağolsunlar çok güzel yorumlar aldım. 1. Olmuş kadar oldum
Anacuğumunn birincisiyim yaa o bana yeter.
Teşekkür ederimmasallah zaten bu yasta bu yetenek masallahin var canim..
Ne guzel masallah size ;-)Teşekkür ederim
Canımm Annem ve Babam sağolsunlar... :)
Babam tam bir gurmeHem yapar hem de lezzetten anlar.Damak tadına gerçekten güvenir.Babama beğendirmişsem daha ne olsun
sıkma canını kuzumm maşallah çok güzel bir tarifle katılmşsın Bilgecemin dediği gibi yeteneklsin zaten hayrlısı olsun inş. başka yarşmalarda daha başarılı olursun :*Katıldığım yarışmada beklediğimden daha aşağıda sonuc almısımda :/ o yüzden moralmanm bozulduama napalım benden daha güzel görsellerde var haklarını yememek lazım onlarada başarılar :)
Neyse artık..
Öyle işte..
Hahaha annemle çok güldük yazınızamoralim azıcık yerine geldi :)
masallah zaten bu yasta bu yetenek masallahin var canim..
Antimutluluğum beni mutlu ettin canımsıkma canını kuzumm maşallah çok güzel bir tarifle katılmşsın Bilgecemin dediği gibi yeteneklsin zaten hayrlısı olsun inş. başka yarşmalarda daha başarılı olursun :*
Antimutluluğum beni mutlu ettin canımteşekkür ederim güzel yorumunn için
Siz sohbet arkadaşlarımdan,ablalarımdan güzel yorumlar aldım yaa keyfim yerine geldi.Yarışmayı boşverdim
Rabbim yardımcınız olsun canm inş. istediğin hayalindeki bölüme üniv. yerleşecek puanı kazanırsın heycan yapma bol bol dua et :*BEN GİDİYORUM...
SINAVIMIZA ÇOK AZ BİR ZAMAN KALDI...
SON 3-4 HAFTA SIKI ÇALIŞMAK İSTİYORUM..O YÜZDEN TELEFONU KAPATIP KALDIRACAĞIM...
SORANIMIZ OLMAZ AMA YİNEDE VEDALAŞAYIM DEDİM
KENDİNİZE İYİ BAKIN...ALLAHA EMANET OLUN...
İNŞALLAH SINAV SONRASI GÖRÜŞÜRÜZ...
DUALARINIZI BENDEN, @fullofcrazy arkadaşımızdan ve nice girecek tanıdık tanımadık arkadaşlardan eksik etmeyiniz...BENİM DUALARIM DA SİZLERLE...