Bilgece ile Sohbete ;)))

yani yas medeni durum falan filan aoruyoruz zaten kac cocuk var? Coxuklar yorucu oluuor cidden ya. Ama bi o kadar da tatlilar. Allah bagislaisn.[/QUOTE]

Evliyim ve yurt disina geldim. Bir yaslarinda cocugum var. Buraya geldigimden beri asil yalnnizlikla tanismis bulunmaktayim. Esimle aram iyi olmasa coktan basip gitmistim. Cocuk ve ikinci büyük cocuk olan esim icin cefakar kadinim su son seneler

iyi canım yoğundum bugün malum pazartesi işler karışık oluyor sen napıyosun nasılsıın

Valla oturuyorum kalkip cizim yapmam lazim. Ona bile gucum yok. Yahu ben bir dışarı çıkıyorum resmen bitkisel hayata giriyorum sanki. Ne oluyor bana offd off

Bugün 20 kişi sormuştur kesin çocuk yokmu daha diye çıldıracammm
Senin cocugun mu? Yoksa gebelik teati mi? Peki sne o kadina test yaptin mi??

Merhabalar efenim.

Hoş geldiniz.

Canım sağol.
Boşanırsam iyi olacağım inş.
hakkında hayırlısı olsun bitanem ya ama ani karar verme zaman ver kendine öfkeyle kalkan zararla oturur bak bnmde esimle aram çok bozuktu sonra öğrendim ki hakkımızda kötü dualar falan okunmuş hayır için bu tarz seyleri düzeltmeye calısan bir hocayla konuştum o da bizim için dualar okudu yazdı çok sükür sıkıntımız gitti sen de kızgınlıkla karar verme tabi kendini asla yıpratma ama kuzucugunu da düşün olur mu canım bnm

ahh kadinlarimiz, cefakar cilekes kadinlarimiz
Cok sukir yaa. Benim de insallah hayirli saglikli bir evladim.olurr.

Hah ben de pyle diyorum bakalim insallah hayirlisi olur haklarinda.

ay canım inan herkes aynı dertten muzdarip bitik yerinden kalkamıyor bir uyku halii kimi görsem yakınıyor havalar bi,le kararsız biz insancıklarda havalardan bitik olmuşuz

Benim çocuğum niye yokmuş tam zamanıymış onlara göre
Yapmadım tabiki gösterdim test çubuğunu şöyle yap diye detaylı anlattım
kızdı bana gitti yaptı yapmadı bilmiyorum

ahh kadinlarimiz, cefakar cilekes kadinlarimiz
Cok sukir yaa. Benim de insallah hayirli saglikli bir evladim.olurr.
Hayirlisiyla olur. Benim planda yok iken hic cocuk düsünmezken oluverdi cok sükür. Inaniyorum ki isteyip yapmak karari alan insandan cok da güzel bir anne olur. Ben bile nasil degistim, kendini hazir hisseden kimbilir nasil olur..

ay canım inan herkes aynı dertten muzdarip bitik yerinden kalkamıyor bir uyku halii kimi görsem yakınıyor havalar bi,le kararsız biz insancıklarda havalardan bitik olmuşuz
ah ahh evet hic sorma

Benim çocuğum niye yokmuş tam zamanıymış onlara göre
Yapmadım tabiki gösterdim test çubuğunu şöyle yap diye detaylı anlattım
kızdı bana gitti yaptı yapmadı bilmiyorum
ya sanki milleti ne ilgilendiriyor. Boyke soru soranlardan nefret ediyorum resmen. Sizene kardesim Allah Allah..

Hayirlisiyla olur. Benim planda yok iken hic cocuk düsünmezken oluverdi cok sükür. Inaniyorum ki isteyip yapmak karari alan insandan cok da güzel bir anne olur. Ben bile nasil degistim, kendini hazir hisseden kimbilir nasil olur..

Ayy evet yaa. Insallah hayirli saglikli olsun da biraz daha beklemeye raziyiz.. Annelik cok guzel bir duygu. Hangi ulkedesin?

Ayy evet yaa. Insallah hayirli saglikli olsun da biraz daha beklemeye raziyiz.. Annelik cok guzel bir duygu. Hangi ulkedesin?

Almanya, yari alamanciyim artik. Zaman zor geciyor. Burada kendimi uzayli gibi hissediyorum, Türk mahallesinde olmama ragmen insanlara uyum saglayamadim bir türlü.
Kendim mi problemim yoksa insanlarin bu ikiyüzlü hallerini kabul etmedigim icin mi bu durumdayim.. Bilemiyorum cok sebep var. Evet su an pskilojime indik.

İnsanlar nasıl bu kadar kötü ya, iyi ki gitmişsin hocaya. Rabbim yuvanda huzuru eksik etmesin inş.
Üzülme canım benim. Ben üzülmüyorum. Daha çok öfke benim ki. Geçmiyor. Dediğin gibi kızım için ağırdan alıyorum ama çok yıprattı tabi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Cocukluguna da inebilirz yavrum
bosver ya hayati insanlari oldugu gibi kabul edip yasayacaksin mecbur..

Cocukluguna da inebilirz yavrum
bosver ya hayati insanlari oldugu gibi kabul edip yasayacaksin mecbur..

Yüzüme gülüp arkamdan dedikodu yapanlarla konusmuyorum diye bu haldeyim. Degerlerimi yitirmeden topluma kabul edilmeyecegimi anladim. Samimiyet denen sey yok dostum. Hemcislerim beni hic ama hic sevmedim.
Bir esim var ona sarildim. Bu dünyada bu durumda olan tek ben degilim bilemiyorum ama neden sorusu cok kafami kurcaliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…