- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.141
Merhabayın gençler nasılsınız
Merhaba hanimlar ben de buyurdum geldim
iyi canım yoğundum bugün malum pazartesi işler karışık oluyor sen napıyosun nasılsıınselam canim ne haber??
yani yas medeni durum falan filan aoruyoruz zatenkac cocuk var? Coxuklar yorucu oluuor cidden ya. Ama bi o kadar da tatlilar. Allah bagislaisn.
iyi canım yoğundum bugün malum pazartesi işler karışık oluyor sen napıyosun nasılsıın
Senin cocugun mu? Yoksa gebelik teati mi? Peki sne o kadina test yaptin mi??Bugün 20 kişi sormuştur kesin çocuk yokmu daha diye çıldıracammm
hakkında hayırlısı olsun bitanem ya ama ani karar verme zaman ver kendine öfkeyle kalkan zararla oturur bak bnmde esimle aram çok bozuktu sonra öğrendim ki hakkımızda kötü dualar falan okunmuş hayır için bu tarz seyleri düzeltmeye calısan bir hocayla konuştum o da bizim için dualar okudu yazdı çok sükür sıkıntımız gitti sen de kızgınlıkla karar verme tabi kendini asla yıpratma ama kuzucugunu da düşün olur mu canım bnmMerhabalar efenim.
Hoş geldiniz.
Canım sağol.
Boşanırsam iyi olacağım inş.
Evliyim ve yurt disina geldim. Bir yaslarinda cocugum var. Buraya geldigimden beri asil yalnnizlikla tanismis bulunmaktayim. Esimle aram iyi olmasa coktan basip gitmistim. Cocuk ve ikinci büyük cocuk olan esim icin cefakar kadinim su son seneler
Bugün 20 kişi sormuştur kesin çocuk yokmu daha diye çıldıracammm
hakkında hayırlısı olsun bitanem ya ama ani karar verme zaman ver kendine öfkeyle kalkan zararla oturur bak bnmde esimle aram çok bozuktu sonra öğrendim ki hakkımızda kötü dualar falan okunmuş hayır için bu tarz seyleri düzeltmeye calısan bir hocayla konuştum o da bizim için dualar okudu yazdı çok sükür sıkıntımız gitti sen de kızgınlıkla karar verme tabi kendini asla yıpratma ama kuzucugunu da düşün olur mu canım bnm
ay canım inan herkes aynı dertten muzdarip bitik yerinden kalkamıyor bir uyku halii kimi görsem yakınıyor havalar bi,le kararsız biz insancıklarda havalardan bitik olmuşuzValla oturuyorum kalkip cizim yapmam lazim. Ona bile gucum yok. Yahu ben bir dışarı çıkıyorum resmen bitkisel hayata giriyorum sanki. Ne oluyor bana offd off
Senin cocugun mu? Yoksa gebelik teati mi? Peki sne o kadina test yaptin mi??
Valla oturuyorum kalkip cizim yapmam lazim. Ona bile gucum yok. Yahu ben bir dışarı çıkıyorum resmen bitkisel hayata giriyorum sanki. Ne oluyor bana offd off
Senin cocugun mu? Yoksa gebelik teati mi? Peki sne o kadina test yaptin mi??
Hayirlisiyla olur. Benim planda yok iken hic cocuk düsünmezken oluverdi cok sükür. Inaniyorum ki isteyip yapmak karari alan insandan cok da güzel bir anne olur. Ben bile nasil degistim, kendini hazir hisseden kimbilir nasil olur..ahh kadinlarimiz, cefakar cilekes kadinlarimiz
Cok sukir yaa. Benim de insallah hayirli saglikli bir evladim.olurr.
ah ahh evet hic sormaay canım inan herkes aynı dertten muzdarip bitik yerinden kalkamıyor bir uyku halii kimi görsem yakınıyor havalar bi,le kararsız biz insancıklarda havalardan bitik olmuşuz
ya sanki milleti ne ilgilendiriyor. Boyke soru soranlardan nefret ediyorum resmen. Sizene kardesim Allah Allah..Benim çocuğum niye yokmuş tam zamanıymış onlara göre
Yapmadım tabiki gösterdim test çubuğunu şöyle yap diye detaylı anlattım
kızdı bana gitti yaptı yapmadı bilmiyorum
Hayirlisiyla olur. Benim planda yok iken hic cocuk düsünmezken oluverdi cok sükür. Inaniyorum ki isteyip yapmak karari alan insandan cok da güzel bir anne olur. Ben bile nasil degistim, kendini hazir hisseden kimbilir nasil olur..
Ayy evet yaa. Insallah hayirli saglikli olsun da biraz daha beklemeye raziyiz.. Annelik cok guzel bir duygu. Hangi ulkedesin?
hakkında hayırlısı olsun bitanem ya ama ani karar verme zaman ver kendine öfkeyle kalkan zararla oturur bak bnmde esimle aram çok bozuktu sonra öğrendim ki hakkımızda kötü dualar falan okunmuş hayır için bu tarz seyleri düzeltmeye calısan bir hocayla konuştum o da bizim için dualar okudu yazdı çok sükür sıkıntımız gitti sen de kızgınlıkla karar verme tabi kendini asla yıpratma ama kuzucugunu da düşün olur mu canım bnm
Almanya, yari alamanciyim artik. Zaman zor geciyor. Burada kendimi uzayli gibi hissediyorum, Türk mahallesinde olmama ragmen insanlara uyum saglayamadim bir türlü.
Kendim mi problemim yoksa insanlarin bu ikiyüzlü hallerini kabul etmedigim icin mi bu durumdayim.. Bilemiyorum cok sebep var. Evet su an pskilojime indik.
bugün soran 21.kişisin
Daha düşünmüyoruz
Cocukluguna da inebilirz yavrum
bosver ya hayati insanlari oldugu gibi kabul edip yasayacaksin mecbur..