- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.161
amin bitanem bn derim ki sende bir bilene gerçekten iyi bir hocaya büyüge danış belki de vardır sizinde üstünüzde kötü niyetli bir dua kuzum yazık olmasın yıkmak kolayda kurmak zorİnsanlar nasıl bu kadar kötü ya, iyi ki gitmişsin hocaya. Rabbim yuvanda huzuru eksik etmesin inş.
Üzülme canım benim. Ben üzülmüyorum. Daha çok öfke benim ki. Geçmiyor. Dediğin gibi kızım için ağırdan alıyorum ama çok yıprattı tabi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
amin bitanem bn derim ki sende bir bilene gerçekten iyi bir hocaya büyüge danış belki de vardır sizinde üstünüzde kötü niyetli bir dua kuzum yazık olmasın yıkmak kolayda kurmak zorbelki de eşin bu yüzden bu kadar kırmıştır seni ödün verme onsuz olabilceğine inansın ama bnce çok kızgın oldugun için suan hayatını etkilecek kararlar vermemen daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
Acizanem bilmiyordum yazdığın mesajlara bakınca öğrendim ve çok üzüldüm Allah kolaylık versinMemlekete gidince halledicem canım inş. Burda kimseyi tanımıyoruz. Olabilir.
Bilmiyorum. Onunla aynı evde duramıyorum. Zor attım kendimi parka.
Şu zaman çabuk geçsin bana.
Sağol. Allah razı olsun. Duâ et benim için.
etmez miyim canım bnm tabi ki tüm kalbimle dua edeceğim senin için ev içi huzursuzluk hele ki eşle çok zor Allah yardımcın olsun yasamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni bnmde eşime hiç tahammülüm yoktu eften püften konulardan kavga ediyordum sonra sasırıyordum niye böyle yapıyorum diye meğer kötü etkidenmiş işte sen de bir bak bakalım eğer öyleyse düzelecektir Allahın izniyleMemlekete gidince halledicem canım inş. Burda kimseyi tanımıyoruz. Olabilir.
Bilmiyorum. Onunla aynı evde duramıyorum. Zor attım kendimi parka.
Şu zaman çabuk geçsin bana.
Sağol. Allah razı olsun. Duâ et benim için.
Valla ben de nasılım pek iyi değil günün geçmesini bekliyorumMerhaba canim sen nasilsin? Uykudan gozum acilmiyor. Off
Nabıyon kızMerhabalar efenim.
Hoş geldiniz.
Canım sağol.
Boşanırsam iyi olacağım inş.
Yüzüme gülüp arkamdan dedikodu yapanlarla konusmuyorum diye bu haldeyim. Degerlerimi yitirmeden topluma kabul edilmeyecegimi anladim. Samimiyet denen sey yok dostum. Hemcislerim beni hic ama hic sevmedim.
Bir esim var ona sarildim. Bu dünyada bu durumda olan tek ben degilim bilemiyorum ama neden sorusu cok kafami kurcaliyor..
tamam canim başlatıyorumKızlar selam. Bilgece, jelibon ve saksı ile özel çoklu konuşma başlatabilir misin size bişey anlatıcam ben 1 kişiden fazla katılımcı ekleyemiyorum
Valla ben de nasılım pek iyi değil günün geçmesini bekliyorum
Nabıyon kız
Oyy aman mideeemmmmmm ölüyorum kızlar genç yaşımda
Biz çirkinler ölelim ya valla. Hatta cennete de almasınlar bizi zira görüntü kirliliği oluşur.
Canım kardeşin mutlu mu? Mutluysa akışına bırakacaksınız. Bunun başka yolu yok. Durumu çok güzel tarafsız özetlenmişsin.
Helâl olsun.
Baban sevmiyorsa sen sev. Şahsen çokta önemli değil kayınbabamın beni sevip sevmemesi.
Ne zaman düşüneceksiniz?
Şaka şaka
Oyy aman mideeemmmmmm ölüyorum kızlar genç yaşımda
Hayirdir neyin var ki?
Geçmiş olsunn....
Gecen gun kızımın kakasında solucan gibi bişey gördüm hemen doktora götürdüm. Gaita mikroskopisi sonucunda O'na şurup bize çiğneme tableti verdi. Zeyno surubu sorunsuz içti ama benim cignedigim tablet beni mahvetti canım saatlerdir mide bulantısı karın ağrısı çekiyorum. Berbat biseydi
Sorma kendini bilmez bir ofis arkadaşım var, burnu havada ve cins. Yeni olduğum için herşeyi çok iyi bilmiyorum ve haliyle yanlış yaptığım şeylerde abartarak söylüyor, beni de sinir ediyor. Yeni iş arayacağım bu gidişleNeyin var ki ya?
Sorma kendini bilmez bir ofis arkadaşım var, burnu havada ve cins. Yeni olduğum için herşeyi çok iyi bilmiyorum ve haliyle yanlış yaptığım şeylerde abartarak söylüyor, beni de sinir ediyor. Yeni iş arayacağım bu gidişle
Himm doktora sorsan? Belki alerjin Falan vardır bu ilaca? Mecbur bu tür ilaclari tum aile kullanmak zorunda yoksa gecme hayatta..
Himm doktora sorsan? Belki alerjin Falan vardır bu ilaca? Mecbur bu tür ilaclari tum aile kullanmak zorunda yoksa gecme hayatta..
Reçetesinde mide bulantısı yapar yazıyor zaten. Ki zaten benim mide sakat.
Bi de psikolojik midir nedir popom kasiniyor