- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.121
Gecer insallah canım senle benim derdim eşler heraldeEvet canım ben de iyi değilim. Zor günler geçiriyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecer insallah canım senle benim derdim eşler heraldeEvet canım ben de iyi değilim. Zor günler geçiriyorum.
biz yunanıstanlıyız
bizde bu kelime selam vermek gibi bir anlama geliyor,
fakat dogrudur ben onu iş atmak gibi kullanıyorum :)
bilgece iyiyim sagolasın takılıyorum işte filan ,sizler nasılsınız?
Bir kadın geldi test almak istiyorum dedi aldı nasıl yapılacak dedi anlattım alıp idrarını getirmiş ben bilemem sen yap diye
Gecer insallah canım senle benim derdim eşler heralde
Bir kadın geldi test almak istiyorum dedi aldı nasıl yapılacak dedi anlattım alıp idrarını getirmiş ben bilemem sen yap diye
biz sabahın 6'da kalktık bilgece sen calısmıyormuydun?
Merhabayın gençler nasılsınız
aynen masabaşı evrak sürekli bilgisayara bakmaktan kör oldum tövbest.Ya isindrn zevk al. Masa basi miydi senin isin? Belki ondan sikilmissindir canim..
Dumduk soyle kocana aynen katiliyorum aekadaslara
Ben uyudum ya aslinda bu aralar hep sabah 6da uyaniyorum geri yatıyorum
gitmicem sanırım ya. pasiflora diye bi şurup var. eskiden sınava girmeden önce içerdim sakinleştirirdi. uyku düzenim için bi süre onu kullanayım diyorum. uykum düzene girerse başağırılarımda geçer sanki.Ben çok severim pazartesi ya. Doktora ne zaman gideceksin?
yok canımHayir calismiyorum. Calissam boyle olmaz herhalde. Daha dinc olurum. Okurken oyleydim. Ordan oraya kosardim peeeh
Siz kari koca aynı isi mi yapiyorsunuz?
gitmicem sanırım ya. pasiflora diye bi şurup var. eskiden sınava girmeden önce içerdim sakinleştirirdi. uyku düzenim için bi süre onu kullanayım diyorum. uykum düzene girerse başağırılarımda geçer sanki.
ayy cok zor Allah yardimcin olSun. Ben oturmayi degol surekli hareket etmeyi seviyorimaynen masabaşı evrak sürekli bilgisayara bakmaktan kör oldum tövbest.
Merhaba hanimlar ben de buyurdum geldim
yok canım
ikimizde ayrı yerlerde calısıyoruz
ama keske olsaydı soyle bır dukkanımız ısımız fılan eglencelıolurdu
yoksa kavgamı ederdık bılemedım :)
sen ıstanbulda yasıyormusun bak bak
bende ıstanbuldayım sen ne taraftasın ?ayy cok zor Allah yardimcin olSun. Ben oturmayi degol surekli hareket etmeyi seviyorim
merhaba hos geldin. Nasilsin? Kimsin??
Evet ya Istanbuldayim sen nerdesin?
Kendimi nasil tanitsam bilemedim. Var mi ilginc sorulariniz? Kisaca evli ve cocuklu diyebilirim. Cocuktan kendi benligimdeki sivri uclari biraz unuttum damerhaba hos geldin. Nasilsin? Kimsin??
bende ıstanbuldayım sen ne taraftasın ?
buarada bı konunu okudum su eltıyle ılgılı olan sen onun hamıle olmasını yenımı duyydun? kız senı kıskanıyor benımde dusuncem bu :)
selam canim ne haber??
yani yas medeni durum falan filan aoruyoruz zaten kac cocuk var? Coxuklar yorucu oluuor cidden ya. Ama bi o kadar da tatlilar. Allah bagislaisn.Kendimi nasil tanitsam bilemedim. Var mi ilginc sorulariniz? Kisaca evli ve cocuklu diyebilirim. Cocuktan kendi benligimdeki sivri uclari biraz unuttum da