Bilgece ile Sohbete ;)))

biz yunanıstanlıyız
bizde bu kelime selam vermek gibi bir anlama geliyor,
fakat dogrudur ben onu iş atmak gibi kullanıyorum :)

bilgece iyiyim sagolasın takılıyorum işte filan ,sizler nasılsınız?

Valla iyiyiz diyelim. Benim se bugun bir uykum var anlamarim ki oysa o kadar da gev kalktim peeh

Bir kadın geldi test almak istiyorum dedi aldı nasıl yapılacak dedi anlattım alıp idrarını getirmiş ben bilemem sen yap diye :KK67::KK67:

:KK57::KK57::KK57::KK57:

Hayir calismiyorum. Calissam boyle olmaz herhalde. Daha dinc olurum. Okurken oyleydim. Ordan oraya kosardim peeeh :KK70::KK70:
Siz kari koca aynı isi mi yapiyorsunuz?
yok canım
ikimizde ayrı yerlerde calısıyoruz
ama keske olsaydı soyle bır dukkanımız ısımız fılan eglencelıolurdu
yoksa kavgamı ederdık bılemedım :)
sen ıstanbulda yasıyormusun bak bak :KK70:

aynen masabaşı evrak sürekli bilgisayara bakmaktan kör oldum tövbest. :KK70:
ayy cok zor Allah yardimcin olSun. Ben oturmayi degol surekli hareket etmeyi seviyorim :-)

Merhaba hanimlar ben de buyurdum geldim :KK16:

merhaba hos geldin. Nasilsin? Kimsin??

yok canım
ikimizde ayrı yerlerde calısıyoruz
ama keske olsaydı soyle bır dukkanımız ısımız fılan eglencelıolurdu
yoksa kavgamı ederdık bılemedım :)
sen ıstanbulda yasıyormusun bak bak :KK70:

Evet ya Istanbuldayim :-) sen nerdesin?

ayy cok zor Allah yardimcin olSun. Ben oturmayi degol surekli hareket etmeyi seviyorim :-)

merhaba hos geldin. Nasilsin? Kimsin??

Evet ya Istanbuldayim :-) sen nerdesin?
bende ıstanbuldayım sen ne taraftasın ?
buarada bı konunu okudum su eltıyle ılgılı olan sen onun hamıle olmasını yenımı duyydun? kız senı kıskanıyor benımde dusuncem bu :)

bende ıstanbuldayım sen ne taraftasın ?
buarada bı konunu okudum su eltıyle ılgılı olan sen onun hamıle olmasını yenımı duyydun? kız senı kıskanıyor benımde dusuncem bu :)

Ben Avrupa Yakasindayim :-) sisliye yakinim.
Ya yok yeni duymadim. Bastan biliyordum. Zaten düsüğü vardi 2 tane. Bence de kiskanclik agir basabiliyor cok yahsi bir cazibem vardir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Amaaan?ne arayip ne soruyorum artik aramam da zaten. Hic umrumda degil.

selam millett:21:
Acizane kul Acizane kul ayrıca kuzum iyi misin geçen msjları okudum da merak ettim seni
selam canim ne haber??

Kendimi nasil tanitsam bilemedim. Var mi ilginc sorulariniz? Kisaca evli ve cocuklu diyebilirim. Cocuktan kendi benligimdeki sivri uclari biraz unuttum da :KK55:
yani yas medeni durum falan filan aoruyoruz zaten :-) :-) kac cocuk var? Coxuklar yorucu oluuor cidden ya. Ama bi o kadar da tatlilar. Allah bagislaisn.

X